Pluspunten
Goede service en duidelijke uitleg via de telefoon
Pluspunten
Supersnelle bezorging! Fiets in perfecte staat en volledig rijklaar afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Fiets was netjes afgemonteerd en vervoerd. Voldoet volledig aan de verwachting.
VerbeterpuntenLevering mag wat sneller, woensdag besteld en week erna op woensdag geleverd.
Pluspunten
Fijne mensen om mee te communiceren. Voel me goed geholpen. Ook de afhandeling van de fietsverzekering verliep via fietsenstunt. Helemaal tevreden over!
Verbeterpuntenzou niets kunnen noemen
Pluspunten
Prijs en snelle levering!
Pluspunten
Heeft goed met ons mee gedacht over de aanschaf van de fiets. Denken heel klant gericht. En waren heel vriendelijk.
Verbeterpuntengeen verbeter punten.
Pluspunten
Erg duidelijke communicatie over de voorraad en de daadwerkelijke levering.
Pluspunten
Vriendelijk en goed te woord gestaan toen ik per telefoon wat informatie wilde. Prima web site. Uitstekende communicatie via email en bezorging dik in orde.
Pluspunten
Houdt zich aan de afspraken, betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenAfhaalpunt België
Pluspunten
Mooie website Scherpe prijzen
VerbeterpuntenOp de website staat duidelijk dat de fietsen rijklaar worden afgeleverd. Toen we vanochtend in de winkel aankwamen om de kinderfiets op te halen kregen we de fiets in een doos geleverd. De fiets kon achteraf nog wel in elkaar worden gezet voor de prijs van 25 euro. Tja meneer, we hebben al zo weinig marge op zo'n fiets. De wachttijd bedraagt 30 minuten. (Thuis de fiets zelf in elkaar gezet binnen 10 minuten). Als jullie de fiets niet in elkaar willen zetten bij aflevering: zet het dan ook niet op je website.
Beste Nico, Uiteraard erg vervelend om te lezen dat deze informatie van te voren niet helder voor u was, wel wil ik benadrukken dat dit vermeld staat op onze website, zie hiervoor pagina klantenservice/afhalen. Kinderfietsen t/m wielmaat 20 inch worden 95% klaar afgeleverd. Zelf moet de klant de pedalen monteren, stuur recht zetten en eventueel de zijwielen monteren. Voor ons is het helaas niet haalbaar om dit gratis te doen. Goed om te lezen dat u de fiets binnen 10 min. gereed had en ik wens uw zoon veel plezier met deze mooie fiets! met vriendelijke groet, Ton Lakeman Fietsenstunt.nl
Pluspunten
snel besteld goed afgeleverd op de afgesproken tijd goede prijs voor de fiets die ik zocht
Verbeterpunteneigenlijk geen, iets snellere levertijd zou misschien handig zijn, maar aan de ander kant moet je bij een fietsenwinkel ook langer op je fiets wachten.
Pluspunten
Laagste prijs en snelle reactie op vragen. Nog gebeld om de bestelling te controleren en vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen,Kennis van de producten. Snelle levering, beide Batavus genova fietsen hadden een lange levertijd, dit hebben ze toch binnen een week bij het afhaalpunt in Zoetermeer geleverd. Super service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meedenken om de fiets naar eigen wens aan te passen (dubbele standaard onder de fiets
Pluspunten
Dit was onze eerste grote aankoop online, maar na een vertrouwd telefonisch gesprek en omdat het afhaalpunt bij ons vlakbij is, hebben wij de stap genomen. van begin tot levering tevreden.
Pluspunten
Snel en goed geregeld. Snelle reactie op een vraag per mail en fietsen waren goed in elkaar gezet. Goed beschermd verpakt. Top!
Omtaplein 7
1771CW Wieringerwerf
Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.