Top winkel!

Zowel bij het bestellen als bij het het ophalen van de fiets ben ik goed geholpen. De medewerkers nemen echt de tijd om alles uit te leggen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe fiets!

Vriendelijk geholpen in de winkel

Vriendelijk geholpen in de winkel. Er werd alle tijd genomen en een mooie prijs kunnen afspreken. Erg tevreden!

Wij zijn goed geholpen

Wij zijn goed geholpen. Binnen een week stond de fiets van onze dochter klaar Bedankt voor de service

Behulpzame en kundige verkopers.

Behulpzame en kundige verkopers.

Excuses en oplossing geboden

Na eerst een paar minder goede ervaringen gehad te hebben qua service en bereikbaarheid, na Jordy van de klantenservice contact met mij op. Na oprechte excuses van hem loste hij het ook zeer netjes op. Er kunnen fouten gemaakt worden, maar ze worden uiteindelijk ook netjes opgelost. Bedankt Jordy.

Vandaag twee nieuwe fietsen gekocht sparta D rulle top personeel klant vriendelijk zeer goeie service dik tevreden bij Fietsenstunt.nl. Echt top.

Nuchtere verkopers met kennis

Meermaals advies gekregen over electrische fiets. Uiteindelijk naar alle tevredenheid aankoop gedaan. Adviseurs met kennis, nuchter en geduldig.

Goede service en scherp geprijsd

Zeer tevreden over deze firma! Goed te bereiken en word goed naar je geluisterd. Fiets was eerste keer bij mij afgeleverd maar helaas was de externe bezorger niet zo netjes met de fiets omgegaan en zaten er behoorlijk wat beschadigingen op. Na wat mail verkeer gehad te hebben heeft Fietsstunt een nieuwe gestuurd die vervolgens helemaal netjes bij mij aan kwam. Mijn ervaring met deze firma is dus heel goed en dan ook nog eens een fiets super scherp geprijsd.

Scherpe prijs en dikke prima

De fiets stond klaar op de afgesproken tijd. Prima voor elkaar en netjes. Mega scherpe prijs en eigenlijk dikke prima. Wees geen dief van je eigen portemonnee en bestel hier

Vriendelijke medewerkers

Ik werd zowel bij het uitkiezen als bij het ophalen van de fiets erg fijn geholpen. Bij thuiskomst bleek dat de het doosje van de oplader leeg was. Terug naar de winkel en kreeg gelijk een oplader mee.

Kopen e-bike en toebehoren

Prima service, duidelijke uitleg en zelfs de fiets werd op de ook nieuwe Fietsendrager gezet. Heel blij mee!

Topservice

Topservice. Reageren vest snel en zijn niet te beroerd om de korting die later was, alsnog terug te boeken.

Snel en professioneel geholpen voor een goede prijs

Snel en professioneel geholpen voor een goede prijs

Keurig volgens afspraak

Vandaag mijn Batavus Dinsdag ontvangen. Keurig volgens afspraak. Top. Jordy bedankt! Groet Michel

Reparatie duurt al ipv 1 week 4 weken zonder bericht en beroerde bereikbaarheid

Mijn fiets langsgebracht voor een reparatie. De fiets (e-bike) in juni 2022 gekocht en vertoont in december al uitvallen etc. Kan gebeuren maar dan wil je wel snel geholpen worden als de fiets 3000 euro gekost heeft. De fiets ter reparatie gebracht, men claimt hem gemaakt te hebben, maar nog voor ik de deur uit loopt weigert de fiets op te starten. Toch maar weer teruggegeven. Later in de week nogmaals langs geweest want de fiets zou op deze dag gerepareerd zijn. Geen bericht gehad maar toch, nee er is een kabeltje besteld, is binnen, morgen maken we hem. Weer geen bericht, weer een week verder. Bellen. 20 minuten over gedaan terwijl ik de 'eerst wachtende' was volgens het apparaat. Nee sorry nog niet gemaakt, we moeten een kabeltje bestellen... Hoezo, dat was toch al binnen? Maar ook weer zonder bericht. Nog 2 weken later bel ik weer, 25 minuten in de wacht, wordt er eindelijk opgenomen wordt de hoorn weggelegd. Na 5 minuten maar weer opgehangen. Conclusie: 4 weken verder, zonder enig bericht over de reparatie van mijn fiets en zeer beroerde bereikbaarheid.

Zeer tevreden!

Prima advies en zeer naar tevredenheid geholpen. Erg klantvriendelijk.

Slechte communicatie en afspraken worden NIET nagekomen

Wat een slechte ervaring met dit bedrijf. Ik zal het nooit aanbevelen aan iemand. Afspraken worden systematisch NIET nagekomen. Op 1 december de desbetreffende bestelling geannuleerd en vandaag, 20 december, nog maar eens besteld. Blijkt dat de annulering op 19 december is doorgevoerd, houdt dus in dat ik nog 3-5 werkdagen moet wachten op mijn te retourneren geldbedrag. Buiten dit feit om heb ik een dochter die zeer verdrietig is omdat haar beloofde fiets nu niet meer komt. Echt zeer slecht!!!

Super goed geholpen!

Inmiddels fietsen mijn vrouw en ik alweer 4 weken op onze nieuwe fietsen, welke wij gekocht hebben bij Fietsenstunt in Hoorn. Vanaf het begin werden wij vriendelijk begroet en ongedwongen geholpen. Verkoper Ton nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren over de diverse elektrische fietsen want er stonden er genoeg. Ook het proefrijden op meerdere fietsen was prettig zonder dat we ons gehaast voelden. We hebben uiteindelijke gekozen voor prachtige (en dure) Koga fietsen, waar we nog wel een mooie korting op kregen. Gelijk mooie fietstassen erbij gekocht dus wij zijn helemaal klaar. We hebben er al heel wat mooie ritten op zitten en de fietsen bevallen geweldig. Dus ik denk dat het wel duidelijk is dat onze ervaring positief was, wat ik niet direct zo had verwacht van zo een grote zaak. Het is er wel altijd flink druk maar dat lijkt me een goed teken. Nog bedankt Ton!

Online een fiets gekocht voor onze…

Online een fiets gekocht voor onze dochter voor een uitstekende prijs en lekker snel kunnen afhalen. Bij het afhalen netjes geholpen en alles ingesteld. Dochter blij en wij blij met deze aankoop

Goede service/communicatie minder goed

Complimenten voor de service. Mijn Batavus fiets van iets meer dan een jaar oud, heeft een nieuwe achternaaf gekregen. Zonder gezeur opgelost. Fiets is keurig gehaald en gebracht op de afgesproken tijd, zowel bij aanschaf als bij reparatie. De communicatie ben ik niet over tevreden. Ik heb tot 2 keer aan toe 3 weken moeten wachten op reactie van mijn mail. Telefonisch contact geprobeerd te krijgen, maar toen ik de eerstvolgende in de wachtrij was, na nog 15 minuten wachten, was het bandje op en werd het contact verbroken. Hoezo raak je dan gefrustreerd. Tip: Houd je klanten op de hoogte van het verloop van de reparatie, dan is er ook begrip en beantwoord keurig de mail binnen een normale termijn.

Goede service/ minder goede communicatie

De service is prima, complimenten. Elektrische Batavus fiets iets meer dan een jaar oud, hier is een nieuwe naaf ingezet. Wat communicatie betreft kunnen jullie nog veel verbeteren. Als je geen reactie krijgt op mail, niet één keer maar meerdere keren en als je telefonisch contact zoekt en je bent de eerstvolgende wachtende en dat duurt 15 minuten, en dan is het bandje op en wordt het contact verbroken. Ja, dan raak je gefrustreerd. Tip Reageer op mails die gestuurd worden of neem contact op. Houd klanten op de hoogte, dan is er ook begrip vanaf die kant.

Zoals het hoort

Goed geadviseerd en 2 prachtige Koga fietsen gekocht. Vriendelijke en duidelijke uitleg over de fietsen en het gebruik van het schakelen met het enviolo systeem wat voor ons nieuw was. Ook leuk dat we hierbij de Fietsenstunt VIP kaart hebben ontvangen. Origineel en leuke kortingen!

goede prijs, keurige aflevering

Mooie scherpe deal en keurige aflevering aan huis. goede ervaring en een aanrader wat mij betreft

Fijn geholpen

Zeer fijn geholpen in hoorn. Fijne sfeer en leuk dat zon groot bedrijf echt nog een familiebedrijf is. leuk om de verhalen te horen van meneer Lakeman senior.

Top service!

Wij zijn heel erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe fietsen. Top service, kan het iedereen aanbevelen!

Omtaplein 7

1771CW Wieringerwerf

Over Fietsenstunt.nl

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende waliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en goede service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire.