De beste verfwinkel online

Ik heb nu in al die jaren bij verschillende webwinkels verf besteld, maar bestel-verf.nl is voor mij toch echt de beste die er is. Als je een vraag heb zijn ze goed bereikbaar en wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan. De vakkennis van de medewerkers is zeer goed en als je dan iets besteld heb je het snel in huis, soms zelfs dezelfde dag. Een groot assortiment topproducten tegen een zeer mooie prijs. Ik raad iedereen die verf online wil bestellen Bestel-verf.nl aan. ;-)

kwaliteit, snel geleverd, goede prijs

kwaliteit, snel geleverd, goede prijs

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering.

Goedkoop, daar is alles mee gezegd.

Niet duur, echter jammer dat het best lang duurt voordat het geleverd wordt. Ook een mail met de vraag wanneer ik het kan verwachten wordt niet beantwoord. Dus niet bestellen als je het de volgende dag nodig hebt. Ik doe het wel aanbevelen, als je maar even de tijd hebt.

In de ochtend besteld de zelfde avond geleverd. Werd gebeld dat een product in nalevering stond en ze kwamen met een soort gelijk product die ook de zelfde dag geleverd kon worden. Deze was iets voordeliger en ze leverde als oplossing er een kwast bij. Top oplossing!!!

Breed assortiment en snelle service

Voor het bijwerken van een oude hardhouten trap waren we op zoek naar een specifieke verf. Bestel-verf had deze op voorraad, ze hebben een heel breed assortiment. De levering daarna was supersnel!

Besteld en binnen 2 dagen in huis

Veel keuze, goede prijs en service

Telefonisch heb ik goede adviezen gekregen voor de aankoop. Twee bestellingen gedaan en had een blik parketlak over. Na inleveren stond het retourbedrag binnen één dag op m'n rekening: dat is super en ik ben ook anders gewend.

Verkeerde levering maar een zeer snelle oplossing!

Eerste keer besteld bij Bestelverf ( schakelverf), levering was snel maar helaas het was niet mijn zending. In eerste instantie teleurgesteld in de in mijn ogen niet proactieve houden van het bedrijf, maar in het tweede gesprek werdt mij duidelijk waarom ze niet sneller konden handelen. Dat gezegd hebbende, binnen 1 1/2 dag werd mijn bestelling geleverd en de eerder geleverde verf terug genomen en op het juiste adres afgeleverd. Hulde hiervoor. Fouten kunnen altijd gebeuren en het gaat erom hoe je hier mee omgaat, en ik kan niet anders zeggen dat het erg goed opgelost werd! Met vriendelijke groet, Johanneke

100 in orde, levering en materialen.

100% in orde.

TOP service en bezorging erg goed

Zeker een aanrader. Super service en erg snel met bezorgen. Kunnen veel webshop nog wat van leren.

perfecte eerste ervaring

prijs voor de sikkens muurverf alphaloxan flex (wit) is leuk geprijsd uitlevering snel, zeker gelet op verkrijgbaarheid van het product momenteel prima verpakt

Een goede site, prima prijs en dezelfde dag geleverd!

Zware nicotine aanslag

Plafond 3 x moeten Schilderen zonder dat we het behandeld hebben met nicotine reiniger

Zeer betrouwbaar

Er wordt goed met je meegedacht, de producten zijn van goede kwaliteit en de bestellingen worden snel geleverd.

perfecte levering van perfecte producten

ideaal snel geleverd en echt goede kwaliteit perfect af gehandeld een zaak die doet wat het zegt

Service kan niet beter

's Morgens spullen besteld via de website van Bestel-verf.nl en diezelfde avond al bezorgd. De bestelomgeving op de website is helder, werkt geen vergissingen in de hand en zit logisch in elkaar. Ik zou niet weten wat hier nog verbeterd aan zou moeten worden.

Hier besteld, snel geleverd, bezorgkosten voor kleine levering (alleen een kleurenwaaier) wellicht wat aan de hoge kant, echter werd gecompenseerd door scherpe prijs voor het product. Kortom, tevreden klant!

Super service

Goede service en snel geleverd. Dik tevreden , hier ga ik vaker bestellen

Super service

Goede service en snel geleverd. Dik tevreden , hier ga ik vaker bestellen

Snel en uitstekende service

Verf en toebehoren besteld. Werd snel geleverd. Trunkrs maakte een fout, door ipv 4 pakketten er maar 3 te leveren. Dit zou door Trunkrs worden nageleverd...niets meer van Trunkrs gehoord. Door Bestel-verf werd deze bestelling terugbetaald...keurig!

Helemaal top ook in deze drukke gekke periode

Ik ben blij verrast met de service van bestel verf. Zelfs in deze gekke rare periode wordt mijn bestelling vrij vlot geleverd. Goed verpakt en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Prijs is niet het aller belangrijkste maar service is het helemaal.

Gewoon goede service

Duidelijke no nonsense winkel Na internet bestelling geeoon telefonisch bereikbaar . Gewoon goed

Super service!

Er was iets mis gegaan met de bestelling wat ze super hebben opgelost. Ze hebben het zelfs bij ons thuis zelf bezorgd. Echt super service!

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.