Snelle levering, top product

Makkelijke website, snelle levering en een top product

super snelle levering

groot assortiment super snelle levering gewoon top!

Altijd snelle dienst en vertrouwbaar bedrijf

Goede snelle levering, goede verf.

Prima dus.

Perfecte en snel geleverd

Had te weinig verf en besloot online wat bij te bestellen en dat ging vlot dankzij de goed overzichtelijke webshop en de levering ging ook snel zodat ik door kon gaan met het schilderwerk. Team bedankt. Groet Danny

Uitstekende service en goede kwaliteit verf!

Ondanks de grote drukte leverde deze winkel echt fantastische service. Bovendien leveren ze een erg goed assortiment aan verf en schildersbenodigdheden.

Zelfs in de drukke periode top!!

Tijdens de corona toch redelijk op tijd geleverd. Ik bestel regelmatig verf bij Bestel-verf.nl en dat wordt ook redelijk snel geleverd altijd. Nu tijdens de lockdown valt het me op dat Bestel-verf nog steeds redelijk snel levert. Niet zo snel als normaal, maar toch!!

Top geregeld

Zelfs in deze gekke periode, was mijn bestelling redelijksnel binnen

Beste verf voor de beste prijs

Koop regelmatig bij jullie en ben op internet boog nooit zo een goed bedrijf tegen gekomen. Mooie producten, goede service en ook nog eens scherp geprijsd. Chapeau

Eijlers

Bestelde Clou Waterbeits. Allemaal mooie kleuren en fijn om mee te werken. Door de poeder is de dosering erg makkelijk en kan je mooi de kleur aanbrengen. Ook nog een snel geleverd

Een echte aanrader

Ik koop sinds enige tijd verf bij Best-verf.nl als professionele schilder. Mijn ervaring met bestel-verf is dat ze goed bereikbaar zijn als ik een vraag heb, dat de mensen die er werken verstand hebben van de producten die ze verkopen en als ik bestel mijn bestelling vrij snel en netjes geleverd wordt. Ook vind ik de producten netjes geprijsd. Je betaald zeker niet te veel en ze hebben ook nog eens een zeer uitgebreid assortiment. Ik vind Bestel-verf.nl echt een aanrader. In het verleden kocht ik nog wel eens bij goedkope webshops , maar daar bleek je dan toch een kat in de zak te koprn.

Goede service en professionele producten

In één woord fantastisch. Ruim assortiment en ook nog een super voordelig.

GEWELDIG!!!

Bestel regelmatig bij bestel-verf.nl en andere verf webshops. Maar de kennis en klantvriendelijkheid bij Bestel-verf.nl is echt helemaal top. Ik raad vrienden en bekende dan ook aan om bij jullie verf te kopen als zij dat nodig hebben. ;-)

Het heeft even geduurd maar het is gearriveerd!!

Ziet er mooi uit, heel benieuwd als ik het verwerk!!

Bestelling is snel geleverd.

Mijn online bestelling is perfect geleverd en prima op tijd. Ben zeer tevreden met het geleverde product. Ga hier zeker vaker bestellingen plaatsen.

Dat ging goed .

Dat ging goed . Bedankt .

super

Goed telefonisch bereikbaar en supersnelle levering!

correcte levering

bestelling en levering succesvol verlopen

Perfect!

Ik wordt steeds prima geholpen.

Uitstekende website met veel informatie en goede producten voor een scherpe prijs.

Goede service, kwalitatieve producten, goede prijs en prima service.

Fijne en snelle levering

Geheel geleverd volgens bestelling en snel in huis. Bij vragen goed te bereiken. Qua prijs zeer concurrerend.

Prima dienstverlening

Wat ik besteld heb,komt altijd optijd binnen

Goede klachtafhandeling

2 keer een beschadigde loodband ontvangen. Waarschijnlijk iets verkeerd gegaan met de fabricage ervan. De derde keer rechtstreeks laten versturen door fabrikant. Denken mee aan een oplossing. Top geholpen

Prima wat ik besteld heb was precies op tijd

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.