Helemaal geweldig

Kreeg dezelfde avond nog de verf in huis!

Prima geregeld

Bestelling is vlot verlopen en binnen 2 dagen geleverd.

Goede koop.

Snel geleverd en goed verpakt.

In een woord: TOP

Als super verlopen, van bestelling tot levering en kwaliteit materiaal.

Zeer snel geleverd en gunstig geprijsd

uitstekende levering

uitstekende levering zoals aangegeven

Voor 11 uur besteld ( 22.57 h) de volgende dag in huis en het is nog waar ook. Geweldig!!!

Doen wat je moet doen en een geweldige service.

Uitstekend advies gekregen

Vakmensen die weten waar ze het over hebben en goede kwaliteit verf leveren.

snelle levering en fantastische prijzen voor profesionele verf.en incl verzending Verbeterpunten geen

Adequate handeling

Goed advies. voor decoltran verf aflak vervangend merk dat goed zou zijnn.l. Nefalin.

Bestelling ondervond vertraging, maar het bedrijf deed zijn uiterste best om het probleem op te lossen.

Super betrouwbaar en goed advies

Ik had een vraag waarvan ik zelf dacht dat het misschien een beetje dom was om te vragen. De medewerker van Bestel-verf.nl hielp mij uiterst goed en daardoor kon ik het product bestellen wat goed was voor mijn klus in huis. De bestelling werd vrij snel geleverd en zat keurig verpakt, inclusief een roerhoutje. Als ik verf nodig heb kom ik zeker terug bij Bestel-verf.nl, niks meer naar de bouwmaterialenhandel of dhz zaak.

Top gasten

Goede service. Nadat verkoper interesse toonde waar de verf voor gebruikt ging worden nam hij de moeite om even mee te denken. Paar tips voor het aanbrengen gekregen. Printen nog even het productblad voor je uit. “maak er iets moois van!” zei hij gemeend toen ik de de winkel uitliep. Ik hou niet van reviews schrijven want met veel online shoppen is dat bijna een dagtaak tegenwoordig maar voor deze winkel maak ik graag een uitzondering.

Goede prijs, snelle levering

snelle en adequate service

duidelijke website er is goed te kiezen, kleine verbeteringen is kleurkeuze duideliker en overzichtelijker maken

Miscomminicatie

Verf besteld met spoed nodig ivm einde huur steiger donderdag. Zou woensdag binnenkomen en hadden aangegeven om het zelf dan op te halen. We zouden gebeld worden. Niet dus. Zelf maar gebeld. Een onzekere verkoper dacht dat het er nog niet was. Factuur via email gekregen. Eerst overmaken dan sturen we het op!!! Nou ja, weer gebeld. We komen het ophalen en pinnen in de winkel. Verf was er nog niet werd gemeld. Toch maar naar Diemen gereden en ja hoor de velf stond klaar.....

Top, professionele en snelle service. Vanavond besteld morgenavond in huis. Aanrader

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke uitleg aan telefoon

Geen goede ervaring

Ik had verf besteld en dit in de vorm van emmer van 35Kg. Na meer dan week wachten krijg ik de melding dat ze niet kunnen leveren dat het te zwaar is en ik zou extra 45 a 50 euro (konden niet precies zeggen) moeten bijbetalen om dan toch te leveren. niet voor herhaling vatbaar!!!

geweldig

snel, vakkundig advies (nog een keer gebeld voor informatie na ontvangst).

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering

Zeer tevreden over wijze van bestellen en leveren

Duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag werd ik gebeld dat de door mij bestelde 2,5 liter niet op voorraad was, ik stelde voor de rest te leveren en deze in nalevering te laten staan. Later op de dag werd ik gebeld dat ik voor dezelfde prijs 3x 1 liter zou krijgen Top geregeld en daarna snel in huis Jammer dat het dit weekend nu net regent ☺️

Niet geheel naar verwachting.

Ik had verf besteld maar die bleek na later bleek niet op voorraad. Nou is dat nog wel te begrijpen maar dat je dan geen mailtje krijgt dezelfde dag met die mededeling dan kun je nog alert reageren en eventueel kiezen voor een andere verf. Toen ik na 2 dagen nog steeds niets had gehoord ben ik zelf maar gaan mailen en toen kreeg ik dus de mededeling dat de verf niet voorradig was en dat Sikkens leveringsproblemen had, tsja dat vind ik dan toch wel wat nalatig. Tuurlijk, ik heb begrip voor de problemen vanwege de corona maar waarom niet gelijk nadat ik de bestelling geplaatst had een reactie? Wat ik wel netjes vind is, dat het teveel overgemaakte geld voor de verf (nadat ik dus een goedkopere verf had besteld) wel snel is verrekend en teruggestort. Alhoewel ik tevreden ben over de verf die er nu op zit had ik toch liever de duurdere (en misschien betere) verf gehad.

snelle en correcte levering

goede service en snel en correct geleverd

Zeer goede service

Ik had een dubbele bestelling gedaan, en dit werd zonder problemen aangepast.

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.