Super webwinkel

Makkelijk te bestellen, heldere communicatie en snelle levering van kwalitatief goede spullen tegen redelijke prijs Super tevreden

Super goede webwinkel

Bij mijn bestelling ontbrak er een schuurspons en een kleefmatje. Door mijn beoordeling binnen twee dagen contact opgenomen. Deze zijn alsnog opgestuurd met een uitleg dat het door de corona gigantisch druk is met veel inhuur. Top bedrijf voor een goede prijs.

Goede service met professionele spullen voor een goede prijs.

Reeds meerdere malen besteld, vriendelijke mensen, vlotte levering en prima spullen.

Topbedrijf.

Goede service. goede voorlichting en snelle levering. wat wil je nog meer?

gewoon goed

Verf besteld voor het verven van de woning, snel geleverd en voor een scherpe prijs. gewoon goed

Had 1 fout bestelnummer er werd meteen gebeld en 1 dag later in huis

Goede telefonische service en snel in huis. Top

geweldige zaak!

zeer goed advies zeer goede producten zeer goede productkennis en heel erg vriendelijk en behulpzaam

Geen klachten

Bagger bedrijf

Vreselijk

Snelle levering, snelle feedback op vragen.

Tweemaal verf besteld, steeds netjes verpakt en zeer snel geleverd.

Verf in kleur snel geleverd

De bestelde verf in een speciale RAL kleur is snel geleverd. Zeer tevreden.

snel bezorgd, alleen jammer dat er geen roerstokjes bij de bestevan de verf erbij zaten,verder is het prima geregeld.

Beste beits voor de beste prijs.

Een snelle leverantie tegen scherpe condities. Een betrouwbaar bedrijf. Aanrader!

Ondanks coronocrisis toch snel geleverd

Er was netjes aangegeven dat levering wat langer kon duren ivm de coronacrisis. In mijn ervaring was de iets langere levertijd zeer te overzien en werd ik tussentijds goed op de hoogte gesteld van de bestelstatus.

top

goede verf, goede communicatie, snel en goed verzonden. Niks op aan te merken

Goede verf geeft prima resultaat

Ook de nieuwste kleuren van flexa

Ik had goede schrobvaste muurverf nodig voor onze keuken en tot mijn verbazing kon ik ook greyed green van flexa laten mengen, terwijl dit in de bouwmarkt nog niet mogelijk was. Enorm blij hiermee dus! Nu heb ik dezelfde kleur in de keuken als in de woonkamer en dat staat prachtig. Levering was ook snel: maandagavond besteld, woensdag in huis.

Zeer tevreden.

Duidelijke website met een ruim assortiment. Bestelproces is prima verlopen en de levering was super snel. Kortom; dik tevreden en wat mij betreft een aanrader.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Goede communicatie, snelle levering, uitstekende verf

Super snelle levering

In het weekend heb ik verf besteld. Op maandag ochtend kreeg ik bericht dat de opdracht verwerkt was en in de middag was de verf thuisbezorgd. Super goed verpakt en een prima prijs.

Goede service ook voor zaken die wat lastiger leverbaar zijn

Goede service ook voor zaken die wat lastiger leverbaar zijn, dit had wel consequenties voor de levertijd maar het kwam goed.

De bestelde producten waren op een verzorgde manier verpakt, en snel geleverd.

Goed en snel

er was een type verf niet voorhanden in de bestelling, Ze belden netjes op voor een alternatief, deze geweigerd en t geld van het missense product werd direct teruggestort, de rest was Mooi verpakt en de dag erna geleverd(zaterdag) De verf zelf vloeit goed fijn zaken doen zo, hopelijk in de toekomst geen verzendkosten voor België

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.