Niks op aan te .merken...👌

Goed product

geweldig!

prima verf,snel geleverd.

Prima service!

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

Top levering en goede prijs.

Blijf mijn verf in het vervolg bij jullie bestellen.

Super snelle levering 👍

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website zondags besteld maandag in huis

snelle juiste levering van gekozen product

Prima service, snelle levering van het juiste gekozen product

Super goed en vlot geholpen

Ik had al een bestelling geplaatst en moest nog verschillende producten erbij hebben, ik kreeg goed advies en verkoper maakte de bestelling voor mij in orde samen met betaallink, helemaal top! Volgende keer koop ik weer hier.

Supersnel

Indrukwekkend snelle levering. Breed assortiment, redelijke prijs

Super goede verf

Voor het eerst de Dry Wood gebruikt, maar wat een fijne smeerbare verf en zeer goede kwaliteit, heerlijk om mee te werken.

Vlot en kwaliteit !

Een supersnelle levering van grondverf en anti-fouling. Goed kwaliteit en binnen 1 werkdag binnen!

Netjes afgehandeld

Vlotte verzending

uitstekend produkt

prima service

Makkelijk bestellen en snelle levering

het resultaat kon niet beter

na allerlei muurverf geprobeerd te hebben heb ik nu eindelijk n stralend wit plafond.

Wat men besteld wordt binnen de tijd geleverd.

Ik bestelde sjablonen en binnen 24 uur had ik ze. Prima gedaan.

Snelle levering!

Wat makkelijk, thuis verf bestellen en de volgende dag in huis. !

Aanbod okay, levering langzaam

Plotseling kregen we een grote verfklus waarvoor allerlei materiaal nodig was. Dus ook besteld op bestel-verf.nl Het klaarmaken van de bestelling + de verzending en daarop de bezorging duurde een week. Concurrenten deden het in 1-2 dagen

Zie onder.

Correcte en snelle levering zelfs in deze drukke periode.

Prima materiaal, wel lange verzendtijd. Op maandag bestellen en op vrijdag ontvangen is in deze tijd niet meer voldoende

Geen controle op fouten van Klanten

Ik heb 2 blikken verf(2,5l) kunnen weggeven omdat primer op waterbasis niet samen gaat met glasverf (2x 2,5l) op terpentine basis.

Snelle levering van een kwalitatief perfect product!

Een zee goede kwaliteit!

Hele goede adviezen en kwaliteit van de producten is perfect!

Je kunt er altijd met al je vragen terecht en je wordt goed en geduldig geadviseerd. Enorm klantgericht. Het aanbod en de kwaliteit van producten is ongelooflijk, tegen redelijke prijzen! De medewerkers hebben een enorme productkennis, zodat je blind kunt varen op hun advies. Bovendien zijn het ook nog eens hele prettige mensen in de omgang.

Goed en vriendelijk gehlopen, goede service

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.