Pluspunten
supersnel
Verbeterpuntenverzendmelding / track en trace
Pluspunten
super snelle levering heb het product nog niet gebruikt du kan nog niets zeggen over de kwalitieit
Pluspunten
Wordt terug gebeld. Als men twijfel heeft over adres. Prettig klant vriendelijke benadering. En vakkennis.
Pluspunten
snelle levering overzichtelijke site
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
correct vertrouwelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle adequate levering
Pluspunten
snelle levering, gemaakte fout werd snel hersteld.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoon een hele goede shop, heb hier ondertussen al meerdere keren besteld. Er wordt geen lucht verzonden, en de doos is zeer goed ingepakt en beschermd. Assortiment is in mijn ogen ook de beste op schildersgebied. Kortom zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenHet assortiment is ruim (heel mooi) maar het filter is m.i. te lang op de homepage. Hierdoor moet je teveel zoeken. En geeft dit een beetje een rommelig effect. En het kiyoh beoordelingsformulier inkorten. Anti-siliconen toevoegen aan assortiment :)
Pluspunten
Snel antwoord op email, snelle levering, alles in orde zoals gevraagd.
Pluspunten
heel tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
Snelle levering ,goede uitleg over de verven
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Product maakt zijn werking meer dan waar. Deze verf is prima voor je achterwand in de keuken. Je kan het heel goed afnemen. Ik zou hem wel 3 keer opzetten voor het beste resultaat. Super!
VerbeterpuntenIn de levering was wat vertraging, maar dit had met hun leverancier te maken. Ik heb keurig een mailtje gekregen over de verwachte levering.
Pluspunten
Goede, snelle service!
Pluspunten
Gewoon supergoed en betrouwbaar.
Pluspunten
Levering 2 emmers Nelf muurverf volgens afspraak met Post.nl Zeer goede kwaliteit verf in de gewenste kleur. Je kunt zelf kleur van diverse kleurenwaaier kiezen!
VerbeterpuntenHet enige minpuntje was de enorme doos voor twee 5 liter emmers muurverf. Kan iets kleiner wat handiger is voor een particulier.
Pluspunten
Alles goed gegaan
VerbeterpuntenGeen
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.