De bestelling werd veel te laat geleverd, pas nadat ik belde waar mijn bestelling bleef werd het verzonden. Ik denk dat hier nog wel wat te verbeteren valt.
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Normaal gesproken word zo goed als alles wel binnen 1-2 dagen geleverd, en zo niet nemen wij contact op met de klant. Uw bestelling was er om een of andere reden inderdaad tussen door geglipt, en pas na een aantal dagen verzonden. Nogmaals excuus hiervoor!
Pluspunten
Goede communicatie bij vragen en leveren wat er belang wordt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Top producten voor een top prijs!!
Pluspunten
Snel en correct
De bestelling (blikken verf) kwam gedutst aan. Dat ligt aan Post.nl
Pluspunten
Goede service en advies
Pluspunten
Het bedrijf heeft een groot assortiment met kwalitatief zeer goede materialen.
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijke site, snelle reactie op vragen en weet waar men over praat
Pluspunten
Snel, goedkoop en correct geleverd
VerbeterpuntenLevertijd aangeven op website
Pluspunten
good prices, extremely friendly and helpful
Verbeterpuntennone
Pluspunten
Veel producten op voorraad, dus kon de verf meteen na het online bestellen ophalen in de winkel. Scherpste prijs voor de verf die ik nodig had.
Pluspunten
Goede service, eerlijke communicatie.
Pluspunten
Snelle en acurate levering Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Pluspunten
zeer attent mij te waarschuwen dat ik voor het bestelde type verf de verkeerde kwast had meebesteld
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.