Pluspunten
Nette correcte behandeling
Pluspunten
precies zoals besteld en goede verf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed en vlot geleverd!
Pluspunten
Zeer goede service.
Pluspunten
snelle en correcte levering in uitstekende verpakking.
Wij staan er van te kijken dat u ons matige cijfers geeft voor de snelheid/levertijd en betrouwbaarheid. Is hier voor u rede toe geweest? U heeft het 's avonds besteld, en wij hebben uw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden waarna het een dag erna bij u was. Wat betreft de betrouwbaarheid kan het wat ons betreft ook niet beter, wij doen precies wat er beloofd word. Dat u de kwaliteit minder vind is jammer, maar uiteraard persoonlijk. Wellicht kunnen wij u wat beter advies geven over het soort werk wat u ermee wilt doen? Wij hopen dat u de recensie wilt aanpassen, of eventueel wilt onderbouwen waarom u niet tevreden bent.
Pluspunten
Op geleverd
Verbeterpuntenweet geen
Pluspunten
Pluspunten
communicatie
Pluspunten
prima verpakt en goed en snel aangekomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
kan niks negatiefs bedenken
Verbeterpuntengeweldig in 1 woord
Pluspunten
Goede technische info over product; goede communicatie; snelle levertijd
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.