Pluspunten
snelle leverîng
Pluspunten
Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenIngedeukte verblikken, lijkt op 2e keus. Blikken waren dichtgeplakt met tape kan voor vervoeren zijn maar 1 blik leek al een keer geopend geweest te zijn. Vandaag een laag cijfer voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Pluspunten
Ik kan slechts melden dat ik heel tevreden ben.
Pluspunten
Fijne communicatie, als je met vragen zit krijg je duidelijk en helder antwoord
VerbeterpuntenNiet zovaak beoordeling mailtjes sturen
Weet niks ben pas klant
Pluspunten
alles (op de rekening na) klopte. rekening graag mailen
Verbeterpuntensvp .een rekening mailen of sturen. de rekening zat er niet bij
Pluspunten
snelheid / levertijd
Verbeterpuntengeen
Op internet stond dat de coating die ik besteld had geheel onzichtbaar zou zijn op de muren. Ik zie momenteel nog steeds de banen van de coating over mijn muren lopen.
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.