Pluspunten
Ik had mijn bestellingen snel
VerbeterpuntenBlijf doorgaan zo verfroosters
Pluspunten
Prijs, levertijd en personeel
Pluspunten
Heel klantgericht bedrijf! Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld en dit is heel snel opgelost door dit bedrijf. Echt super!! Ook de snelle communicatie en levering zijn super!!
VerbeterpuntenGeen, gewoon zo doorgaan!
Bestellen via website verliep niet vlekkeloos. Vorige keer wel.
Pluspunten
Snelle levering , kwaliteitsproduct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede verf. Goede prijs
Pluspunten
Correcte levering, verzorgd.
VerbeterpuntenNiet vergeten de klant terug te bellen.
Beschikbare (men)kleuren per merk duidelijker maken.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs. Zal moeten zien of de verf het idd 8 jaar volhoudt, maar dat is hetzelfde met die verf van de veel duurdere
Dit serviceniveau vasthouden.
Beste Wander Ziel, de prijzen liggen allemaal redelijk gelijk, ook die van ons is de normale verkoopprijs, mocht u het artikel anders goedkoper zien dan bent u natuurlijk vrij om het daar te bestellen. U kunt het artikel ook terug sturen dan zullen wij het aankoop bedrag minus de verzendkosten aan u terug storten.
Telefonisch bestellen makkelijker maken, nu belde ik, maar werd doorverwezen naar de website.
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.