Pluspunten
helemaal top: snelle levertijd, goede communicatie en scherpe prijs
Pluspunten
Snelle service, goed kwalitatief producten!
VerbeterpuntenGeen op dit moment!
Pluspunten
Snel en goedkoop goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Goed vind baar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prettig geholpen en prima service. De afspraken komen ze na!
Pluspunten
Pluspunten
Er is vrij simpel via webshop te bestellen
VerbeterpuntenAls een bepaald kleur nummer wordt doorgegeven en het is er niet dan vind ik dat er contact moet worden opgenomen.
Pluspunten
alles goed.helemaal geen klachten
Pluspunten
snelle korrecte levering
Pluspunten
Goede verf, lage prijs, snelle levering
VerbeterpuntenBezoring dhl prima, maar geen tijd indiekatie waneer het gelevert word
zaterdag bestellingen nagaan !!!
Pluspunten
-Denkt mee over alternatieve producten -Snelle levering producten, toen gewenst product niet voorradig was kreeg ik een kwalitatief beter alternatief voor dezelfde prijs van het het gewenste product. -Zeer vlotte en correcte klachtafhandeling
VerbeterpuntenBij vraag om retournering van het eerste product bleef communicatie uit in reactie op de mail waarin ik vroeg om omruiling. In een nazending ontving ik een ongepast product, met oude factuur met eigen aantekening daarop. Een nieuwe factuur of enige communicatie over de nazending had mij op dat moment meer vertrouwen gegeven. Ik ben echter zeer tevreden over de service voorafgaande aan de eerste zending en de afhandeling van mijn klacht hieromtrent.
Pluspunten
super snelle levering.
Pluspunten
goede kwaliteit snelle levering
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.