Pluspunten
Product was gemakkelijk te vinden en te bestellen.
VerbeterpuntenAls een product niet direct te leveren is, dit kenbaar maken op de website en een alternatief aanreiken.
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt voor verzending prima kwaliteit van materiaal
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wel extreem hoog! Het is dat de plaatselijke schilders niet hadden wat ik zocht anders had ik er niet besteld.
Pluspunten
Snelle levering en de verf is van goede kwaliteit en werkte zeer prettig.
Pluspunten
Snelle levering TOP
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Mij emails werden goed en snel behandeld
VerbeterpuntenIk had eerst gebeld maar werd niet opgenomen maar dat is niet alles Het bellen is zo duur ik vind niet normaal als je een vraag hebt
Pluspunten
Snelle afhandeling en ontvangst vd verf
Pluspunten
Kwaliteit van geleverde producten.
VerbeterpuntenSnelheid van levering.
een mail sturen als er iets niet op voorraad is
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. Goed verpakt! Ruime keuzemogelijkheden uit kwaliteitsproducten.
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.