Zeer klantgericht

Zeer klantgericht, duidelijk en snel

Slecht.

De verf heb ik nog niet eens gekregen!

ik was al lange tijd op zoek naar een roller speciaal voor buizen en bij bestel-verf.nl gevonden ! ik ben blij met dit artikel en blij met de snelle levering

fantastisch

donderdag besteld, zaterdag geleverd

Super goede service

We hadden verf besteld , maar kregen telefoontje wat we wilden schilderen met de verf . Toen advies gehad om andere te nemen . Prijs was hetzelfde

Zeer goede ervaring

Er is een miscommunicatie voorgekomen, is door bestelverf netjes opgepakt en hersteld.. perfect!

zeer goed

fijne klantenservice. telefoon word gelijk beantwoord.

ruim assortiment en snelle levering tegen concurrerende prijzen

Binnen 2 dagen bestelling in huis, goed verpakt en beschermd tegen lekkage

Keurig verzorgd

Product snel geleverd.

Wij hebben nog niets ontvangen dus geen oordeel.

Wij hebben nog niets ontvangen dus geen oordeel.

Helemaal goed

Goed verpakt, netjes op tijd, ruim asortiment, verf voor huis en antifouling voor de boot kunnen bestellen.

snel geleverd

Goede prijs snel geleverd

duidelijke site, goede prijs

zie boven

Product zou via DHL geleverd worden en kwam zonder bericht met post.nl

Onduidelijke beschrijving kon alleen kiezen afhalen in de winkel

Scherpe prijs, maar je moet op tijd bestellen!!

Bestelling na bijna 14 dagen ontvangen! Dat is lang als je er op wacht.

Overzichtelijk website. En snelle levering. Top.

Duidelijk en goede kwaliteit.

Zeer snelle levering (vandaag besteld/morgen in huis).

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

zeer professioneel aan mijn vragen te beantwoorden en supersnelle levering

Ik heb schimmel aan wanden en met hun producten heb ik opgelost!

Prima service, snelle en nette levering

Zondermeer de plek om online verf te bestellen.

Goed en snel

Kan niet beter!

Bestellen ging prima de site is lekker overzichtelijk. Bij het verf wat ik wou had ik 10L geselecteerd, bleek niet te kunnen. Ik had snel een mail met opties die wel konden en die zelfde dag had ik een mail terug met de mededeling dat mijn order de volgende dag de deur uit ging. Helemaal top! Hoe het was ingepakt was helemaal uitstekend, als de doos van een grote hoogte gevallen was was alles heel gebleven. Daar kunnen ze bij de webshop, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, waar ik bij werk enorm veel van leren. Bestelproces: 10/10 Klantenservice: 10/10 Loods personeel: 10/10

Snelle en goede levering

Ondanks dat ik later toch gekozen had om het te laten leveren was het er nog snel.

Super service

Wat een super service!! Bestelling is snel geleverd en keurig verpakt. We werden keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling.

Verrijn Stuartweg 24

1112 AX Diemen

020 - 41 61 534

Over Bestel-verf.nl

Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.