Pluspunten
Prettige zaak en reageren snel en goed.
VerbeterpuntenAls je 4 keer een herinnering stuurt om te beoordelen dan wordt het een beetje irritant
Pluspunten
Snelheid,Komt goed van pas als je aant verven bent.Werk kan dan mooi door gaan!!
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet compleet.1 artikel was te weinig geleverd,Heb gebeld en voor gesteld om het geld terug te storten.(ivm dat de verzendkosten duurder worden dan dat het artikel is). Dit is ook gebeurd. Het artikel op mijn factuur was E2.50 en er is E2.00 terug gestort. Ik ben hier niet achter aangeweest maar het is wel raar dat een klant minder krijgt dan wat er gefactureerd is. Alles is wel snel verwerkt,zowel bestellen/leveren/klantenservice/terug storten.Top!
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend verpakt
Pluspunten
Super bedrijf!!
Pluspunten
Kennis en makkelijk afspraken maken
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Eerlijk, betrouwbaar, snel en vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.