Pluspunten
Veel keuze
Verbeterpuntenzoeken van producten
Pluspunten
Snelle correcte levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Bestell und Lieferabwicklung war gut.
VerbeterpuntenBei der PayPal Bezahlung hatte ich Schwierigkeiten mit der Auswahl der Banken,deshalb habe ich die Überweisungsmethode gewählt.
Pluspunten
aanbiedingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De gewenste hoeveelheid was niet op de website vermeld, maar werd na een telefoontje van mij op de website geplaatst, zodat ik deze kon bestellen. De bestelling werd snel geleverd.
Pluspunten
Bestelling was binnen enkele dagen binnen. Via mail werd ik op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling.
Pluspunten
een aanrader
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Standaard procedure zoals bij iedere goede en betrouwbare leverancier, veel producten zijn niet to moeilijk te krijgen via internet,terwijl ik hier wel alles heb kunnen bestellen.
VerbeterpuntenWeiniger aandringen op het invullen van internetonderzoek,de beste zijn is prima,want dat zijn jullie ook.
Pluspunten
snel en niet duur
Verbeterpuntenmogelijkheid om pakket op te halen bij een postagentschap
Verrijn Stuartweg 24 D
1112 AX Diemen
Bestel-verf.nl is al Sinds 2006 de online verfwinkel voor de beste verf en schilders benodigdheden. Bovendien koop je bij ons ook nog eens super voordelig en sturen wij je bestelling vaak al binnen 1 dag naar je toe. Wij verkopen vele bekende A merken zoals Sikkens, Flexa, 3M, Sigma en vele andere merken.