Moeders is ontzettend blij met de 1.1/2 m gordijnstokken en super snelle levering.

Moeders eerste reactie nadat haar dochter de verlengde gordijnstokken tussen de gordijnen had opgehangen: “OOH, WAT FIJN, IK HOEF NIET MEER TE REKKEN.

goede service

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Prima prijs, en best snel geleverd. Klantenservice is echt dienstverlenend en vriendelijk!

Alles prima verlopen en goede kwaliteit ontvangen

Prima produkt snelle levering

Alles prima in orde!

Goed en snel

Het was een tijd zoeken op het net voordat ik de juiste onderdeeltjes had gevonden. Gordijnstof had precies wat ik nodig had voor mijn reparaties. Na bestelling had ik twee dagen later alles,in huis. Bedankt.

Helemaal goed en duidelijk

De afmetingen op de foto bij de gordijnhaakjes zijn zeer handig, zo wist ik dat ik de juiste maat haakjes had besteld. Snel geleverd.

Prima goede website alles heel duidelijk. Snelle levering en alles keurig opmaat en goed verzorgt.

Uitstekend, een 9 voor alles.

Goede communicatie

Prachtige inbetweens ontvangen

Netjes, snel.

Goed verzorgd, snel bezorgd.

Duidelijke site, goede prijzen, handige proefstukken, snelle levering

Duidelijke site, goede prijzen, handige proefstukken, snelle levering

Goede kwaliteit

Informatie ok

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van de haakjes. Duidelijke website en makkelijk te bestellen.

Fantastisch!

Voor slechts een paar reservegordijnhaakjes terecht gekomen bij Gordijnshop.nl. Zeer duidelijke website en dito bestelproces: e-mails met voortgang bestelling. Snel geleverd. Top service. Hartelijkbedankt!

levering snel en correct

levering van trekstangen voor gordijnen was prima. de informatie via de website is duidelijk

heel vlotte en correcte afhandeling

Gordijnshop heeft perfect geleverd wat ik vroeg. Er is een duidelijke communicatie gevoerd en de producten zijn prijs/kwaliteit zeer in orde

Helder

Correct en snel.

Mooi materiaal

Beteld , betaald, gelijk ontvangen zoals afgesproken. Perfect dus

De bestelling keurig op tijd afgeleverd

Gordijnhaken goede kwaliteit

snel en makkelijk besteld

product lijkt het goed te doen. bestellen ging makkelijk en op tijd. levering ging snel. Was goed verpakt.

Goede afhandeling ook van kleine order!

Zoals boven aangegeven

Deskundig en snel

Grote sortering en doen wat beloofd is .

Goede meet-uitleg, grote keuze, snelle levering, kortom top!

Nu voor de 2e keer gordijnen besteld, na een uitstekende eerste ervaring. Ook nu weer helemaal goed en snel gegaan.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld