Netjes,snel

Er kwam helaas een verkeerde bestelling dus belde ik of het klopte. Direct contact en dit werd gelijk opgelost en kreeg een etiket om verkeerde kosteloos weer terug te sturen.

Supersnel en superservicr

Handig eerst een monster. Goed geholpen ondanks mijn gestuntel met meten en na bestellen met 2 dagen geleverd ! Wat een service

Goede prijs/kwaliteit/service

Duidelijke omschrijving, schappelijke prijs, ook voor verzendkosten. En ondanks kerstdrukte de spullen snel ontvangen.

correcte bezorging en informatie over uitstel van levering

Mooie stoffen en uitstekende service

Wij hebben een aantal nieuwe gordijnen gekocht en ontvingen goed advies zodat deze goed bij onze huidige gordijnen aan sluiten. Het contact was erg prettig en ook de levering ging naar volledige tevredenheid!

Wederom topkwaliteit

Vierde grote bestelling: wederom mooie kwaliteit

wederom uitstekende ervaring

website, meet- en bestelproces is duidelijk, leveren tijdig en volgens afsoraak en gordijnen zijn heel netjes genaaid

Snel geleverd; goed product.

Zie boven.

Super snelle service .En het was een kleine bestelling. ' Binnen 24 uur ontvangen.

Top leverantie

Top leverantie van gordijn materialen

Uitstekende service

Allereerst een proefdraai ontvangen, heel gemakkelijk de maten doorgeven, de afwerking is perfect

Heel klantgericht en alert, met een mooi eindresultaat

Gordijnshop heeft meerdere malen gordijnen voor ons gemaakt. Goed en niet te duur!

Gordijnshop.nl? Een grote aanrader!

Bij een decowinkel mooie inbetweens gezien. Echter wel aan de prijs. Na wat speurwerk op internet kwamen we de gordijndhop.nl tegen. En hoe fijn dat ze ook een fysieke winkel hebben. Na een bezoek bleek de stof exact hetzelfde en hebben we online de bestelling geplaatst. Ondanks de waarschuwing dat de levering door drukte fors later kon worden, werden de inbetweens slechts een week later dan de geplande datum geleverd. Na wat stoeien met de wave plooien hangen ze nu perfect voor onze ramen. De inbetweens passen echt mooi. Houd je dus aan de instructies op de website en het komt helemaal goed. Een.ware metamorfose van de woonkamer en zoveel gezelliger en warmer nu. En de prijs? Die was 700!!! Euro goedkoper dan bij de decowinkel.

Zeer goede en snelle service! Zijn zeer tevreden over de afwerking van de valletjes!

Top produkt met snelle levering!

Aanrader!!

Reeds verschillende gordijnen gekocht en altijd top

Mijn overgordijnen en voiles gekocht bij jullie en ik heb er niets op aan te merken. Maten en afwerking zijn perfect. Topper

Levert!

De site was overzichtelijk, bestellen ging met gemak, de levering was tip top en de kwaliteit van de producten ook wat mij werdt beloofd. Al om al heb ik een goede service mogen ontvangen en ben ik een blije klant

Levert!

Perfect afgewerkt en de juiste maat.

Al mijn gordijnen komen van gordijnshop en heb niets aan te merken. Topper

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld