Netjes alles

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit beugels

Keurige afhandeling

Ik had wat bevestigingsmateriaal nodig doordat er een kamer verbouwd is. Keurig en heel netjes verpakt kwam het keurig op tijd binnen. Ik bestel hier weer.

Hier heb ik gevonden waar ik al lang naar zocht !!!!

Prima levering, snelle levertijd.

Mooie gordijnen, ook mooi gemaakt. Ze hangen beeldschoon.

Heldere informatie en foto's, prima service bij aanvullende vragen en vraag om verschuiven van levertijd. Gordijnen werden wel iets eerder geleverd dan afgesproken, maar gelukkig waren wij toen thuis. Prima verpakt en in goede staat afgeleverd.

slechte keuze pakjesdienst

Beste, over de bestelling valt weinig op te merken. Maar over de pakjesdienst kan ik een hele boek schrijven. 3 mails met andere datums dat men ging komen leveren, telkens niemand gezien en ook niet aangeboden. daarna mail dat ik het zelf kan gaan ophalen in een ophaalpunt 15 km verder. We moeten hiervoor een personeelslid inzetten die hiervoor een uur onder weg is. we betalen om dit te laten leveren en mogen er dan nog zelf omrijden.

Goede uitleg, goede contactmogelijkheden, gordijn precies als doorgegeven, snelle levering!

Uitstekend!

Erg snel en goed levering

²Goed

goed product en zeer snelle levering

goed product en zeer snelle levering

Een zeer eerlijk bedrijf en stipt en niet duur

Al mijn gordijnen komen van GS, zeer goed afgewerkt en niet duur. Kortom gezegd een goed bedrijf.

Duidelijk, snel en mooie gordijnen

Eenvoudig bestellen, snelle levering, echt netjes gemaakt

Deskundige service op maat

We hadden wat vragen die zowel via mail als in de winkel uitstekend werden beantwoord Er werd echt met ons meegedacht om tot goede oplossingen te komen. Wij wonen niet in de buurt van de winkel, maar het was de moeite waard er toch heen te gaan en alles wat we vooraf bedacht hadden ook werkelijk te zien. Hebben we het nog niet gehad over de grote keuze aan stoffen en de uitstekende website met veel tips en informatie. De gordijnen hangen allemaal perfect en zijn zeer mooi afgewerkt. Bovendien werden op ons verzoek de restanten meegestuurd, waar we zelf kussenovertrekken van konden maken. Klasse! Aanrader.

Goede ervaring.

Levering correct. Mooie kwaliteit.

Wachtende op bestelling

Jammer,maar ik wacht nog op mijn bestelling

snel en adequaat

Enkele gordijnrailplafondsteuntjes (plastic) na 15 jaren afgebroken, vind die maar eens. Hier hebben ze die, gewoon los. Eerder ook hier geslaagd voor trekkoord geleidingssyteem onderdelen van schuin oplopend gordijn. Ook los verkrijgbaar. Op andere adressen: moeilijk, moeilijk, moeilijk, duur, duur, duur "wordt niet meer gemaakt, alles vervangen" Scheelt hopen werk als je dat allemaal niet hoeft te doen. simpel te bestellen snel geleverd. Will buy again.

Snel en netjes verpakt

Snel en mooie artikelen voor een goede prijs. Er miste wel 2 haakjes, maar dat kan gebeuren bij het inpakken.

snel en servicegericht

Voor det weede keer gordijnen gekocht. Bestellen is gemakkelijk en het resultaat is perfect.

gevonden wat ik nergens kon vinden

Jammer dat de verzend/verpakkingskosten e.d. 3x meer waren dan het bestelde.

Mooie gordijntjes, in de juiste maten en keurig aangegeven welk gordijn welke maat heeft.

Geweldig, goede kwaliteit

Eerst al even gekeken naar de beoordelingen online, deze waren in grote zinnen erg goed. De prijzen waren de lokker ook de mogelijkheid om in 3 te betalen. We hebben via dit bedrijf een gordijn van 3 meter lang gekocht met warmtegevende voering voor de kamer van onze zoon. De gordijnen hebben ongeveer 2 weken geduurd en zijn vlot afgeleverd. Het is een prachtig gordijn en is van goede kwaliteit. Dankzij dit gordijn is de kamer van onze zoon nu veel aangenamer

Veel keuze, betaalbaar,snel,goed materiaal,fijne service na verkoop. Prima!!!!!

Correct en snel

Goed en juist advies, opdracht compleet naar verwachting uitgevoerd.

snelle service

snelle service en duidelijke site

Uitstekend service

Snelle en correcte levering