Prima geregeld

Een snelle en correcte levering

Mijn favoriete BH

Bestelde product werd snel geleverd. Communicatie over de levering uitstekend.

Uitstekende dienstverlening

Pakjes wordden snel en correct verstuurd

Snelle en zorgvuldige levering

Mooie lingerie voor een prima prijs.

Prima service snelle bezorging

Gaat snel en netjes als je iets besteld

Zeer deskundige service

De BH die ik had besteld was niet op voorraad. Uniek Lingerie neemt snel telefonisch contact met je op om een alternatief te bespreken. Een BH in een andere maat is geadviseerd. De BH heb ik ontvangen en zit als gegoten. Goede service, zeer tevreden.

Niet goed vorige keer wel.

Ik heb mijn bestelling op 6 juni gedaan. Ik ben gaan bellen dat ik het nog niet binnen had verleden week ik heb het toen 28 juni gekregen lag voor mijn deur het pakketjes kon door iedereen weggenomen worden!! Echt niet oké. Als ik niet had gebeld was het dus niet gekomen want er was iets niet goed gegaan maar ik had het wel betaald en het lag daarna ook nog eens voor mijn deur toen ik thuis kwam. Het is een mooie side met veel keuze maar dit hoop Ik niet meer mee te maken.

Ruim aanbod, goede service

Voor mij een webwinkel om te bewaren in de favorieten. Ruim aanbod, ook voor t-shirts naast topjes/hemden. Foto’s tonen de producten goed, dus geen verrassingen met kleurverschillen. Mijn wensen: het zou fijn zijn om zelf een bezorgmoment te kunnen plannen (voor mij is het alleen maar logisch dat bezorging wat later gebeurd). En als in het aanbod hemden de kleur ‘peach’ toegevoegd zou kunnen worden, zou het perfect zijn.

Zeer goede service.

Via de website zie je niet altijd of een artikel voorradig is maar je krijgt vrij snel een telefoontje voor het vinden van een oplossing als iets niet voorradig is.

Bestelling heel snel in huis gewoon top

BH besteld helaas terug gestuurd

Ik had een BH besteld in de veronderstelling dat het een prothese BH was. Zwaar teleurgesteld heb ik hem terug gestuurd. Ik moest wel zelf de retourkosten betalen. Wel zowel op het retour formulier als de in een mail aangegeven dat ik graag een prothese BH wil als deze er nog is. Als het goed is krijg ik die volgende week, Zodra dat geregeld is krijgen jullie van mij de volle 5 sterren!

De verzending zou iets sneller kunnen

Online besteld Prima

Voor het eerst online besteld duurde wel iets langer dan drie dagen maar verder in orde

Hét adresje voor precies de beha die ik wil – en nog snel bezorgd ook.

Op zoek naar een bepaalde Freya-beha kwam ik op de website van Uniek Lingerie terecht. Vorig jaar de witte gekocht en afgelopen maand de zwarte. Ik was al content dat Uniek Lingerie dit model nog verkoopt, de snelle levering maakte me nog enthousiaster. Prima webwinkel!

fijne communicatie, snelle levering

prettige site

De bestelling komt altijd aan

jammer, dat het 2 weken heeft geduurd, voordat ik het bestelde in huis had. ondertussen wel vriendelijk mailcontact gehad. daarna snel in huis.

goed / kon beter

juiste artikel ontvangen, doch de verkeerde kleur. (ik vind het geloop voor retour niet zo fijn)

Was snel in huis, en ook op mijn mailtje werd snel gereageerd.

De bestelling is netjes afgeleverd, het product is goed. Het duurde precies een week voordat de bestelling is geleverd, hierover had ik snel een berichtje gehad.

Mijn bestelling werd op de aangegeven tijd geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachting.

Zeer goede service

Prijs - kwaliteit ! Top !

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.