levertijd te lang

Ik ben tevreden over de producten. De levertijd vind ik te lang. Detail, de link in de mail waarbij u vraagt om feedback, werkt niet. Ik heb deze nu gekopieerd en geplakt in Google.

Makkelijk, snel en top kwaliteit!

De site is echt top. Zeer duidelijk je bestelling doen. Ze belde het nog na omdat er iets niet leverbaar was. Toen met goed advies iets anders besteld. Netjes verpakt en snel afgeleverd. Kleine tipjes: een kaartje erbij met geschrevene tekst om je te bedanken. Gezien de prijs van de bestelling ruim 250,- euro zou ik er bijv kleine verrassing bij doen.

Mooie lingerie

Goed toegekomen, maar de levering werd geprest in brievenbus.

Bestelling

De bestelling kwam binnen de afgesproken tijd

Snel en accuraat

Bestellingen worden snel en accuraat afgehandeld

Uitstekend!

Snelle verzending en mooi ingepakt!

binnen 1 dag geleverd erg prettig

Ik ben zeer tevreden met levering en verzending.

prima van bestellen tot leveren

website is helder, bestelling plaatsen en vervolgens mail met info correct.

Alles klopte

Prima kwaliteit

Verzending

Voor mij was het pakketje iets te lang onderweg. Maar dit heeft verder niets met het product zelf van doen.

Goede kwaliteit

Werd netjes bezorgd super

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Snelle levering goede kwaliteit.

Positief

De bestelling heeft wat op zich laten wachten. Maar hierover werden we steeds goed geïnformeerd via e-mial

Uitstekend!

De artikelen die ik besteld heb zijn keurig geleverd. En netjes ongepakt. Ik heb alleen geen enkele mail gehad over de bestelling, behalve over de levering. Die pas na 5 dagen binnen kwam (weekend zat er wel tussen). Dus begon te twijfelen. Maar is prima gegaan., top.

Goede ervaring

Op de duidelijke website mijn merk en maat BH’s makkelijk terug gevonden. Fijn dat ook grote maten voldoende aanwezig zijn en er zo’n goed en zeer kwalitatief merk verkocht wordt. Ik heb er meteen enkele besteld, kwestie van weer even vooruit kunnen en voldoende af te kunnen wisselen. Alles werd netjes thuis geleverd. Levertijd was prima.

In orde

Bestelling is geleverd en was prima in orde.

geweldig

Mijn bestelling kon nog niet helemaal verzonden worden.Mijn telefoonnummer is opgezocht en ik ben er over gebeld.

Paar dgn levertijd, maar netjes afgeleverd.

Uniek

Alles uniek, Het verpakken, Snel geleverd, Mooie artikelen, Perfect UNIEK.

Compleet

Duidelijke mail communicatie, snel in leveren , alles ook op voorraad!

Zeer snelle levering en keurig verpakt

Zeer tevreden en snelle levering en keurig verpakt!

Goede service ook aan de telefoon

Service gericht. Doen echt moeite om te kijken of ze het kunnen oplossen.

Zoeken, bestellen, betalen, ontvangen, communicatie als prima

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.