Goede service en erg vriendelijk

Bikini was niet meer op voorraad, duidelijke informatie wanneer deze wordt geleverd. Heel fijn

Prettig persoonlijk contact.

Mooie producten. Attent contact als een bestelling niet volledig voorradig is.

Duidelijke site snel mail en track&trace daarna,snelle levering,goed assortiment,kom er elke keer weer wat bestellen

Alleen maar positief

Kwaliteit BH's, uitzoek genoeg en op tijd leveren. Uniek levert niet binnen 1 dag, maar dat zeggen ze ook niet. Ik heb daar geen probleem mee, mag best een paar dagen duren. Ik vind het een prima zaak en heb er alleen maar goede ervaringen mee.

Uitstekende ervaring

Goede service!!

Klantvriendelijk

Persoonlijke aandacht en alle tijd

Prima levering en producten voldeden aan de verwachtingen

Producten zoals verwacht. Geen hele snelle levering alleen.

Snelle levering.

Kon niet beter!

De producten waren mij bekend en de afwikkeling van de bestelling is perfect verlopen.

netjes

goed geregeld

Heel behulpzaam

Hele vriendelijke medewerkster. Heeft via een ander filiaal een bikinitop geregeld En snel thuisbezorgd

Alles prima alleen iets langere levertijd in plaats van 1 dag 6 dagen

1 bh terug gestuurd briefje erbij welke ik wel wilde werd verekend en opgestuurd top

Goede communicatie

Ze houden je netjes op de hoogte van de levering, ook als dat wat langer duurt.

Als je een vraag heb krijg je gelijk antwoord.

Zeer correct

Alles netjes verpakt!

Mooie kwalitatief goede producten en snelle levering

Ik ben blij met de geleverde producten. Goed verpakt, kwalitatief super en prettige manier van bestellen.

Niets op aan te merken

Een mooie bh van mari jo gekocht. Werd mooi verpakt bezorgd waardoor het echt een luxe gevoel gaf.

Super snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis.

Gewoon uitstekend.

Goed op de hoogte gehouden en netjes verzonden.

Snelle levering netjes verpakt

Zorgvuldig

Mooi product en netjesvafgehandeld

Hele correcte en snelle levering

Goed verpakte, correcte en snelle levering.

Snelle correcte levering

Prima goede site en snelle levering

Keurig afgeleverd in een doos

Het is altijd lastig om goede bh in mijn maat te vinden. En deze heb ik al jaren en bevalt goed maar was verder nergens te koop

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.