Zoals je mag verwachten, van Prima Donna, van goede kwaliteit en een mooie pasvorm! Ook nog leuk ingepakt fijne winkel om te kopen. Ik kom terug.

Zeer betrouwbaar

Ik had wat problemen met het betaalsysteem, waardoor ik een bestelling twee keer heb overgeboekt. Dit is na een telefoontje keurig geregeld. Ook werd een korting op de homepage voor een product niet doorgeleid naar het betaalsysteem, waardoor ik die korting mis zou lopen. Ook dat is keurig gecorrigeerd.

Goede webwinkel

Goede webwinkel met goede producten. Ik koop altijd mijn BH's bij Uniek lingerie.

Snel en precies wat ik wilde

Uniek lingerie levert in stevige dozen zodat de cups onbeschadigd aankomen. Bij vragen reageren ze snel en denken ze met je mee. Mijn vorige online-shop stopte met Marie Jo. Toen moest ik op zoek naar een nieuwe. Ik ben erg blij dat ik Uniek heb gevonden en bestel heel graag bij ze. Ze hebben ook mooie aanbiedingen dus inschrijven voor de nieuwsbrief loont!!

Bevestigingsmail kwam binnen in de spambox. Verder prima prijs/levering.

Snelle en correcte levering !

Lingerie bestellen vind ik altijd leuk. Zeker als de communicatie en de levering omtrent de bestelling snel verloopt

Belden op nadat ik besteld had ivm levering en of ik de goede cupmaat wel had want hun ervaring was cupmaat groter in de badkleding en dit klopte inderdaad prima service en een erg mooie bikini

Uitstekend!

Zorgvuldige en professionele communicatie; keurige, tijdige emails en een website zonder taalfouten. Heel prettig! Het product is ook nog eens volledig naar wens, kortom een absolute aanrader om hier uw bestelling te doen.

Prima..mijn bestelling is binnen 5 dagen geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

15 minuten wachten in een kleedkamer,

Vorige keer hebben ze me laten staan in de kleedkamer, tijd genoeg voor klanten die na mij kwamen. Ik gun ze een tweede kans: begin is goed, samen h uitgezocht. “Even een klant helpen mevr ik ben zo terug “. Helaas, tijdens het wachten een hoop gekwebbel. Na ruim 15 minuten in mijn ondergoed wachten mezelf maar weer aangekleed. Tijdens het naar buiten lopen zie ik 3 dames personeel staan!!! Voor mij geen lokale aankoop meer wat betreft een h

Onvolledige zending

Ik ontving 1 artikel in plaats van 3. Zonder opmerking dat de zending niet compleet is. Nu ga ik die terugsturen en hoop nu maar het volledige bedrag terug te krijgen. Erg vervelend.

Snelle levering. Netjes verpakt

Snelle levering, goede producten

Ik bestel regelmatig bij Uniek lingerie. Ze leveren vlot. Ze hebben mooie lingerie, die vaak niet meer in winkels te koop is. Vandaar dat ik online bij Uniek lingerie bestel.

Super service

The discount helps.

vriendelijk, deskundig, helpend, probleemoplossend

Ondanks een lange levertijd kwam de bestelling toch eerder. Heel fijn!

Service

Ik kreeg een telefoontje dat de levering vertraagd was. Erg attent

Uitstekende service

Goede service en snelle levering! Prijs- kwaliteit top !

Gewoon goede service.

Gewoon goede service.

Keurige informatie en naar verwachting

Snelle levering, goede communicatie

Tevreden met de snelle levering. Er werd snel en prettig gecommuniseerd toen bleek dat mijn kleur niet voorradig was. Ook de kwaliteit van het product bevalt prima

Snelle nette levering.

Goede BH en een snelle levering.

Altijd goede service

Altijd keurig aangeleverd

Goed product

Levering van goed product. Voldoet aan mijn verwachting.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.