Top !!

Al enige jaren bestel ik bij Uniek Lingerie. De order wordt correct afgehandeld. Tijdens het proces wordt je via de mail op de hoogte gehouden. Dat vind ik erg prettig. Voor mij een fijne en betrouwbare webshop. Ik kom graag terug.

Klantvriendelijke leverancier

Prima website, vlotte levering en top communicatie als er iets niet onmiddellijk kan geleverd worden. Fijne webwinkel!

super goed geregeld

Ik ben blij dat ik deze site ben tegen gekomen

Snelle levering..goede service

Fijn om panty's te kunnen bestellen waar ik anders zeker een kwartier moet rijden. De volgende dag is het in huis. Super toch

Excellent service

I return to this business every time I need their products.

Voldoet aan verwachting!

Snelle levering en overzichtelijke site om te bestellen. Product voldoet aan de verwachting.

Ze lossen het voor je op

Mijn ervaring is goed. Ze zouden alleen iets sneller reactie mogen geven als je iets terug hebt gestuurd en ziet dat ze het al lang hebben ontvangen. Verder goed

Alles netjes geleverd en mooie kwalietijd

Duidelijke website met mooie producten die snel geleverde worden.

Snelle en duidelijke informatie over levering en. overzichtelijke website.

Geen poespas; gewoon bestelling leveren.

Geen enkel probleem met dit bedrijf ook al kan de bestelling wel eens vertraging oplopen door het niet voorradig hebben van het bestelde.

Prima service, mooi produkt

Duidelijke website, makkelijk bestelproces en levering conform afspraak. Dus, helemaal prima!

Heel goede service!

Correct

Fijn draagcomfort

Fijn draagcomfort

Besteld en snel in de bus.

Prima service.

Niet alles op voorraad.

Indien mogelijk toch nog eerder in contact treden als de levering erg uit gaat lopen.

Communicatie omtrent bestelling kan beter

een bestelling liep vertraging op, helaas was er hierover geen contact tussen Uniek en klant. Klant heeft zelf meerdere malen gebeld. Uiteindelijk is de bestelling netjes geleverd.

Mooie sport bh

Zeer tevreden met het merk Anita sport bh

Vlotte communicatie en levering!

Je wordt op tijd verwittigd als er iets niet meer in stock is of te verkrijgen. Prijs wordt snel terug gestort en levering verliep vlot.

Steeds correcte levering, terugbetaling indien je het product terugstuurt.

Enige minpuntje is dat je, als het product niet voldoet (maat per soort is afwijkend dus je blijft beter bij het merk dat je van in den beginne aankoopt), jouw bestelling op een dure manier moet terugsturen.

Mooie webshop met ruim assortiment en hele nette prijzen.

Contact gehad van tevoren. Hele fijne ervaring aan overgehouden. Bedankt.

Keurige snelle levering

Goed kwaliteit Maarjammer dat de bandjes niet meer kunnen versteld worden door de verbeelding van het bandje

Na lange zoektocht langs speciaal zaken in de buurt kwam ik deze zaak online tegen Niet wetende of mijn bestelling wel zou worden bezorgd is het goed gegaan

Keurig op tijd het juiste product ontvangen

Geweldige service

Keuze snel gevonden. Pakketje kwam een week later aan. Alle bestelde stukken netjes verpakt in originele doos, ordelijk verpakt in leverdoos. Leuke korting op elk van de bestelde stukken. Aanrader!

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.