super geregeld

Ik had de BH snel binnen en ik woon in Spanje. Super geregeld en perfecte correspondentie.

Leuke site.

Vlotte service en levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nalevering ook netjes afgeleverd. Alles prima in orde.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Afgelopen week plaatste ik mijn eerste bestelling, ondergoed voor mijn moeder. De volgende dag had ik de artikelen al thuis.

Heel fijn bedrijf

Super snelle en nette levering. Hier al vaker besteld en ga dit nog vaker doen in de toekomst.

Groot assortiment, eerlijke prijzen, super snelle levering.

Snelle levering en ook nog in de aanbieding

Prima winkel!!

Prima bedrijf betrouwbaar en reageert goed op mails

Mijn eerste bestelling duurde 10 werkdagen was niet op voorraad mijn maat is ook niet regular denk ik dan . De tweede bestelling duurde 6 werkdagen . Een goede service met trick en tracé bij PostNL goed verpakt. Zeker aan te bevelen . Bij ons is de lingeriezaak failliet dus blij met deze mogelijkheid. De website is duidelijk je moet echter vooraf betalen maar ik vind met ondergoed dat ook niet meer dan normaal.

snelle levering, goede kwaliteit

Goede merken en snellen service

vriendelijke service

Snelle levering een korting bij meerdere stuks

Super goede ervaring. Zeer tevreden keer zeker terug als klant.

Mooie lingerie

Vond alleen de levertijd wat lang

Heel goede service

Persoonlijke aandacht en heel goed geholpen tijdens bezoek aan de winkel.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Op de site snel gevonden wat ik zocht, werd vervolgens twee dagen later bezorgd en blijkt van goede kwaliteit en pasvorm te zijn.

Nette lingerie

Ik heb veel plezier van ten Cate

Uitstekend!

Altijd goed geholpen bij het maken van een keus in de winkel. Er wordt tijd genomen om me te helpen. Elk jaar weer een mooie collectie en goede aanbiedingen! Hier komen we zeker weer terug!

Goede en overzichtelijke site. Goede en zorgvuldige service.

Ruime keuze in lingerie

Ik bestel eigenlijk altijd dezelfde bh die mij goed bevalt. Soms duurt de levering wat langer ondanks dat volgens de site het artikel in voorraad is.

super goed geregeld

niets mis mee. vrolijke verpakking

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima service!

Mijn ervaring is uitstekend

Ik word er vriendelijk en hulpvaardig geholpen

Een fijne zachte bh, comfortabel

Ik kocht deze bh na een borst besparende operatie omdat een beugel bh geen optie meer was. De bh is stevig, geeft steun, zit comfortabel en bedekt mijn borsten optimaal.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.