Op tijd geleverd, geen aanmerkingen.

Goede kwaliteit

De levering was netjes op tijd

Goede prijs en goede service.

Had een BH, een tailleslip en Rio slip van Prima Donna besteld. De Rio slip vind ik erg laag. Ik kon deze terugsturen en ruilen tegen een tailleslip. De slip hoefde niet in het doosje teruggestuurd te worden, maar zo goedkoop mogelijk.

Vlotte service. Goed product

Vandaag besteld, morgen in huis. Ook na ruilen. Jammer van de hoge porto bij retour zending om te kunnen ruilen.

Veel te lang moeten wachten voor levering

Besteling, 2 maanden op moeten wachten???

Prima webshop

Keurig geleverd met een leuke attentie erbij

Helemaal top!

Uitgebreid aanbod, mooie merken & snelle levering. Super!

Goed, deskundig en vooral vriendelijk geholpen

Goede communicatie en artikel netjes verpakt verzorgd.

Bestellen via de webshop was eenvoudig. Het artikel was vertraagd maar daarvan werd ik keurig op de hoogte gesteld. Uiteindelijk was het er nog eerder dan verwacht. Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke verkoopster

Ik belde nadat ik had besteld nog even na omdat ik had verwacht dat ik het de dag er na al binnen zou krijgen maar ik een mailtje kreeg dat het iets langer zou duren. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die me de (goede) rede daarvan uitlegde. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling en ik ben er blij mee

TOP

Mooi aanbod, goede service

Keurig, netjes, duidelijke website.

Keurig, netjes, duidelijke website.

Het uitleveren duurde wat langer dan gedacht, dat is altijd jammer. Omdat het lingerie is zou het wat mooier ingepakt mogen zijn.

Ruim keus en vlotte levering

Snelle Levering

Geweldig bedrijf Unieklingerie

Mijn bh was niet direct leverbaar, maar kwam een aantal dagen later. Ik had nog telefonisch contact opgenomen en werd super vriendelijk geholpen en de bh werd keurig geleverd.

Ik ben erg veel afgevallen dus kleinere b.h. En die kan ik krijgen kopen van het zelfde merk en daar ben ik blij mee ....ik ben erg aan dit merk gehecht en vind die erg fijn zitten .yvonne

Via Google mijn favoriete bh yetuggevonden

Enige tijd geleden in de winkel een goedzittense bh gevonden, maar ik woon verder weg, via Google op het merk gezocht en waar online te koop, na bestellen blijkt het uit dezelfde winkel te zijn, blij mee.

tevrede met aanbeveling

Ik heb de zending naar tevredenheid ontvangen, een verbeter puntje zou zijn, dat in de bestellijst aan gegeven wordt dat de bezorging naar de posterijen gaat en niet naar bestel adres, wat minder stres geeft, want de deurbel kan weleens niet gehoord worden, door andere bezigheden !!!

Supersnel geleverd en goede prijs

Perfecte kwaliteit en prijs

Goede ervaring

Ik bestelde een sport bh en werd netjes gebeld dat de kleur die besteld had een levertijd had van 8 weken. Daarop kon ik kiezen of ik een andere kleur wilde. Deze zou binnen 4 tot 5 dagen bezorgd worden er dag erna had ik hem al in huis. Keurig geregeld dus

helemaal top!

Op mijn vraag via de site, kreeg ik snel een duidelijk antwoord. De spullen waren keurig verpakt; in 1 doosje vond ik zelfs een lipbalsem. Hartstikke leuk! En belangrijk! De prijs was zeer aantrekkelijk.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.