Fijne site en snelle levering

Prima en snelle levering

Bij bestelling goede uitleg en na retour zending financieel snel afgehandeld.

Zeer vriendelijk snel verstuurd en ontvangen en hele mooie spullen

Super goed

Goed en snel geholpen en verstuurd

Blijkt betrouwbaar en goede levering

Na heel lang zoeken en passen voor mijn moeder met moeilijke borsten nu dan eindelijk een bh gevonden die goed zit met de juiste steun. Gelijk meerdere besteld. Eerst bij zalando besteld,deze zijn nu daar uitverkocht en toen heb ik jullie gevonden. Mijn moeder uiteraard heel blij!

Prima service, incomplete informatie op website

Het contact was prima, maar de voorraad op de site klopte niet, waardoor het meerendeel van mijn bestelling niet meer beschikbaar was. Wel netjes en vlot gecommuniceerd en afgehandeld, maar toch jammer dat iets er niet meer is als het op de site nog wel te bestellen is.

Ik ben heel tevreden over alles

Heel keurig verpakt en op tijd bezorgd

Ruime keuze in kleurrijke sportbh

Goede comminucatie opvolging bestelling

Gewoon goed

Bikini besteld. Voldoet echt aan de verwachting. Snelle afhandeling en keurig verpakt. Ik ben er super blij mee

Geweldig!

Per abuis had ik aangegeven dat ik De bestelling zou komen ophalen. Ik woon ruim 150 km van de winkel. Ik werd gebeld en het pakketje werd opgestuurd.

Heel correct!

Heel goede ervaring, geleverd volgens afspraak, mooie cadeauverpakking.

Prima tevreden

Omdat mijn bestelling niet op voorraad was was de levering later.Maar dat is goed gecommuniseerd

Goede en snelle levering

Producten snel en goed geleverd. Ook iets goedkoper dan elders.

vlotte en goede levering

n.v.t.

Bestelling prima verzorgd.

Hele snelle afhandeling.

Uitstekende ervaring

Snelle levering en automatische mails over bestelling en bezorging.

Alles goed geregeld!

Mijn prachtige bikini mooi verpakt en tijdig bezorgd. Ga zo door!

Week gewacht

Op de site staat voor 13:00 uur besteld de volgende dag in huis. Daarna is het enkele werkdagen wat betekent een week. Dat duurt lang als je de bh dringend nodig hebt na een operatie.

mooie bh, zit confortabel en prachtige kleur

Mooie BH van Anita. Deze zit confortabel, zonder beugel, goede ondersteuning en prachtige kleur. Erg tevreden.

Een duidelijke webshop

Een fijne webshop en gemakkelijk om te bestellen! En een snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

top

correcte afhandeling. Een product was niet meer voorradig maar op mijn vraag hebben ze bestelling alsnog aangepast met product dat wel nog in voorraad was

Retourneren ging snel en bedrag binnen 5 dagen teruggestort

Top materaal

Alles naar wens

Ruime keuze, alle maten en snel geleverd

Op zoek naar een echt goede soort bh kwam ik bij deze webshop terecht. Makkelijk te vergelijken en zoeken. Alle maten op voorraad, eenvoudig besteld en snel in huis. Dank je wel.

mooie bh's

attent, want gebeld toen 1 bh niet op voorraad was

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.