Pluspunten
Perfect, en levering volgens afspraak..
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Dank je wel Cor voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snel en correcte levering
Dank je wel Alex voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle verzending
Dank je wel Martin voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Uitstekende ondersteuning
Pluspunten
VerbeterpuntenHandleiding erg beknopt. Had wel beeld maar geen geluid, heb moeten zoeken naar de oorzaak. Coogle account invoeren lastig bij invoeren wachtwoord dekt het toetsenbord de tekst af.
Beste, Wij hebben een F.A.Q gemaakt op onze website (https://www.minixwebshop.nl/faq/handleidingen-minix-neo-series/) zijn ook via WhatsApp tijdens kantoor uren te bereiken bij vragen. Daarnaast hebben wij ook diverse Youtube filmpjes op onze webshop Kanaal gezet. Wij hopen daarmee eventuele vragen te kunnen opvangen. Met vriendelijke groet, Richaard
Pluspunten
Geweldig bedrijf.
Dank je wel voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en heel erg behulpzaam. ze hebben s telefonisch contact op te nemen om eea proberen uit te leggen
Dank je wel voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snel en correct!
Dank je wel Ron voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Je wordt binnen no time goed geholpen echt top.
Dank je wel voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de service pakket is snel geleverd en in goede staat aangeleverd
Dank je wel Marcel voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering. Correcte behandeling via telefoon.Naar aanleiding daarvan de neo U-9 besteld.
VerbeterpuntenGeen....alleen jammer dat bij besteld product een summiere handleiding was. Echter via internet een uitgebreide gedownlo a d.
Dank je wel Riet voor het compliment. Je kan altijd een WhatsApp doen met je vraag. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling, overzichtelijke website
VerbeterpuntenNvt
Dank je wel Saskia voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel Henk voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel Stef voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
a.s. nov. 2 jaar int bezit van minix x8-H plus. Pracht van een apparaat ! Richard die ik persoonlijk heb benaderd voor mijn 1ste minix aankoop, ben door hem goed behandeld en werd hartelijk verwelkomd. 1ste contact met hem verliep eerlijk en oprecht. Ook wil ik hierbij Martin van HardwareGuru hierbij bedanken. Voor beide bedrijven niks anders dan lof, waren alle bedrijven zoals jullie. Ze zijn zeer betrokken met de klant ook al is het een particulier, zijn zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenEen dezer dagen gak ik de upgrade naar Android 5 plus uitvoren. Mocht het fout gaan ga ik wel gillen om jullie hulp en anders ga ik juchen van blijdschap. Ga zo door, blijf jezelf, laat ons niet in de kou staan ! Bedankt !
Dank je wel Tuur voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
hardwareguru account verlenging zeer snel geregeld na betaling toppie kan weer een jaar vooruit
Verbeterpuntengeen
Dank je wel Re van Rhijn voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Fijn bedrijf, goede service , dat merk je vooral als je een probleem of een reparatie nodig hebt. Ben er blij mee.
Dank je wel Aat voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
goede service en duidelijke informatie.
Dank je wel Mano voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede en eerlijke communicatie, snelle en gratis verzending!
Dank je wel Steven voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenIk kan er op dit moment geen bedenken
Dank je wel Mark voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Perfecte behamdeling
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Dank je wel Rick voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering en juiste product kennis
Dank je wel Mario voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Heel snelle service!
Dank je wel Hans voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Heldere prijzen en communicatie! Snel en keurig geleverd!
Dank je wel Dennis voor het compliment. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenzag dat bij bol com 30 euro goedkoper is ;-(
20 Plattenborgstraat