Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede communicatie en snelle service! Ook het product, in ons geval de Minix Z83-4, bevalt prima!
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede website en snelle levering voor een scherpe prijs.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Alles altijd snel en goed geregeld. Telefonisch bereikbaar wanneer je vragen hebt. Of via internet.
VerbeterpuntenBeschikbaarheid van ondertiteling bij de films is voor verbetering vatbaar.
Goedemorgen Jurgen, Bedankt voor je beoordeling. Echter doen wij niets zelf met ondertiteling. Dus in dat verbeterpunt kunnen wij je niet helpen. Maar dat wist je zelf misschien ook wel dat de 4 mogelijkheden aan ondertiteling niet in ons beheer valt. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering van bestelde product. Binnen 24 u zoals beloofd. Bedrijf straalt vertrouwen uit en dat ervaar ik ook zo. Monitoren van status bestellen tot aflevering zeer goed.
VerbeterpuntenHou prijzen in de buurt van concurrentie!
Beste Erik, Bedankt voor je review. We gaan kijken of we mee kunnen gaan, echter is het niet altijd mogelijk daar wij een zo hoog mogelijke service willen bieden en die kosten nu eenmaal geld. We gaan ermee aan de slag waar wij iets kunnen doen. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle, accurate levering
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
In eerste instantie was er uets verkeerd gegaan met de verzending dus volgende dag kwam geen pakketje. Ik werd s'ochtends meteen gebeld dat er iets verkeerd was gegaan en dat het pakketje meteen verstuurd werdt. Kreeg ook een upgrade erbij. Dus al met al een zeer goede service!!!
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snelle service
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
top produkten, altijd het nieuwste op voorraad en levert ook daadwerkelijk volgende dag ..zo hoort het Blij met me Minix Neo U9 en A3 airmouse .
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Vlotte en nette afhandeling
Verbeterpunten-
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenOnduidelijke site
Beste Coco, Bedankt voor je review. Misschien kun je ons in een persoonlijke mail uitleggen wat je graag anders zou zien. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Prima aanschaf voor een zeer goede lage prijs. Snelle levering.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Super snelle service. En heel correct afgehandeld. Had een update abonnement afgesloten, en binnen no time was alles geregeld en Mn Minix weer helemaal tip top up to date
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering en service. Had een artikel verkeerd besteld. Twee dagen later het juiste besteld en andere retour gestuurd. Werd keurig snel beantwoord en de zelfde dag nog terug gestort.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zaak is duidelijk en overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Keurig afgehandeld en snel geleverd! Afterpay service werkt perfect.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering, zeer tevreden met het product.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Duidelijk, vlug, goed, mocht iedereen zo zijn werk doen de wereld was al een stuk beter.
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Prima service Vriendelijk en je kan altijd bellen voor hulp
Verbeterpuntengeen
20 Plattenborgstraat