Pluspunten
Snelle en betrouwbare service. Prima prijs-prestatie niveau!
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering, volgens mij kan ik goeie service ook wel benoemen want ik heb het nog niet nodig gehad. Top product.
VerbeterpuntenMisschien een iets langere hdmi kabel er bij leveren .. ik heb er geen last van zoals het bij mij staat. Maar het gaat net aan.
Beste Willem, Alle HDMI kabels zijn voor elk model uniek en van goede kwaliteit. Om langere kabels bij te sluiten zullen we sommige een plezier doen. Vele klanten hebben aan deze lengte voldoende. Maar ik heb deze verbetering wel bij MINIX neergelegd om te kijken of wij tegen een kleine betaling een langere kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer vlotte reactie op vragen en verzoeken. Betrouwbaar en goede service.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snel geleverd.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle en goede service
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer snelle en goede ondersteuning, op een zeer positieve en vriendelijke manier.
Positive
Product arrived quickly and well packed. Would buy again.
Thank you very much Jay. Best regards, Richard
Pluspunten
De service na de aankoop, bij een probleem is perfect en dat is bijzonder prettig
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snelle levering, maar dat is dan ook alles.
VerbeterpuntenNogal klantonvriendelijk aan de telefoon, dit was vorig jaar zo tijdens een bestelling en dit jaar weer. Ze (Richard) komen zeer geirriteerd over en ik krijg het gevoel dat ik als last werd gezien. Wees eens wat vriendelijker aan de telefoon!
Beste Aleks, Contact via mail gaf aan dat wat ik ook anders had gedaan s'avonds aan de telefoon, na een sms om je ID, en dat wij sinds een jaar al via iDeal de Hardwareguru automatisch kunnen verlengen. Jij toch dit had geschreven. Dus laten wij het hier maar bij houden. Het automatisch verlengen voor het 3de jaar kan dus automatisch via de GuruDashboard. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Makkelijk en snel besteld, erg snel verlengd. Ging om een verlenging van HardwareGuru XBMC. Gewoon MAC (netwerk) adres doorgeven, ze houden zelf bij welk adres bij wie hoort. Na nog geen 12 minuten was de verlenging voor een jaar weer geregeld! Voor maar 15 euro weer een heel jaar super service van HardwareGuru.
VerbeterpuntenHeel klein verbeterpunt, beetje muggenziften... Als MAC adres in het shop account (database) toegevoegd kan worden, kan je NOG simpeler verlengen. Risico kan wel dan zijn, als je 2 of meer media players hebt, je de verkeerde verlengd. Dat is weer simpel op te lossen door in diezelfde database een extra veldje aan te maken met "verloopdatum".
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle en goede levering
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
snelle levering, prima website. Vooral handig dat het pakketje door de brievenbus kon. Slim.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle service !
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Klantvriendelijk, super snel, professioneel
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Stipte levering. Goede kwaliteit. Goede prijs. Volledig zoals verhoopt.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit producten, 2 jaar garantie op de producten en snelle levering.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Nette, snelle verzorging. Bestellen op de website gaat ook zeer snel.
VerbeterpuntenOp dit moment geen enkele tips of verbeterpunten. Geweldige service.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle service en duidelijk.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Duidelijke produktomschrijving, snelle levering
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT