VerbeterpuntenN.v.t
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Super snelle levering, Zeer snelle antwoorden bij vragen, goede omschrijving van de producten.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering en goede updates over de vordering van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Enorm behulpzaam was wat vergeten erbij te zetten netjes een berichtje als ik de code wilde doorsturen. Binnen een dag antwoord op alle vragen.
VerbeterpuntenBij hardwareguru bestellen een vakje dat je verplicht de id code moet invullen
Beste Jerry, Ik ga zeker eens kijken of wij het anders kunnen doen. Gelukkig is het allemaal snel geregeld en kun je weer volop genieten. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zidoo X9S besteld, en de volgende dag geleverd. Kan niet beter!!
Positif
Rapide et efficace.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Prima product weer geleverd (M1-SIS RF Remote)...
VerbeterpuntenAndroid versie van de Minix apparaten is behoorlijk verouderd (4.4 of zo) en het lijkt er op dat dit niet meer bijgewerkt gaat worden. Laatste versie van Kodi (17) wil daarom helaas niet meer installeren op deze doosjes...
Beste BvD, Bedankt voor je beoordeling van de flymouse die je hebt besteld. Je hebt het over de MINIX NEO modellen, echter zijn er meerdere modellen en hebben we deze ook in Android 6 zelfs. Met de nieuwe MINIX U9-H maar ook de MINIX NEO U1 kan jouw Kodi 17 aan. Dat het niet wordt gebracht naar een nieuwe Android versie, wil niet zeggen dat de firrmware niet wordt bijgewerkt. Het model waar jij het over hebt is al ruim 2 jaar oud. En de laatste update van de firmware is januari 2017 geweest, welk merk doet dat nog? Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Supersnelle service en dik tevreden.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle professionele service. Keurige vlotte verzending met Track and Trace en binnen 4 dgn aangekomen in Zuid Spanje
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
betrouwbaar en snel
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Bij vragen word je snel geholpen. Had enkele vragen over de werking van mijn minix en deze werden snel beantwoord via facebook messenger.
VerbeterpuntenPdf handleiding hoe het apparaat werkt en hoe xbmc guru werkt. Wat precies alle addons inhouden, wat ze doen, hoe je films en series kan starten. Voor een complete leek op gebied van kodi is het best lastig, ook al hebben jullie een vrij compleet plug en play systeem geleverd.
Beste Marc, Ik zal komende maanden weer eens een aantal Youtube fimpjes maken. Hoe ik te werk ga met de films en de series. Ik zal vragen deze up te loaden naar de Hardwareguru Info App die gratis voor iedereen te downloaden is: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.hardwareguru.nl maar ook voor je Apple telefoon of tablet in de Apple Store. Ik ga er mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snel geleverd. Goed geprijsd.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
De snelste respons bij vragen die ik ooit heb meegemaakt. En nog de juiste antwoorden ook. Aangeschafte minix u1 nu een jaar geleden blijkt perfecte keuze. Maandelijke updates (na een jaar kost dat jaarlijks €15) is garantie voor verstandige updates zonder moeite.
VerbeterpuntenEr was een foutje geslopen in het op de website van hardwareguru weergegeven mac adress van mijn systeem waardoor het hernieuwen van de update even haperde. Maar na een belletje direct en probleemloos geregeld. Eerlijk gezegd vind ik dit niet eens een verbeterpunt. Foutloos is onmogelijk, foutjes direct herstellen is veel belangrijker
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede dienstverlening en afhandeling na schade product.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle, correcte en adequate afhandeling van hetgeen gevraagd, zelfs in het weekend.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Na Vele positieve reviews te hebben gelezen, kan ik mij daar enkel maar bij aansluiten.
VerbeterpuntenMoeilijk nog te verbeteren.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer snelle levering
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Prima geholpen telefonisch ivm de webshop
VerbeterpuntenStok beheer webshop
Beste, Wij doen ons best om de diverse webshops een zo actuele voorraad als mogelijk te geven. Soms zijn er grote bestellingen die ineens op het logistieke gedeelte inzichtelijk worden. Onze excuus als u daardoor net mis heeft gegrepen. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Vind het top dat binnen een paar minuten een sms verscheen nadat ik de code vergeten was !!!
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer snelle levering en afhandeling.
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT