Pluspunten
snelle bezorging top
Verbeterpuntendit was de eerste keer dus weinig.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Mijn probleem met de Minix NEO 8x H plus, werd direct in behandeling genomen . Werd binnen 1 uur gebeld (zelfs op zondag) en men heeft mij uitleg gegeven . Zelfs door mijn o kundigheid mocht ik de Minix terugsturen en werd het voor mij nagekeken en de nodige software geïnstalleerd , vervolgens hebben ze het weer naar mij geretourneerd . dat is service.
Dank je wel voor het compliment.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
zeer snelle levering en info mbt tot de levering
Dank je wel voor het compliment Gerben.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering, alles werkt goed
Verbeterpunten-
Dank je wel voor het compliment Jonathan.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede advisering en snelle levering
VerbeterpuntenWebsite/shop werkt niet goed op smartphone.
Beste Janssen, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben voor de simpele versie van de mobiele site gekozen. Soms kan het zijn dat je geen opmerking kan plaatsen dat klopt. Wij zullen er nog eens goed naar kijken. Alvast bedankt voor je advies. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Service was super snel!
Dank je wel voor het compliment Jos.Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel voor het compliment Illuminoo.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Alles goed geregeld
Dank je wel voor het compliment Gerard.Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Voor de eerste keer zaken gedaan met dit Smart Import Solutions. Ze zijn duidelijk, snel en communiceren goed. Toen ik een vraag stelde kreeg ik daar snel antwoord op. Ik kom graag terug.
Dank je wel voor het compliment Brevidius. Met vriendelijke groet, Richard
Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
gewoon goed !!
Dank je wel voor het compliment Frans. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Zeer snelle levering Prima product
Dank je wel voor het compliment Gerard. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle bezorging !
Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Richard
Dank je wel voor het compliment Frank. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
goede communicatie met de klant via e-mail ze bieden mooie prijzen aan, veelal zonder verzendingskosten
Verbeterpuntenik heb mijn bedenkingen bij post nl
Beste Filip, Bedankt voor je beoordeling. Het fulfillment bedrijf en ons bedrijf houden de leveringen goed in de gaten. Uiteraard kan er iets mis gaan, maar dat kan bij alle leveranciers. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Altijd berijd om snel te helpen en neemt altijd de telefoon op daar kunnen andere verkopers nog wat van leren.
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel voor het compliment Joey. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website Goede informatie over de producten
Dank je wel voor het compliment E. Kayacabn. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering,materiaal doet wat het moet doen,top.
Bedankt voor je beoordeling Theo. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
VerbeterpuntenGuru wel een beetje vaag
Beste Valeska, Hardwareguru heeft zijn eigen Info App en ook een website www.hardwareguru.nl waar hij veel post over zijn Kodi/XBMC custom versie. Hopelijk geeft dat wat meer antwoord op je vragen die jij vaag vindt. Uiteraard kun je hem of mij altijd mailen. Met vriendelijke groet, Richard Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Ik raad u aan om geen aankopen hier te doen. Mijn ervaring met de webshop is dramatisch. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik netjes de volgende dag het pakket bezorgd. Ter info heb ik gebruik gemaakt van Afterpay, want mocht er om wat voor reden dan ook het product niet bezorgd worden dan hoef ik hiervoor niet op te draaien. Die dag werkte ik tot 22:00 uur en was op het moment van bezorgen niet thuis. Gelukkig was het pakketje afgeleverd bij 1 van de buren. ik heb het apparaat uit de doos gehaald en aangesloten met de bijbehorende stroomadapter. Het apparaat ging niet aan en deed helemaal niks. Dus ik heb contact opgenomen en dit aangegeven, maar de meneer van de webshop [naam verwijderd door moderator] ging helemaal hierin tegen. Volgens hem was dat onmogelijk en was er totaal geen uitval, met andere woorden je liegt wat erg kwalijk is. ik heb het product netjes verpakt en verzendklaar gemaakt. Ik heb het pakketje aangetekend opgestuurd wachtend op annulering van de order bij Afterpay.
Verbeterpuntenmaar niets is minder waar. Meneer [naam verwijderd door moderator] van de webshop waar ik mee sprak belde mij op en gaf direct aan je hebt een andere adapter gebruikt; mijn antwoord hierop was waarom zou ik dit in godsnaam doen? hij antwoordde ja alles is zo netjes verpakt; mijn antwoord daarop was, dat klopt ik pak alles zo netjes mogelijk weer in en dingen die ik niet hoef te gebruiken zoals een HDMI kabel pak ik niet uit tot dat het product mij bevalt. Hij ging weer hier tegen in en de maat was helemaal vol voor mij, hij maakt je indirect elke keer weer uit voor leugenaar. Ik wilde zo snel mogelijk van deze onvriendelijk meneer af en wilde niets meer met hun te maken hebben. Maar nee hoor hij gaat het apparaat voor onderzoek opsturen naar MINIX en wilt mijn order bij Afterpay niet annuleren. Dus dat komt er op neer dat ik moet betalen voor iets wat ik niet meer heb. Afterpay gaf aan dat zij het order niet kunnen annuleren tot dat meneer de bestelling annuleert.
Beste Govand Taha, Wij hebben u aangeboden voor een onafhankelijk onderzoek door een door u aangewezen bedrijf. Wij zouden hier alle kosten voor betalen en dit aanbod heeft u niet geaccepteerd. Als u 100% overtuigd bent van u gelijk en er wordt dit voorstel gedaan op onze kosten te bewijzen dan gaan wij ervan uit dat u hiervoor kiest. Nu hebben wij ons 2de voorstel van 80% uitbetalen om u tegemoet te komen uitgevoerd naar AfterPay. Dat u op alle websites zoals klachtenkompas en webwinkelkeurmerk ook verschillende meldingen doet hebben wij ook hier u dezelfde oplossingen geboden. Dan nemen wij aan dat u misschien toch iets per ongeluk heeft gedaan en dat dit door het onafhankelijk bedrijf wat u zou kiezen wordt bevestigd. SIS
Pluspunten
Goede service . Had product besteld. Dag erna bezorgd..helaas was product niet wat ik zocht. Direct kunnen retourneren en binnen dag geld terug.
VerbeterpuntenGeen
Beste Claude, We zijn altijd snel met het terug storten van het bedrag wat je hebt betaald. Uiteraard werkt het mee als alles netjes en snel en volledig wordt terug gestuurd. Maar wij streven nog dezelfde dag terug storten van het bedrag. Bedankt dus voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Richard Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering en gemakkelijk betalen via afterpay
Pluspunten
Accurate omschrijving, snelle levering, scherpe prijs!
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT