N.v.t

Pluspunten

Super snelle levering, Zeer snelle antwoorden bij vragen, goede omschrijving van de producten.

Pluspunten

Snelle levering en goede updates over de vordering van de bestelling.

Geen.

Pluspunten

Enorm behulpzaam was wat vergeten erbij te zetten netjes een berichtje als ik de code wilde doorsturen. Binnen een dag antwoord op alle vragen.

Bij hardwareguru bestellen een vakje dat je verplicht de id code moet invullen

Pluspunten

Zidoo X9S besteld, en de volgende dag geleverd. Kan niet beter!!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Rapide et efficace.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product weer geleverd (M1-SIS RF Remote)...

Android versie van de Minix apparaten is behoorlijk verouderd (4.4 of zo) en het lijkt er op dat dit niet meer bijgewerkt gaat worden. Laatste versie van Kodi (17) wil daarom helaas niet meer installeren op deze doosjes...

Pluspunten

Supersnelle service en dik tevreden.

Zo doorgaan

Pluspunten

Snelle professionele service. Keurige vlotte verzending met Track and Trace en binnen 4 dgn aangekomen in Zuid Spanje

Pluspunten

betrouwbaar en snel

Pluspunten

Bij vragen word je snel geholpen. Had enkele vragen over de werking van mijn minix en deze werden snel beantwoord via facebook messenger.

Pdf handleiding hoe het apparaat werkt en hoe xbmc guru werkt. Wat precies alle addons inhouden, wat ze doen, hoe je films en series kan starten. Voor een complete leek op gebied van kodi is het best lastig, ook al hebben jullie een vrij compleet plug en play systeem geleverd.

Pluspunten

Snel geleverd. Goed geprijsd.

Pluspunten

De snelste respons bij vragen die ik ooit heb meegemaakt. En nog de juiste antwoorden ook. Aangeschafte minix u1 nu een jaar geleden blijkt perfecte keuze. Maandelijke updates (na een jaar kost dat jaarlijks €15) is garantie voor verstandige updates zonder moeite.

Er was een foutje geslopen in het op de website van hardwareguru weergegeven mac adress van mijn systeem waardoor het hernieuwen van de update even haperde. Maar na een belletje direct en probleemloos geregeld. Eerlijk gezegd vind ik dit niet eens een verbeterpunt. Foutloos is onmogelijk, foutjes direct herstellen is veel belangrijker

Pluspunten

Goede dienstverlening en afhandeling na schade product.

Pluspunten

Snelle, correcte en adequate afhandeling van hetgeen gevraagd, zelfs in het weekend.

Pluspunten

Na Vele positieve reviews te hebben gelezen, kan ik mij daar enkel maar bij aansluiten.

Moeilijk nog te verbeteren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Prima geholpen telefonisch ivm de webshop

Stok beheer webshop

Pluspunten

Vind het top dat binnen een paar minuten een sms verscheen nadat ik de code vergeten was !!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en afhandeling.

Plattenborgstraat 20

8043 TT Zwolle

Over Smart Import Solutions

Smart Import Solutions is from 2017 official distributor of Pepper Jobs EUROPE. Founded in 2017 by a group of customer-focused gadget enthusiasts and engineers, Pepper Jobs aims to become one of the world's leading computing and mobile gadgets companies. To achieve this goal, Pepper Jobs has been developing a wide variety of innovative gadgets (like our W10 GYRO The world's 1st remote designed for Windows 10) with cutting-edge technologies and delivering them to our customers at an affordable cost. Through these products, Pepper Jobs strives to unparalleled satisfaction and reliability to consumers. Pepper Jobs take pride in leading the market and we introduced our 3 year warranty right from the start in 2017, the best peace of mind available as a standard today. It reflects the confidence we have in our products and the benefit of years of continuous engineering improvement and proven experience with all Dynamic Positioning suppliers in the harshest environments. Smart Import Solutions is founded in 2012