3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging top

dit was de eerste keer dus weinig.

Pluspunten

Mijn probleem met de Minix NEO 8x H plus, werd direct in behandeling genomen . Werd binnen 1 uur gebeld (zelfs op zondag) en men heeft mij uitleg gegeven . Zelfs door mijn o kundigheid mocht ik de Minix terugsturen en werd het voor mij nagekeken en de nodige software geïnstalleerd , vervolgens hebben ze het weer naar mij geretourneerd . dat is service.

Pluspunten

zeer snelle levering en info mbt tot de levering

Pluspunten

Snelle levering, alles werkt goed

Pluspunten

Goede advisering en snelle levering

Website/shop werkt niet goed op smartphone.

Pluspunten

Service was super snel!

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Voor de eerste keer zaken gedaan met dit Smart Import Solutions. Ze zijn duidelijk, snel en communiceren goed. Toen ik een vraag stelde kreeg ik daar snel antwoord op. Ik kom graag terug.

Pluspunten

gewoon goed !!

Pluspunten

Zeer snelle levering Prima product

Pluspunten

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle bezorging !

Pluspunten

goede communicatie met de klant via e-mail ze bieden mooie prijzen aan, veelal zonder verzendingskosten

ik heb mijn bedenkingen bij post nl

Pluspunten

Altijd berijd om snel te helpen en neemt altijd de telefoon op daar kunnen andere verkopers nog wat van leren.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website Goede informatie over de producten

Pluspunten

Snelle levering,materiaal doet wat het moet doen,top.

Pluspunten

Guru wel een beetje vaag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik raad u aan om geen aankopen hier te doen. Mijn ervaring met de webshop is dramatisch. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik netjes de volgende dag het pakket bezorgd. Ter info heb ik gebruik gemaakt van Afterpay, want mocht er om wat voor reden dan ook het product niet bezorgd worden dan hoef ik hiervoor niet op te draaien. Die dag werkte ik tot 22:00 uur en was op het moment van bezorgen niet thuis. Gelukkig was het pakketje afgeleverd bij 1 van de buren. ik heb het apparaat uit de doos gehaald en aangesloten met de bijbehorende stroomadapter. Het apparaat ging niet aan en deed helemaal niks. Dus ik heb contact opgenomen en dit aangegeven, maar de meneer van de webshop [naam verwijderd door moderator] ging helemaal hierin tegen. Volgens hem was dat onmogelijk en was er totaal geen uitval, met andere woorden je liegt wat erg kwalijk is. ik heb het product netjes verpakt en verzendklaar gemaakt. Ik heb het pakketje aangetekend opgestuurd wachtend op annulering van de order bij Afterpay.

maar niets is minder waar. Meneer [naam verwijderd door moderator] van de webshop waar ik mee sprak belde mij op en gaf direct aan je hebt een andere adapter gebruikt; mijn antwoord hierop was waarom zou ik dit in godsnaam doen? hij antwoordde ja alles is zo netjes verpakt; mijn antwoord daarop was, dat klopt ik pak alles zo netjes mogelijk weer in en dingen die ik niet hoef te gebruiken zoals een HDMI kabel pak ik niet uit tot dat het product mij bevalt. Hij ging weer hier tegen in en de maat was helemaal vol voor mij, hij maakt je indirect elke keer weer uit voor leugenaar. Ik wilde zo snel mogelijk van deze onvriendelijk meneer af en wilde niets meer met hun te maken hebben. Maar nee hoor hij gaat het apparaat voor onderzoek opsturen naar MINIX en wilt mijn order bij Afterpay niet annuleren. Dus dat komt er op neer dat ik moet betalen voor iets wat ik niet meer heb. Afterpay gaf aan dat zij het order niet kunnen annuleren tot dat meneer de bestelling annuleert.

Pluspunten

Goede service . Had product besteld. Dag erna bezorgd..helaas was product niet wat ik zocht. Direct kunnen retourneren en binnen dag geld terug.

Pluspunten

Snelle levering en gemakkelijk betalen via afterpay

Pluspunten

Accurate omschrijving, snelle levering, scherpe prijs!

Plattenborgstraat 20

8043 TT Zwolle

Over Smart Import Solutions

Smart Import Solutions is from 2017 official distributor of Pepper Jobs EUROPE. Founded in 2017 by a group of customer-focused gadget enthusiasts and engineers, Pepper Jobs aims to become one of the world's leading computing and mobile gadgets companies. To achieve this goal, Pepper Jobs has been developing a wide variety of innovative gadgets (like our W10 GYRO The world's 1st remote designed for Windows 10) with cutting-edge technologies and delivering them to our customers at an affordable cost. Through these products, Pepper Jobs strives to unparalleled satisfaction and reliability to consumers. Pepper Jobs take pride in leading the market and we introduced our 3 year warranty right from the start in 2017, the best peace of mind available as a standard today. It reflects the confidence we have in our products and the benefit of years of continuous engineering improvement and proven experience with all Dynamic Positioning suppliers in the harshest environments. Smart Import Solutions is founded in 2012