Pluspunten

Perfecte hulp en service

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Super service, prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Nog niet

Pluspunten

Prima After sales; snelle reactie bij vragen, snelle oplossing Snelle levering

Voor informatie en ondersteuning verwijst bedrijf mij naar facebook. Echter daar heb ik niets mee, ik heb ook geen account. Liever een internetsite met info.

Pluspunten

goede website uitstekende en snelle levering

Pluspunten

Excellente afwikkeling nadat een pakket per abuis niet afgelevert werdt. Apparatuur is ook uitermate goed. Prima players, die heel veel kunnen dankzij het OS android. Deze players herkennen via kodi mijn twee NAS'en direct, en via een applicatie voor android herkent de netwerk player mijn twee directory's met muziek. Als je voor 15 piek extra de addons ' koopt' is het een aanzetten en gaan apparaat. Prima bedrijf.

geen

Pluspunten

Snelle reaktie, zeer duidelijk

Pluspunten

Snel antwoord

Pluspunten

Uitstekende service c.q. ondersteuning en apparatuur incl. software functioneert geheel naar verwachting.

Geen, ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, duidelijke website, snelle afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering en super communicatie. Richard staat altijd voor u klaar (da rijmt nog ook;) )

Geen doe zo verder

Pluspunten

Snel simpel makkelijk

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering goed product tegen redelijke prijs Update: goed contact via mail en telefoon gehad. Zie de aanvulling bij de verbetertips!

Wat meer documentatie en hulp bij eerste gebruik is welkom. Het vereiste het nodige uitzoekwerk om te begrijpen wat betekenis en functie van guru3d hardware dashboard, Minix mc15 is in relatie met kodi. Zeker als hwguru 3d dashboard niet werkt bij bekabelde verbinding. Ik ben goed thuis in windows/apple omgevingen en heb android telefoon, maar t kostte veel tijd dat uit te zoeken. Ondersteuning alleen binnen 48 uur is dan wat mager. Uiteindelijk heb ik t aan de praat gekregen. Update: Naar aanleiding van mijn (positieve) waardering voor smart import solutions kreeg ik een vriendelijke mail van ze waarin werd ingegaan op de punten die volgens mij beter konden. Dat waardeer ik zeer: een gesprek met de klant waarin hun keuzes werden uitgelegd en waarin ik ook zie dat ik een aantal zaken met wat beter kijken best had kunnen vinden. Men luistert serieus naar de klant en er is dus persoonlijk contact. Plezierig en veel zinvoller dan de zoveelste survey naar klanttevredenheid. Gezien deze ervaring verhoog ik mijn waardering

Pluspunten

Snelle levering en zelfs op zaterdagavond (via SMS) uitleg gekregen! Complimenten voor Richard!

Niet iedereen is zo technisch ingesteld als jullie.

Pluspunten

goede servies en ja door gls op zaterdag geleverd mini x8-h plus besteld zeer tevreden net zoals div vrienden van mij

Pluspunten

Vlotte levering. Waar voor je geld!

Op dit moment niet van toepassing.

Pluspunten

Keuze mogelijkheid Duidelijke website Snelle reactie op mail en telefoon veel kennis van de producten

aan de telefoon komt het wat gehaast over waarschijnlijk erg druk, maar men neemt wel de tijd om jouw probleem door te spreken. Ik mis een duidelijke gebruiksaanwijzing soms is het erg simpel maar het kan ook wat moeilijker zijn.

Pluspunten

Snelle levering vam minix tv box , heb misschien nog wat uitleg nodig hierover omdat er geen beschrijving bij zat.

Plattenborgstraat 20

8043 TT Zwolle

Over Smart Import Solutions

Smart Import Solutions is from 2017 official distributor of Pepper Jobs EUROPE. Founded in 2017 by a group of customer-focused gadget enthusiasts and engineers, Pepper Jobs aims to become one of the world's leading computing and mobile gadgets companies. To achieve this goal, Pepper Jobs has been developing a wide variety of innovative gadgets (like our W10 GYRO The world's 1st remote designed for Windows 10) with cutting-edge technologies and delivering them to our customers at an affordable cost. Through these products, Pepper Jobs strives to unparalleled satisfaction and reliability to consumers. Pepper Jobs take pride in leading the market and we introduced our 3 year warranty right from the start in 2017, the best peace of mind available as a standard today. It reflects the confidence we have in our products and the benefit of years of continuous engineering improvement and proven experience with all Dynamic Positioning suppliers in the harshest environments. Smart Import Solutions is founded in 2012