Pluspunten

ik ben goed geholpen ik heel blij met de hardwareguru groetjes jurjen van maaren

Pluspunten

Snelle service en prima levering van het product

Pluspunten

Snel reactie op mijn mailaanvraag

Pluspunten

Snelle en vakkundige levering. Behulpzaam bij vragen.

Pluspunten

Geen negatieve punten

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb minix en rii keyboard gekocht waarvan keyboard niet functioneerde, ik ben wel verder geholpen heb een rma formulier ingevuld en opgestuurd krijg een ander ri keyboard opgestuurd.

Goed service

Pluspunten

Snel en goede service

Ga zo door

Pluspunten

- Snelle reactie op email - Terug sturen binnen twee weken als het product niet bevalt - Snelle afhandeling en terug storting geld

FAQ uitbreiden met handige tips zoals: Hoe kan ik snel de Minix terug zetten nar fabrieksinstellingen

Pluspunten

Communicatie en leveringstermijn

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snel reactie op het vragen van info. Informatieve site Bestelling is in goede staat ontvangen, netjes ingepakt. Snelle levering. After Sales tot nu toe goed, mbt beantwoording vragen over het produkt. Sterkste punt waarom ik voor dit bedrijf gekozen heb en niet voor vergelijkbare andere verkopers die bovenstaande ook kunnen bieden, is een product ontstaan door samenwerking van een hardware leverancier en een ontwikkelaar van software, waardoor ik als leek een heel gebruiksvriendelijk en goed functionerend product heb verkregen.

Ik zou vijf sterren kunnen geven, maar gezien de recente aanschaf wil ik het volgende jaar volgen of dit bedrijf de goede after sales weet te handhaven. Ik verwacht daarbij een berichtje als mijn "service jaar abonnement" tbv de Kodi software verlengd kan worden.

Pluspunten

Goed product. Makkelijk om te updaten en te gebruiken.

Pluspunten

Snelle service en goede advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie op vraag via email

Pluspunten

Goed contact. Snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke weergave dat de levertijden gewijzigd zijn in verband met omstandigheden. Vergelijking tussen de diverse aangeboden producten waardoor een goede keuze mogelijk is. All in one prijzen waardoor er duidelijk is wat er in het pakket zit en wat en kost zonder bijkomende kosten

Pluspunten

Ik had een Minix Neo X8-H Plus besteld, maar kwam er later achter dat hetgeen dat ik besteld had ook in een bundel te verkrijgen was hetgeen nogal wat geld scheelde. Na contact met de webwinkel werd zonder vragen/problemen het verschil teruggestort. (Zelfs nog eerder dan dat het pakket verzonden was.) Grote klasse en TOPservice.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

contact per telefoon mogelijk

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties.

Zijn er voor mij niet.

Plattenborgstraat 20

8043 TT Zwolle

Over Smart Import Solutions

Smart Import Solutions is from 2017 official distributor of Pepper Jobs EUROPE. Founded in 2017 by a group of customer-focused gadget enthusiasts and engineers, Pepper Jobs aims to become one of the world's leading computing and mobile gadgets companies. To achieve this goal, Pepper Jobs has been developing a wide variety of innovative gadgets (like our W10 GYRO The world's 1st remote designed for Windows 10) with cutting-edge technologies and delivering them to our customers at an affordable cost. Through these products, Pepper Jobs strives to unparalleled satisfaction and reliability to consumers. Pepper Jobs take pride in leading the market and we introduced our 3 year warranty right from the start in 2017, the best peace of mind available as a standard today. It reflects the confidence we have in our products and the benefit of years of continuous engineering improvement and proven experience with all Dynamic Positioning suppliers in the harshest environments. Smart Import Solutions is founded in 2012