Thuis shoppen op hoog niveau

Jullie hebben een mooie site, zijn super goed bereikbaar, en de levertijd is heel snel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Super mooie kledingzaak ga snel weer naar de winkel online was ook perfect volgende dag al in huis Super dankjewel en tot snel groetjes ineke Jansen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Kleding zit heerlijk en past goed. Ziet er super leuk uit ook!

***** Top o.k.*****

Altijd mooie items, service en de nummer een in z'n soort. Leuke extra korting dagen en sale! *****Bedankt T.V. team*****

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

duidelijke maatvoering

Snelle levering! De maataanduiding bij elk artikel opgezocht en alles past perfect! Ontzettend leuk allemaal ♥️

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Top! Alles wat ik hoopte toen ik het kocht!

Best spannend , eerste keer op een nieuwe site iets kopen. Maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Op tijd geleverd. Goede kwaliteit en pasvorm zoals gehoopt. Echt heel blij mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk

Lekker snel

Lekker snel de bestelling binnen het enige jammer vind ik dat als je hetzelfde artikel wilt omruilen voor een maat kleiner of groter dat je het artikel eerst terug moet sturen en daarna de juiste maat kan bestellen…beetje omslachtig

Mooie kleding

Super blij met mijn jurk, veel complimenten gehad.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

correcte afhandeling van mijn bestelling, goede service.

correcte afhandeling van mijn bestelling, goede service

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Prima ervaring met Topvintage. Nu al drie keer een jurkje besteld en elke keer was die in 2-3 dagen binnen. En ze zijn mooi en ze zitten heerlijk!

Slecht writs in alles

Ik hen meer dan 150 gekocht en al de rits is Niet goed. I love the outfits so I repair the zippers Not always happy Tracey Schepers

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Na een fout in de adressering was er maar 1 mail nodig om alles top op te lossen

Topjurk!

Hele snelle levering en een geweldige jurk. Past prima en staat super! Dus ik ben er heel blij mee.

Prachtige jurken

Ik bestelde 4 jurken met grappige prints. En al die jurken passen goed bij mijn figuur en benadrukken mijn vrouwelijkheid. Ik vond de retro kleding echt heel mooi en leuk! Ik ga zeker iets moois bestellen bij TopVintage.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Super snelle bezorging en een feestje om te ontvangen:-)

Graag kom ik terug om wat te bestellen bij deze Top webshop!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Mooie kwaliteit

Prachtige broek gekocht echt jaren zeventig met wijde pijpen. Vond het wel spannend omdat ik nooit via internet een broek durf te bestellen had zoals op de site stond de maten opgemeten en de broek zit perfect heel blij mee.

Ik ben erg tevreden .

Meestal is de keuze moeilijk te maken zoveel leuke jurken. Pasvorm is vaak ook meteen goed. Super!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

De perfecte form-fitting jumpsuit!

Ik ben al maanden op zoek naar een denim jumpsuit die me mooi paste en draagbaar was voor zowel casual als meer formele gelegenheden. Ik ben dun van bouw en ondervindt vaak dat delen te los zitten, maar dat was bij deze jumpsuit totaal niet het geval! Het pak geeft met een hourglass-figure en zit bovendien heel comfortabel, dit door het ruimere deel aan het middel. Je kan veel bewegen en er tegelijk snatched uitzien. Ideaal dus, en nog net het laatste stuk op de kop getikt, joepie! :-) Bovendien werd het snel verzonden en in een leuke, roze verpakking.

Geweldig, prachtige jurken

Ik heb nu 3 jurken besteld bij Topvintage en alle 3 zitten ze als gegoten en staan super mooi. Ik ga er zeker nog meer kopen. Mijn nieuwe favoriete jurken winkel ♥

TOP!!!

Ik raad deze site aan: MOOIE KLEREN SUPER GOED CONTACT!! ZOWEL VOOR DE BESTELLING, ALS SUPER GOEDE SERVICE NA RETOUR!!

Super bedrijf!

De laatste tijd veel besteld hier, snel geleverd en mooie goede spullen ontvangen!

Een heerlijk soepelvallende jurk

Maat goed Kleur goed Fijne stof

Mooie en kwaliteit!

Allemaal kwaliteitsvolle kleedjes die het aanbevolen maatadvies goed volgen. Heerlijke eerste kennismaking dus met jullie webshop!

Heel fijne service

Ivm twijfel over welke maat ik zou moeten hebben heb ik via chat contact opgenomen. Kreeg snel reactie en er werd goed meegedacht. Uiteindelijk de geadviseerde maat besteld en zit super! Ben heel blij met mijn aankoop. Fijne service en mooie collectie!

Leuke zomerjurk

Zeer mooie zomerjurk. Past perfect. Een aangenaam stofje en de print is waw!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade