Ik had complete outfit voor Oekraïense vriendin besteld, die alles achter moest laten door de oorlog daar. Het paste perfect en ze zag er stralend en weer gelukkig uit. Prachtige collectie hebben jullie, chic, retro en vrouwelijk.

Eenvoudig en gemakkelijk!

Ik kocht een cadeaubon als kerstcadeau voor mijn mama. Deze waren online makkelijk te bestellen. Meteen na betaling zat de voucher in mijn mailbox.

Beste mevrouw, mijn ervaring was heel goed. Klant vriendelijk en efficiënt. Met vriendelijke groeten en een fijne feestdagen! Anne Francis.

Altijd vriendelijk, en als er iets is,proberen ze altijd een oplossing te vinden. Vaak lukt dat wel,een enkele keer misschien niet. Mijn persoonlijke ervaring is altijd goed

Mooi kleding en snel geleverd!

Eindelijk de perfecte jas gevonden. Echt super blij mee. Ga hier zeker vaker shoppen want heb nog genoeg mooie kleding gezien ;-)

Voor herhaling vatbaar

Super blij met mijn nieuwe kleedje. Past precies.

Prachtige jurk met de vleug de goede kant op

Zit heerlijk, vleug valt de goede kant op (wat heel vaak mis gaat), valt mooi en kleed mooi af. Snelle bezorging. Al met al niks aan te merken en tevreden!

Topvintage is een Top winkel

Ik ben al een paar keer in de winkel geweest en nu voor het eerst iets online besteld. Wat een mooie kwaliteit kleding heb ik weer gekregen en heb al veel complimentjes gehad over de kleding. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling verstuurd werd en wanneer het bij mij zou arriveren.

Wat een toffe kleding

Dat ik deze webshop heb ontdekt is gevaarlijk. Wat een leuke kleding! Echt super pasvorm en modellen. Alleen jammer dat bij een broek meteen twee knopen eraf vielen, dus direct zelf opnieuw eraan moeten zetten. Direct al nieuwe items besteld.

Super service en mooie jurken

2 prachtige jurken besteld Ondanks de goede info op de webshop stonden ze me niet zo mooi als mijn vorige aankoop. Daarom retour helaas. En dat werd heel snel verwerkt en terugbetaald. Hopelijk volgende keer wel iets dat net xo super staat als mijn blauwe Rinda.

Erg mooi truitje

Mooie kleur rood en fijne pasvorm

Verkeerde jurk gekregen

Was niet blij

snelle levering, betrouwbaar

Op zoek voor kerst naar een vintage lipstick, iei lijkt deze enkel te bestellen via US, dus komt nooit op tijd aan. Kom na lang zoeken uit bij TOP Vintage, en deze wordt na bestelling 2 dagen later, keurig verpakt, geleverd. Hartelijk dank! Bijkomend voordeel. Fysieke winkel blijkt dicht bij mij in de buurt, gekeken op de site en ga binnenkort zeker shoppen.

GEWELDIG!!

Hele mooie sloffen van goeie kwaliteit! De site was makkelijk en de verzending is goed verlopen. Verder zijn de sloffen heel mooi en zitten ze heel erg lekker! Ik raad ze aan!

Snel en degelijk

Super comfortabele broek. Snelle en correcte verzending.

Mooi vallende petticoat, snelle levering

Heel blij met deze petticoat! Hij valt mooi soepel en de kleur rood is prachtig, precies als op de foto.

Super service

Zeer snelle levering. Contact gehad via de chat en super vriendelijk en zeer behulpzaam. Mijn kleedje is in perfecte staat toegekomen. Een aanrader om bij deze winkel te kopen.

Goeie kwaliteit, uitstekende service en vlotte levering!

De gekochte jurk en schoenen zijn nog mooier dan verwacht! Bij een vraag telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De levering was supersnel. Ik kom hier zeker nog eens shoppen!

Prachtige jurk, voldeed helemaal aan mijn verwachtingen!

Ik was op zoek naar een rode fluwelen swingjurk voor de kerstdagen en deze van Topvintage zag er op de site geweldig uit. Mijn bestelling kwam mooi op tijd binnen, precies zoals beloofd via de site. De jurk past perfect. Dus ook het maatadvies in de tabel klopt prima. Ik ben supertevreden en heel blij met mijn jurk! Ik ga helemaal de show stelen deze kerst.

Prima webshop met mooie items

Ik ben zeer tevreden over het aanbod. Jurkje is precies zoals omschreven, maat klopt ook! Het enige wat ik jammer vond is dat ik mijn 10% korting op mijn eerste bestelling niet automatisch kreeg nadat ik mij had ingeschreven voor de nieuwsbrief. Ik heb toen zelf de 10% in mindering gebracht. De feestdagen zijn immers al duur genoeg.

Blij met mijn petticoat van hoge kwaliteit!

Voor werk heb ik een paarse petticoat besteld. Ik werd goed op de hoogte gesteld van de levering en binnen een week werd mijn product bezorgd. De petticoat zat in een hele handige vacuüm opbergzak verpakt, die ik kan blijven gebruiken om hem op te bergen. Ook de petticoat zelf is van hoge kwaliteit en de kleur is mooi fel, ben er erg blij mee! Als de rok iets te lang is kun je de elastiekband een aantal keer omslaan, dan blijft ‘ie ook goed zitten. Ik ben 170cm, 63kg en heb maat M/L. Past perfect! Als ik ooit een andere kleur nodig heb, dan bestel ik weer op Topvintage :)

Een aanrader

Heb een jurk gekocht maar twijfelde over de maat. Maar ze hebben mij via de chat heel goed geholpen en de jurk past perfect. Prachtig en kwaliteitsvol stof. Ook heel snelle services, TOP!!

Verrassend!

Informatieve site zodat ik direct de correcte maat selecteerde, snelle levering, héél mooie verpakking en doos...het viel de postbediende ook op!

Super mooie jurkjes en hele snelle levering en retour

Ik vind de collectie van jurkjes ontzettend mooi en echt anders dan je in winkels vindt. De levering was snel en de jurkjes waren van mooie kwaliteit. Ik heb er een geretourneerd omdat deze niet goed paste, de retour is heel snel verwerkt

Mooie jurk kleed slank af en pracgtig van kleur maat is ook top

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade