Droomjas gevonden !!

Al jaren een wens voor een mooie vrouwelijke jas , gevonden bij TopVintage! Snelle levering en netjes verpakt. Dus blije vrouw !

Zal nog bestellen !!!

Vlugge levering. Goede kwaliteit producten voor een lagere prijs

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Heel blij met m’n mooie blousje, perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Printje is geweldig.

Geweldig mooie jas

Ik zag die mooie jas en dacht: die bestel ik. Was al een tijdje op zoek naar een jas in een kleur die ik nog niet had. Deze is mooi oudroze met nog andere kleurtjes erin. Prachtig ruitje met ook nog een visgraatpatroontje erin verwerkt. Ik had xxl genomen omdat ik er ook nog een trui onder moet kunnen dragen. Hij past precies, zit niet te strak om mijn taille.

Mooiste outfit ooit!

Ik kocht na lang twijfelen en drie keer mijn maten meten de Giada Kat Signature jumpsuit. Ik had liever even gepast, maar de winkel is te ver weg. Het pakketje werd per ommegaande verstuurd en past perfect! De stof is erg mooi en ik ben verrukt van de kleur. Het enige minpunt? De jumpsuit is terwijl ik dit schrijf in de aanbieding en 20% goedkoper (dus sla je slag!).

Een winkel en collectie naar mijn ❤️

Ik heb altijd zeer goede ervaring met Top Vintage. Ze zijn snel, zeer goede service, erg vriendelijk in de communicatie! Ik draag aardig wat kleding van Top Vintage. Krijg er veel complimenten over. Het is maar goed dat de winkel zo ver weg is anders kocht ik nog veel meer. Ik moet wel online bestellen wat het soms wel lastig maakt qua pasvorm. Ik zou alleen nog willen dat de pakketjes net als in het verleden, als een cadeau verzorgd waren, nu lijkt het helaas steeds meer op een postorderbedrijf. Het gaf zo'n speciaal gevoel.

Super shop ervaring!

Via de website een fantastische jas gekocht die in de sale was! Gemakkelijk, veel keuze en goede service toen ik deze toch niet zelf in de winkel kon komen ophalen. Top van Top Vintage!

Echt een mooie jurk.

Ik wist echt biet wat moets verwachten van jullie. Ik nog meer dingen bestellen.

Prachtige, chique jurk

De jurk heeft een satijn achtig stof en valt prachtig om mijn lichaam, accentueert de juiste dingen en verbloemt ook op de juiste plekken!

Leuk jurkje, goede pasvorm en goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!

Hele mooie jumpsuit besteld en ontvangen. Vestje dat ik erbij had besteld paste niet,maar de retourservice was snel en adequaat

kleding en accessoires om blij van te worden

Ik vind het leuk om bij TopVintage op zoek te gaan naar leuke producten want deze voelen heel uniek aan. De pareltjes die ik dan voor mijzelf vind geven mij veel plezier, ik word er iedere keer bij het dragen ervan zo ontzettend blij van. Verder voelt de interactie persoonlijk en het is ook zeker leuk om eens op bezoek te gaan bij de fysieke winkel in Kerkrade!

Perfect!

Altijd snelle levering en goeie communicatie met de koper als het om het verzenden gaat. Pakjes zijn altijd mooi en goed verpakt en met zorg behandeld.

Ik ben heel erg tevreden

Snelle levering en de broek is prachtig. Hele mooie kwaliteit en fantastische pasvorm.

Prachtige collectie om uit te kiezen en van te genieten.

Mooie, duidelijke site met prachtige retrokleding. Ik geniet ook van de originele, soms grappige manier waarmee kleding wordt omschreven op de site. Erg tevreden en blij met Topvintage!

Aangename en leuke shopervaring zoals altijd op deze website

Altijd leuke kleding te ontdekken, makkelijke website met veel variatie van vintage kleding, makkelijk te betalen en veel betaalmanieren, altijd snel geleverd

Goede service met persoonlijke touch

Ik ben erg tevreden over de service van Topvintage. Ik wilde iets bestellen, maar mijn maat was er helaas niet meer. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden als het artikel weer op voorraad was. Vragen per mail werden snel en persoonlijk beantwoord. Ik ben enthousiast!

In alle opzichten uitstekend!

Voor mij de webwinkel voor vintage style. Hele fijne website. Foto’s zijn zoals de kleren in het echt zijn. Kleding goede kwaliteit en passende prijzen. Bestelling is mooi ingepakt. Snelle levering. Service uitstekend. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je krijgt een echt mens aan de lijn. Uitgebreide betaalmogelijkheden. En lekker Nederlands, dus ook duurzaam.

top !

hetgeen ik besteld heb is van hoogwaardige kwaliteit ;goed verpakt en ongelooflijk snel geleverd ! Echt top !!!!!!!!!!!

Prachtige outfits die ook nog perfect passen!

Het is altijd spannend of de kleding die je bestelt ook past, maten verschillen vaak per merk is mijn ervaring. De maatlijst op de website is daarbij erg handig, en klopt prima! De bezorging was ook netjes, niet de volgende dag, maar de dag daarna bezorgd, en dat is voor mij helemaal goed. En: alle rokken en jurken have pockets! Hoera!

Snel naar volle tevredenheid

Proces vanaf bestelling tot levering verliep snel en producten zijn geheel volgens verwachtingu

geweldig

ik houd van vintage, retro, duurzaam. Heel fijn dus dat TopVintage er is. Hele leuke kleding! website mooi geordend! En de bestellingen worden mooi verpakt met een persoonlijke noot erbij. Love it! Wil ook heel graag een keer naar de fysieke winkel toe!

Top jas!

Dankzij de goede maat tabel heb ik een top jas die goed past van Kong Louie en ook nog met korting!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben blij met mijn bestelling! De producten zijn van kwaliteit en zijn snel geleverd.

Mooie jurk, maar donkerder kleur groen

Pasvorm is perfect en prachtige stof. Kleurt bij kunstlicht wel erg donker, tegen het zwarte aan. Alleen bij de volle zon erop zie je de groene kleur pas goed.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade