“TOP”

Prachtige kleding, super goeie service, snel met de bestellingen!!

Supercute vintage kersthanger!

Wat 'n geweldig mooie vintage kersthangers! Dit jaar kon ik me er drie veroorloven, ik ga sparen voor meer! Alles apart en supergoed verpakt, en snel geleverd. Geweldige shop ervaring! Top!!!

De persoonlijke benadering vond Ik geweldig. En de site is zo leuk! Hele herkenbare mode met veel items die Ik destijds gedragen heb . Jammer genoeg was het door mij bestelde artikel te groot en de M was uitgerkocht. Het retour sturen was ook goed geregeld., Op Top vintage is niets aan te merken.

goede kwaliteit producten en goede bestelervaring

De producten zijn duidelijk van goede kwaliteit en zien eruit zoals ze geadverteerd worden. Ze waren goed verpakt en zijn zeer snel geleverd. Erg tevreden!

Enorm klantvriendelijk

Wat een mooie kleedjes verkoopt TV. Voor ieder wat wils, of je nu over de TOP wilt of wat klasieker, van alles in huis en je voelt je meteen shinen in deze kleding. Daarnaast ook nog eens een enorme lading aan klantvriendelijkheid, qaardoro je je bijna een van hun vriendinnen voelt. Absoluut mijn favo kledingzaak!

Kan niet beter!

De petticoat kwam al na twee werkdagen bij mij thuis aan. Zoals altijd een mooie verpakking. De petticoat zelf is een droom. Zacht, twee laagjes die veel volume geven en de maat kan ook nog is aangepast worden door de elastiekjes. Voel me net een prinses in dat ding. Dat wil je toch gewoon??

Dikke prima!

Mijn eerste bestelling bij Topvintage. Heel erg blij met mijn jas van King Louie. Keurig ingepakt en op tijd verzonden.

Fast delivery lovely items

The shipping was super fast. The items all of good quality.

Snelle levering en past perfect!

Hele fijne site

Wat een fijne winkel, je kan snel vinden wat je zoekt en het maatadvies klopt goed. Snel verzonden en duidelijke communicatie.

Ik keer steeds tevreden terug !

Mijn recentste aankoop was voor 3/4 geslaagd ! Wat mij niet zo mooi stond als ik het in mijn hoofd had, heb ik teruggestuurd & met het teruggestortte bedrag koop ik straks nieuwe dingen die ik ook mooi vind.

Leuk Rokje het past mooi

Ik had een geëmaleerd grijs rokje gekocht met aan beide zijden drie zwarte knoopjes mt XL past mooi. Ben altiid tevredenn over jullie aankopen

Veel keuze en goede kwaliteit

De bestelling was snel binnen. Grote keuze in jurkjes en van goede kwaliteit. Ook fijn dat er schoenen te koop zijn, heb een mooi paar glitter pumps gekocht, helemaal happy mee!!

Lekkere warme jurk

Heerlijke warme jurk. Leuk met boots maar ook met hakken. Maat is prima.

Mooie producten en vlotte levering

De rokjes die ik heb besteld zitten als gegoten en de kleuren zijn prachtig. Alles keurig en solide verpakt en vlot geleverd. Met duidelijke instructies mocht je iets willen retourneren. Wat gelukkig niet nodig is.

Super tevreden

De jumpsuit was op tijd geleverd, contact met topvintage betreft levering was duidelijk, zeer klantvriendelijk. Ik ben super blij en tevreden met mijn aankoop, precies zoals afgebeeld en zit gegoten, kan niet wachten het aan te doen. Ik zal zeker weer bestellen bij Top vintage, want de collectie is prachtig. Zeker een aanrader jullie website wie van vintage houd.

Aparte, betaalbare kleding voor goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben heel tevreden over Topvintage. Ze hebben kleding die je elders niet zo gauw ziet. En ik vind de aangeboden kleding betaalbaar en van een goede kwaliteit. Ook mijn contact met de klantenservice verliep prima.

Cadeautjes voor mezelf

De panties zijn zoals altijd geweldig. Prachtige kwaliteit voor een zacht prijsje. De lipstick is een bijzonder luxe ervaring. De kleur (Red Velvet) is sterk gepigmenteerd, een donker rood met een blauwe ondertoon. De enige reden dat ik met 4 sterren beoordeel i.p.v van 5, is omdat deze kleine artikelen in een grote doos geleverd werden. Dit is onnodig en verspillend.

Geweldig mooie kleding

Altijd een feestje hier te bestellen Soms gaat er wat terug naar meestal de wow factor

Lyrisch

Snelle bezorging en kwaliteits artikelen

Per abuis de verkeerde maat besteld met korting. Nu ik graag de jurk wil ruilen, zou ik de korting mislopen. Met de klantenservice contact opgenomen en kan ik alsnog mijn korting krijgen. Heel prettig!

Alles zit als gegoten!

Shoppen op Top Vintage was heerlijk! De maattabellen zijn persoonlijk opgemaakt en zijn zeer waarheidsgetrouw, wat betrouwbaar advies geeft. Hierdoor kon ik elk kledingstuk goed uitkiezen en zit alles bijgevolg als gegoten. Fijne, toegankelijke site ook waarbij alles leuk gestyled en gesorteerd is.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Items zijn snel geleverd. Goede kwaliteit, ik heb ze net ontvangen dus ik heb ze nog niet gewassen. Items zijn precies zoals beschreven op de website. Ik heb een iets groter maatje 44/46 de maten die aangegeven worden kloppen bij mijn prima. Ben zeker tevreden.

Geweldig leuke tas

Leuke website mooie tas snelle bezorging

Fantastisch!

Heel blij dat ik Topvintage gevonden heb , de kleding is heel Top, passen bij mijn stijl, word heel vlug verzonden , nog nooit problemen gehad , kwaliteit kleding is heel goed , ik heb er al diverse kleding besteld bij Topvintage , heel blij mee .

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade