Leuke stijl maar te duur

Mooi gilletje maar goedkoop gemaakte broek

prachtig

weer mooie Jurken gescoord wat maken jullie mij blij Dank daar voor Janneke

Uitstekende kwaliteit en service

Mijn ervaring met TopVintage is zeer positief. Kleren zijn van goede kwaliteit en ik ben zeer tevreden over het maatadvies. Ik hoevde geen enkel kledingstuk terug te sturen omdat het niet paste of the groot was. Ook de snelle levering en de mogelijkheid om te laten leveren in een afhaalpunt worden zeker geapprecieerd

100% tevreden

100% tevreden

Hippe mode voor 60+ en XXL

Eindelijk een eerlijke webshop waar ik een ruime keus heb in XXL en hippe mode voor 60+. Mijn jurk is exact als de foto. Alle productinformatie klopte. Ik kom terug!

Heel blij met de schoenen en de service!

De schoenen zijn precies zoals ik had verwacht! Daarnaast overzichtelijke webshop en duidelijke communicatie.

Ben heel blij met mijn bestelde artikel, prachtige kwaliteit. En het was met zoveel zorg verpakt en verstuurd. Echt een aanrader voor als je kwaliteit wil en iets unieks!

Mooi om te zien en om in gezien te worden

Heb een korte bovenlijf, geen brede heupen. De kleedjes en rokken zitten zodanig dat er een extra elegant tintje bijkomt. Voel me er altijd goed/zelfverzekerd bij in de kledij. Heb er zelfs een vriendin mee verrast die nooit een kleed draagt, meent smalle heupen en platte billen te hebben. Ze is nu van mening veranderd.

Vrouwelijk en vrolijk.

Blij met mijn nieuwe jurk van TopVintage! Vrouwelijk en vrolijk dat dekt de lading. Voor de juiste maat volg je het maatadvies, dan zit je helemaal goed. De stof draagt zacht en weldadig. TopVintage maakt van de bestelling een feestje en houdt je ook goed op de hoogte van het verzendproces. Het pakketje voelt als een cadeautje aan jezelf.

Altijd blij met TopVintage

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe zwarte swingjurk en petticoat. De jurk is zowel met als zonder petticoat fijn om te dragen en dat ga ik ook zeker doen. Stoer of chique, het kan allebei. Zoals altijd is alles keurig verpakt bezorgd. Top!

Super leuke dingen

Ik heb een en spijkerbroek pak besteld deze is geweldig en ik had ook een broekpak zwarte broek met wit topje er aan vast besteld was ook leuk, maar stond mij niet zoals verwacht:-(, maar ik ga zeker vaker bestellen. Leuke kleding anders dan de andere kleding winkels. Dank jullie wel groetjes Liane

Fijne jumpsuit gescoord

Ik had twee jumpsuits besteld. 1 daarvan gehouden. De andere was echter niet helemaal mijn kleur en de lange mouwen waren echt te lang. Maar altijd fijn om te snuffelen tussen alle mooie kledingstukken van Top Vintage!

Super vrouwelijke elegante kwaliteitskleding en zeer keurige retour- en klantenservice

Meerdere stukken kleding besteld. Ook afgeprijsde artikelen mogen gewoon retour. Twee prachtige kledingstukken uiteindelijk gekocht. Krijg enorm veel complimenten.

Prachtige kleding, qua pasvorm is het nog ontdekken en verschilt enorm.

Ik heb een aantal jurken en shirts voor het eerst gekocht bij Topvintage. Altijd keek ik op de website maar durfde niet te bestellen ivm de pasvorm. Nu met de sale niet meer kunnen weerstaan. De kleding is van hele mooie kwaliteit, zit lekker en heel fleurig. De pasvorm wisselt alleen enorm en vindt het jammer dat het bij mijn boezem niet goed dekt. Denk aan gapende armgaten en bh tussen de borsten dat zichtbaar is waardoor er altijd een hemd onder moet. Niet erg maar wel jammer.

Altijd blij met Top vintage

Fijne site, kloppende maat tabellen. Duidelijke fotos en een fijn review systeem. Prachtige kleding, en ik koop echt nergens anders jurken meer. De meeste van de jurken die ik koop bij top vintage hebben zakken! Kwaliteit en prijs, echt ik raad iedereen aan om bij top vintage te shoplen

Gezellige webwinkel

Heerlijk om door deze winkel te gaan. Leuke jurk gekocht, helaas te klein en andere maten waren uitverkocht. Binnenkort wat nieuws zoeken. Prima geregeld alles.

Top jurkje geleverd door TopVintage

Mijn zus en ik hadden twee dezelfde jurkjes nodig voor een optreden. Bij TopVintage age waren we snel geslaagd. Snel geleverd, keurig verpakt en duidelijke uitleg hoe te retourneren. Dit was niet nodig ze passen perfect. Dik tevreden dus. Eind oktober worden ze aan het publiek getoond!

Een warme en fijne communicatie en superleuk verpakt!

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Top Vintage. Alles wordt helder gecommuniceerd en door het enthousiasme in het mailverkeer krijg je nog meer zin om je bestelling in ontvangst te nemen :) Ik raadt het een ieder aan om hier mooie kwalitatief goede kleding en accessoires aan te schaffen en zal dat zelf nog zeker vaker doen! Liefs van Daphne

Hele toffe laarzen

Het is altijd maar afwachten of mooie laarzen ook lekker zitten. Gelukkig hebben deze suède laarzen van Unisa een zacht voetbed en sluiten ze mooi aan. Helemaal blij mee!

Matige kwaliteit, geen leuk model

Ik was deze keer niet blij verrast door het pakketje wat ik kreeg. De zwarte bloes was niet mooi afgewerkt en de stof was ook niet prettig om te dragen. Het model stond mij ook niet. Ook de witte rok is niet echt een aanrader. En de beide korte rokjes hadden een leuk model, maar wat een goedkope stof. Kan waarschijnlijk ook niet anders voor het aankoopbedrag. Een beetje teleurgesteld. Uiteraard wel een goede klantenservice en hopen dat de volgende aankoop beter geslaagd is.

super kwaliteit

De Audrey jumpsuit short sleeve besteld. Kwam snel thuis en de pasvorm is super. Maattabel die ze hanteren klopt gewoon. De kwaliteit is degelijk en mooi. Ik ben ontzettend tevreden en het regent complimentjes als ik de jumpsuit draag.

Precies de shawls die ik zocht

De door mij bestelde shawls waren exact de shawls die ik nodig gadget. Toen ik er 3 wilde bestellen kon ik er maar 2 in mijn winkelmandje krijgen. Een snelle chat vertelde mij dat ze uitverkocht waren en bood meteen alternatieven aan. Volgende dag de bestelling al in huis, top

Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan

Supersnelle levering en ook de goedkoopste prijs van Nederland voor een merkproduct Kunnen andere websites een voorbeeld aan nemen Top

Altijd heerlijk shoppen

Nog altijd heel blij met jullie. Mijn kleedkamer hangt vol met jurken van tipvintage

Snel en kwaliteit

Heel goed, je krijgt snel het bestelde en het heeft kwaliteit.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade