Super leuk jurkje!!

Snelle levering en het is een super leuk jurkje!! Onwijs blij mee!

fantastisch

Prachtige jurk en tevens geweldige maillots. De levering was razendsnel zoals altijd en het is een cadeautje om het pakketje uit te pakken.

Helemaal top!

Supersnelle afhandeling; Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Helaas voldeed 1 van de jurken niet helemaal aan mijn verwachtingen, maar het retourzenden ging heel makkelijk.

Super qualiteit kleding

De kleding op de site is heel leuk en ook in verschillende prijsklasses voor iedereen beschikbaar. De maten kunnen verschillen maar aan de hand van de maten labels zit je altijd goed. Jurkje past perfect en stof voelt heel goed aan.

Goede en snelle levering

Nog vrij laat in het zomer seizoen een badpak bij Topvintage besteld. Ik liet mijn pakket bij een post.nl punt in een kluisje leggen. Bij afhalen glibberde het plastic zakje uit mijn handen. Het zakje rook enorm naar vislucht. Na alle waarschijnlijkheid in een bevuild kluisje gelegd. Ik heb het buitenste zakje geopend, het badpak zat gelukkig in nog een geseald plastic zakje waardoor deze niet vervuild was geraakt. Het badpak zit perfect en is van goede kwaliteit. Mijn inziens kan Tipvintage hier weinig aan doen en was alles gelukkig goed geseald waardoor het badpak bespaard is gebleven.

Alles leuk…

Ik heb jullie pas ontdekt… Zo jammer, want wat vind ik het leuk!! En de service is ook top!! Complimenten

Veel complimenten over mijn jurk gekregen

Eerste bestelling, leuke jurk. Keertje net iets andere mode, hou ik wel van.

Geweldige kleding, goede service.

Hele fijne mensen met een mooie collectie

Voorafgaand aan mijn aankoop had ik een mail gestuurd waarop ik heel snel en persoonlijk antwoord kreeg. Nadat ik besteld had werd mijn pakket al met 2 dagen bezorgd. Mooie kwaliteit en pasvorm. Fijne winkel en fijne mensen.

uitmuntend

al mijn vragen zijn snel en vol tevredenheid beantwoord en de service was uitstekend.

Dik in orde

Goede kwaliteit zag er uit als op de foto Prachtige stof Vlugge levering

Super leuke website !

Leuke kleding, ik geef een halve ster minder omdat ik sommige artikelen wel errug hoog in prijs liggen. En ik mis acties voor gratis verzenden, of een keer 20 % korting oid. Maar voor de rest, betrouwbaar, snel, en duidelijk !!

Helemaal goed

Prima op tijd geleverd.

Wat een ontzettend mooie jurken en de maten van de maattabel zijn zeer accuraat in mijn geval. Heb als bruiloftsgast veel (internet)winkels afgelopen om iets bijzonders te vinden en nu meer dan geslaagd. Heb veel tegelijk besteld omdat ik keuze wilde hebben en de winkel te ver is om naartoe te rijden. Nu alles zo mooi is heb ik keuzestress. Volgende x kom ik langs want kijkend naar deze jurken en de kwaliteit zal dat geen tevergeefse rit zijn. Bedankt voor de supersnelle levering en dat ik een aantal jurken retour stuur is niet omdat ze niet goed zijn maar omdat het te veel is om te houden.

Fantastische kleding en prima service

Erg blij met mijn aankopen. Alles past perfect met dank aan de uitgebreide maattabellen. Dat is echt een uitkomst! Alles zat keurig verpakt en het werd snel geleverd. Zeer tevreden!

Snelle nette service

Heel mooi broekpak, staat heel elegant. Slankt af. Maat 40 past precies. 1.70 lang, broek valt lang, tot op de grond. Ken net. Grip van de rits is heel klein wat het sluiten van het broekpak lastig maakt in je eentje. Tip, rits met een oogje zou dit makkelijker maken.

Leuke jurk zoals omschreven op de website. Snelle verzending. Prima!!

Snel geleverd en zeer tevreden

Mijn bestelde jurken werden snel en netjes ingepakt geleverd. En ze zitten erg mooi, goede pasvorm en lengte en fijne stoffen. Ik kom vaker shoppen…. Happy

Mooie kwaliteit, goede/snelle aflevering, goed email verkeer

Ondanks dat er fouten zijn gemaakt was de afhandeling hiervan top.

Mooie aanwinst!

Een prachtige aanwinst een jurk gemaakt van Ecovero, beter voor het milieu en draagt heerlijk. Voor mij een absolute aanrader!

Groot fan

Kleding is echt voor vrouwen gemaakt, zodat je goed tot je recht komt. Ik ben een groot fan. De service is geweldig! Retour is zo gedaan met een antwoordnummer. Ik kan TopVintage aan iedereen aanbevelen.

Unieke items!

Al meerdere keren de website bekeken en uiteindelijk voor het eerst besteld. Ik word heel blij van de collectie van topvintage! Ze hebben echt unieke items en de levering is ook nog snel! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Dankjewel!

Ik heb een paar pumps en een bh gekocht. Top en snel service!

Ik ben altijd blij met jullie kleren

Altijd goed, nooit iets terug gegeven. Mooi kleren, goede prijs- kwaliteit. complimenten van een Italiaanse journaliste.

Maat klopt prima. Kwaliteit is goed en bikini is gelijk aan de foto. Ben er heel blij mee

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade