Ik ben blij verrast door de snelle perfecte levering.

Mijn eerste ervaring met topvintage is erg positief. Mijn bestelling is snel ( volgende dag al) geleverd. Ik ben er erg blij mee en zal zeker vaker bij topvintage bestellen!

Goed overzichtelijk, gemakkelijk bestellen en vlotte levering

Ik ben blij met mijn aankoop bij Top Vintage. Ik koop al een tijd bij Top Vintage en zowel het product , de levering en vragen worden met persoonlijke zorg en vriendelijkheid behandeld. De kwaliteit is uitmuntend. Ik voel me echt verwend.

Prachtige kleding, snelle levering, blij mee.

Het enige wat moeilijk is bij topvintage is een keuze maken wat is ga bestellen, echt alles is leuk. Heel blij dat ik deze winkel ontdekt heb.

Geen naam op mijn pakketje.

Mijn pakketje was snel op het afhaalpunt. Alleen mijn naam en een barcode ontbreekt de laatste tijd op het pakketje. Hier willen ze op het afhaalpunt wel eens moeilijk over doen. Ook deze keer was het zo. Ik zag al aan de verpakking dat het van jullie kwam, maar mijn naam en barcode ontbrak. Wel stond er een nummer op en de naam van het afhaalpunt. Niet echt netjes van jullie of van B-Post. Graag jullie reactie hierop.

Geweldig leuke vintage winkel

Mijn eerste aankoop dadelijk een super koop gedaan. Past perfect zeer leuk stofje . Super blij mee

Blij!

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de voorraad. Blij met mijn nieuwe aankopen.

Snelle levering en leuk aanbod

Wat een ontdekking deze originele shop. Heel uniek en leuk aanbod. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

volgens etalage in de webshop

rokje is wat ik ervan verwachtte

super blij met mijn nieuwe topvintage outfit

super sexy

Bestellen bij TopVintage is een feestje!

Prachtige unieke vrouwelijke kleding, snel bezorgd in prachtige verpakking.

Altijd weer mooie spulletjes.waar je zo blij van word. Heb een tijd niet kunnen bestellen. Maar dat gaat weer gebeuren hoor. Jullie kleding is zo verslavend mooi.

Ik ben helemasl verliefd op de mooie jurken, die ik bij jullie besteld heb! Superblij mee :-)

Supervrouwelijk met een maatje meer

Twee jurken gekocht. 1 helaas retour (net te klein icm 0 stretch) was er een maat groter van had ik die besteld. Beide jurken supermooi. Mooie kleuren mooie kwaliteit. Retourneren ging supergemakkelijk en de voorwaarden zijn duidelijk vermeld.

In één woord top!

Voor het eerst een beeldig kleurrijk jurkje gescoord. Heb er zoveel leuke, mooie en bijzondere reacties op gekregen. Het was mijn eerste keer maar ga er vast en zeker meer gebruik van maken.

Helemaal geweldig

Vindt het heerlijke kleding, ik hou heel erg van de vestjes ze zitten allemaal heerlijk ik neem wel un maatje groter dat bevalt me toch beter.

Zeer zeer tevreden

Zeer zeer tevreden en geslaagd

Geweldig.

Goede regeling. Alles werkt prima.

Zeker een aanrader!

Ik heb lange tijd gezocht naar een shapewear die goed zou passen na een paar mislukte aankoop die niet comfortabel waren heb ik een poging gewaagd om bij topVintage te bestellen. Het materiaal is zeer comfortabel en de bandjes zijn breed genoeg zodat het niet ingraaft. Ik heb naar alle stiksels gekeken en het ziet er heel goed uit, en het voelt aan als kwaliteitsmateriaal. Het past perfect, voelt zeer veilig aan en geeft een heel mooie flatterende vorm. Ben er helemaal weg van, ik kan eerlijk zeggen dat het veruit de beste vormende en meest draagbare shapewear is die ik ooit heb gekocht en ik zal het zeker graag opnieuw kopen in het zwart.

Ruime keus en snelle levering.

Elegantie ten top!

Dit jurkje is een topper. Je voelt je super vrouwelijk erin en de stof is fantastisch. Het kleed ook nog eens mooi af! Ik kreeg gelijk de eerste middag complimenten toen ik 'em aan had!

Hele snelle levering

De broek is heel mooi. Jullie schreven dat als ik twijfelde van maat ik een maat kleiner moest nemen en dat klopte. Hele mooie jeansbroek. Groetjes Marianne

Helemaal geweldig zo als altijd

Elke keer is het een klein feestje om te shoppen. Ik vindt er altijd vele kledingstukken en moet altijd keuzes maken en dat geeft stress. Dus bewaar al de ander juweeltjes voor de volgende bezoek

You've lost that loving feeling...

Tja... Ik ben na jaaaaaren klant nog steeds fan van Top Vintage, hun aanbod en hun klantvriendelijkheid maar er zijn toch een aantal dingen die ik jammer vind... Vroeger gratis verzending vanaf 50€ ( dus 1 jurkje en je was er al) sinds een tijdje plots opgetrokken naar 150€! Dan nog eventuele retourkosten (5€) erbij en je denkt toch 2 keer na alvorens iets te bestellen. Dan de verpakking.... Vroeger was het een waar feestje om een pakje te ontvangen en openen. Steeds leuk ingepakt en klein presentje erbij nu moet je het doen met gekreukte kledij in plastic verpakking.... Nogmaals, ik blijf tevreden van de service en kwaliteit maar top vintage.... You've lost that Loving feeling....

Ik hou van top vintage

Het is een geweldige winkels , met mooie kleertjes , schoenen allerlei Kom mooi op tijd.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade