Ik heb 2 keer van topvintage besteld. Allebei de kledingstukken zijn echt top. Heel goede kwaliteit. De prijs is soms wat hoog maar je krijgt waar voor je geld. Ik hou echt van de jurken van topvintage. Veel stretchy makkelijke jurken die heel fijn dragen en comfortabel zitten!! (Mijn moeder heeft ook vaker van topvintage besteld en is absoluut een fan, net als ik). Bestellen is makkelijk. Website is super mooi en overzichtelijk. Door het hele vintage thema en alle lovende quotes voel je je heel erg op je gemak. Bezorgen gaat ook snel en mooi ingepakt. Retourlabel en uitleg voor het beleid zit er netjes bij in. Ik heb inmiddels al 26 jurken in mijn favorietenlijst en ik wil zeker weer bestellen als ik weer kleedgeld heb!! Ik ben zo blij met de jurk die ik heb. Dit merk is er bijzonder goed in het vrouwelijke figuur op de beste manier te benadrukken. Als je twijfelt over een maat staat er goed advies bij dat duidelijk uitgelegd en onderbouwd wordt. Echt een winkel om aan te raden!
Wat een prachtige winkel met ongelofelijk veel keuze. Zowel voor elke dag als voor een feestje. Vrolijke kleuren en prachtige designs. De verkoopsters zijn heel lief en behulpzaam. Ik heb zeker mijn keuze gevonden met als kers op de taart,een handtas waar mijn dochter van 40 stikjaloers op is. Jullie zien mij zeker nog terug.
Ik heb twee hele mooie jurken gekocht, in twee verschillende maten omdat ik goed naar de maattabel had gekeken. Ze waren allebei ietsje te lang maar dat is niet gek want ik ben best wel klein. Verder zitten ze heel mooi. Ik ben echt heel blij met deze prachtige jurken!
Ik zocht al lang naar DE schoen met hak voor me. Een schoen die er mag zijn, maar ook niet inboet aan draagcomfort. Een schoen waarmee ik met mijn vertraagd (toen verlamd) rechterbeen kan stappen zonder angst te vallen. Nu weet ik waar ik die kan vinden! Echt magnifique! Geen afgrijselijke schoenen meer! Nog een pluspunt: hij past ook heel mooi bij mijn tattoo's op mijn been. Na een vertraging in de levering, werd dit direct onderzocht en opgelost. 100% klantenservice. Top!
Snelle levering, ondanks dat het niet zo snel was als hun bedoeld hadden. Kreeg een mail dat het wat vertraging had opgelopen waardoor ik beter af wist van mijn bestelling. De rokken zitten perfect en voelen stevig aan. Daadwerkelijk kwaliteit kleding. Overal een aanrader om hier te bestellen
De jurk die ik gekocht heb zit als gegoten. De maten in de maattabel kloppen en dat is super fijn. Ook vind ik jullie wijze van communiceren ontzettend leuk! Keep up the good work. Gr Monique
Ik ben inmiddels aan mijn derde badpak van TopVintage toe. Ik krijg altijd complimenten over de stijl. Fijn vind ik ook de snelle service. Ik miste alleen de mooie en zorgvuldige verpakking dit keer. Jammer.
Goed contact over bestelling. Dragen ook zorg voor de bestelling
Bestelling kwam later dan verwacht, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Fantastisch. Mooi product
Mijn eerste bestelling. Zit er nog altijd,na zes dagen,op te wachten....
Beste Tine, wij willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging van je bestelling. Deze pakketten hebben helaas een aanzienlijke vertraging opgelopen, en wij begrijpen hoe vervelend dit voor je is. Dit is niet de service die we willen bieden en we betreuren het dat het vorige week mis is gegaan. Helaas kan ik geen bestelling vinden aan de hand van je gegevens in deze review. Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar als je nog vragen hebt! Groetjes, Nicole Klantenservice
Fijne webshop, prachtige kleding. Goede mogelijkheden om op te zoeken. Daar wordt ik blij van!
Bikini op 27 juli jl. besteld voor aankomende vakantie. Helaas nop 2 augustus nog niet ontvangen. Website meldt keurig dat door omstandigheden de verzending vertraagd is. Hiervoor begrip. Moet nu helaas zonder nieuwe bikini op vakantie. Gelukkig zijn er veel ergere dingen in de wereld.
Beste Jacoline, Wij willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging van je bestelling. Deze pakketten hebben helaas een aanzienlijke vertraging opgelopen, en wij begrijpen hoe vervelend dit voor je is. Dit is niet de service die we willen bieden en we betreuren het dat het vorige week mis is gegaan. Ik wens je natuurlijk een hele fijne vakantie toe! Mocht je nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor je klaar. Groetjes, Nicole Klantenservice
Super verrast door al die mooie kleren, waarvan ook veel geschikt zijn voor de oudere klant! Ben 71 jaar ! Maar nog graag mooi ! Ik heb er weer een mooie jurk bij ! Happy ! Groetjes Alie
Mijn bestelling bij Topvintage verliep vlekkeloos. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een mooie selectie aan stijlvolle vintage kleding. De levering was snel en de kledingstukken kwamen netjes verpakt aan. De kwaliteit van de stoffen en de pasvormen zijn uitstekend, precies zoals beschreven. Daarnaast ben ik erg tevreden over de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Kortom, Topvintage is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke en kwalitatief goede mode. Ik kom hier zeker terug!
Na het bestellen van de schoenen werd ik goed op de hoogte gehouden van het traject van de verzending. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst!
Voor het eerst iets besteld op deze webshop, ik kan niet anders zeggen dan super slechte levering of beter gezegd nog geen levering ontvangen. Jammer wat ik had echt zin in het nieuwe kledingstuk.
Beste Chantal, Wij willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging van je bestelling. Deze pakketten hebben helaas een aanzienlijke vertraging opgelopen, en wij begrijpen hoe vervelend dit voor je is. Dit is niet de service die we willen bieden en we betreuren het dat het vorige week mis is gegaan. Inmiddels zie ik dat het pakket is geleverd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Nicole Klantenservice
Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de jumpsuit en de klompjes! De pasvorm is perfect en de stof voelt heerlijk aan.
Ik ben blij dat ik deze webshop heb gevonden! Veel keuze en hele mooie kleding. Ook goede deals in de Sale. daarnaast was het ook erg snel verzonden en de volgende dag al in huis! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.
Voor het eerst twee jurken besteld, geen idee wat ik voor een kwaliteit ik kon verwachten. Ik was nog niet bekend met deze winkel maar zag een reclame op Instagram. Aangenaam verrast, mooie jurken met zware stof waardoor ze mooi vallen. En binnen een dag geleverd. Grote kans dat ik in de toekomst meer zal bestellen via de webshop.
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan… Nog nooit eerder een jurk gedragen. TopVintage trok mij over de streep. De maattabel erbij en het ging in 1 keer goed!! Direct de goede maat en tot nu toe alleen maar complimenten en vraag “waar heb je dat leuke jurkje gekocht?”.
Te veel leuke spullen, die altijd perfect passen, mits je jezelf goed op meet.
Snelle levering. De maattabellen kloppen helemaal. Prachtige jurken van een goede kwaliteit Ze staan prachtig. Helemaal blij mee
Al een aantal keer iets voorbij zien komen maar dacht dat het niks voor mij zou zijn. Maar in eens zag ik een jurkje langs komen op Facebook waar ik op slag verliefd op was. Maar helaas was deze er niet meer in mijn maat. Maar toen toch even verder gekeken op de site en ik kwam het prachtige jurkje met papagaaien er op tegen. Ik hou er van om kleding te dragen waar je niet iedereen in ziet en met deze jurk lukt dat zeker
De jurk die ik wilde was niet op voorraad, maar op verzoek kreeg ik al snel bericht dat 'ie weer voorradig was. Besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Nu krijg ik heel veel positieve opmerkingen!
Wat een leuke site heb ik gevonden !! Mijn eerste bestelling na 1 dag ontvangen. 2 super leuke jurkjes met accesoires gescoord . Ben er erg blij mee ,alles zat perfect!! En ik kon het niet laten ......vandaag mijn 2e bestelling geplaatst . Denk dat er in de toekomst met regelmaat nog nieuwe items aan mijn garderobe zullen worden toegevoegd!! Groetjes Francisca.