Top Vintage is toppie

Voor de eerste maal 2 jurken online besteld. In een verschillende maat. Alles werd op tijd geleverd in een ´super´doos. Helaas moest die terug, 1 jurk was te groot. Ook dit verliep soepel en snel. Om mijn 62ste verjaardag te vieren geef ik op 27 juli een ´vriendinnen´feest. Ik vroeg de meisjes om in een lange zomerjurk te komen. Hilarische reacties. WhatsAPPjes over en weer, al dan niet met foto's van jurken. Ik vond de mijne bij Top Vintage :)

Leuke bestelling snel bezorgd en mocht het nodig zijn, makkelijk retour!

Alle vintage bij elkaar op 1 site! Fantastisch

Zoektocht naar die ene jurk

Zoveel leuke jurken dat het kiezen een lastige opgave is. Ik ben enthousiast over de geweldige aankoop. Wat voor mij nog beter kan? Net iets meer productinformatie over met name de stof. Dat maakt winkelen op afstand net wat eenvoudiger :)

Mooie kwaliteit!

Snelle levering en heel blij met mijn nieuwe jurkjes. Hele mooie stof, goede kwaliteit en pasvorm. Was bij mij niet het geval, maar makkelijk retourneren met bijgeleverde stickers.

Te krap voor grote boezem

Een zeer mooie jurk, prachtige kleuren en ook gevoerd. Helaas rondom mijn boezem te klein waardoor het bij de knopen open stond. Zo ver dat ik het ook met een maat groter niet aan durf. En dan is de rest van de jurk weer te groot. Jammer, daarom retour gegaan.

Superrrrr

Topwinkel !! Snel bezorgd leuke en goede spullen!! Dikke 10 !! Ik ga er zeker in de toekomst nog wat bestellen! Succes groet v Mirjam Deins uit Nieuwegein.

Supersnelle levering en je krijgt wat je ziet

Prima!! Mooie betaalbare spullen die de look compleet maken

Rode blouse zit als gegoten en staat geweldig

De maat XL valt anders uit dan andere XL King Louis blouses. Deze zit nóg beter!! De kleur is prachtig en het stof erg aangenaam. Ik ben helemaal fan!

Top winkel ❤️

Hele fijne winkel met goede kwaliteit kleding tegen nog normale prijzen en een fijne duidelijke service.

Naam maakt het waar: top!

Snelle levering in een prachtige doos waardoor het uitpakken een feestje is. Jurk is prachtig en is precies volgens de omschrijving.

Mooie zomerjurk

De jurk past goed. Mooie stof. Snelle bezorging.

Bestelling was snel binnen

Al jaren mijn favoriete webshop voor kleding

Ik vind hier altijd iets moois en helemaal naar mijn smaak. Vrouwelijk en kleurrijk. Helemaal blij met Topvintage!

Overzichtelijk en netjes

Keurig verpakt en goede service

Een plaatje

2 jurkjes en schoenen besteld Prachtig, zo liefdevol verpakt, staat prachtig Precies zoals op het plaatje, voel ik me nu een plaatje

Fijne winkel met persoonlijke "touch"!!

Mooie website met prachtige items. Snelle levering.

Net wat ik zocht!

Op zoek naar net dat mooie,iets anders dan anders topje. Snelle levering met duidelijke taal, en echte woorden.:)

Goede kwaliteit en correct maatadvies

Het maatadvies is echt fantastisch. Normaal zou ik een grotere maat genomen hebben maar door het maatadvies heb ik voor de kleinere maat gekozen en de jurk zit perfect.v

helemaal blij met mijn bestelde kleding, en ook snel en zorgvuldig!

Ik heb al regelmatig besteld bij Topvintage, in het begin ging het een paar keer fout met de bestelling, maar nu steeds erg tevreden; leuke variatie aan kleding, zorgvuldig verzonden en ook snel!

Snelle levering ,en duidelijke instructies voor terug sturen .

Helemaal top

Altijd weer een feestje om bij jullie te shoppen

Shopervaring bij TopVintage als altijd een dikke 10

Snelle service, goede maattabellen en mooie kleding. Ik koop al vele jaren bij TopVintage en ben een grote fan!

Altijd weer een feestje, om iets te bestellen bij topvintage. De mensen zijn vriendelijk, agent,en is er een probleem proberen zij t op te lossen,denken met je mee. 9 van de 10 keer komen we er wel uit. Topvintage is gewoon TOP.

Prachtige jurk

Prachtige jurk, snelle levering en fijne webshop. Niet fijn voor de portemonnee met zulke leuke jurken :-)

Goede service kleding geweldig

Bestelling netjes ontvangen. Kleding, jurkje en blouse besteld, steel de show. Goede kwaliteit, en aparte kleding oude style.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade