Goede service kleding geweldig

Bestelling netjes ontvangen. Kleding, jurkje en blouse besteld, steel de show. Goede kwaliteit, en aparte kleding oude style.

Wow

Ik heb altijd goede ervaringen met TopVintage. Ook als de maat niet helemaal perfect is, is een retour zo geregeld. Daardoor kom ik als fan graag terug.

Always a pleasure!

Er werd me gevraagd een review te schrijven, omdat ik voor het eerst zou hebben besteld. Echter is dit een van vele bestellingen geweest, maar waarschijnlijk ingelogd met een ander emailadres... Dus duidelijk een erg tevreden (terugkerende)klant! Altijd een feestje om een prachtig kledingstuk te ontvangen van Topvintage! Goed van kwaliteit en de maathulp is erg handig. (Ik mis wel de kleine attentie en kaartje van het begin, dat maakte het extra speciaal)

Top in alle opzichten!

Van de week mijn eerste bestelling gedaan en super tevreden! Erg leuke shirtjes die prima passen, ook de maattabel op de website is dus echt aan te bevelen! Mooie kwaliteit en prima prijs! Supersnel in huis ook! Nog geen 24 uur kater!

Leuke collectie! anders dan anders

Eindelijk een aanbod dat anders is! Daarnaast goede kwaliteit en service!

fantastisch!!!

Het bestellen ging makkelijk, al was het moeilijk kiezen uit al die mooie spullen. Fijn de optie om achteraf te betalen. De bestelling werd heel snel en volgens afspraak geleverd in een mooie verpakking. Kleding was helemaal wat ik ervan hoopte. pasvorm heel mooi en hele mooie kwaliteit stof. super blij mee!!!

Prachtige jurk

Het was mijn 1e bestelling bij Top Vintage dus ik dacht als de bestelde maat maar goed is. Dat was het geval en ik heb positieve reacties gehad van wat een mooie jurk en een prachtige kleur en hij staat je goed. Ik ben erg tevreden :-)

Super !!! Ik ben zo blij mee met deze site . Ik heb 2 jurken besteld . Wauw kwaliteit is super .

2 jurkjes besteld !! Kwaliteit is super . Zit als gegoten .. dol blij mee . En betaalbaar!! Raad iedereen aan .. gr Josephine Betaoeboen

Bestellen gaat altijd goed, mooi verpakt en vlotte zending

Heel blij mee, jurkje gekocht voor een seventeenth party maar deze gaat in de koffer voor de vakantie.

Prachtige jurk met korting

Zoals altijd was mijn prachtige jurk weer keurig verzorgd verpakt.

Geweldige service en mooie jurken

Superfijn zomers setje!

De vrolijke jumpsuit zit als gegoten en voelt heel licht en luchtig aan. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen. Samen met de witte sneakers voelt het al als zomer! Nu het weer nog ;)

Geweldige shopervaring

Overzichtelijk webwinkel met duidelijke informatie. De schoenen zijn supersnel verzonden! Mooi ingepakt.

Super mooi

wat weer een super mooie jurk zo blij met jullie

Ik vond het prettig online winkelen. Na een probleem met afrekenen, wat geheel mijn eigen fout was, op een prettige manier door quinta geholpen.

Super mooie kwaliteit, maattabel is ook perfect

Ik zou zeker weer bestellen. Het materiaal is van super goede kwaliteit en de pasvorm is erg mooi! Mijn beide jurkjes gaan zeker niet retour! De maattabel is erg handig, anders had ik wrs de verkeerde maat gekozen. Echt Top!

Aangename stoffen goeie service

Mijn eerste bestelling via topvintage en ik ben er heel gelukkig mee. De kleren zijn gemaakt in een aangename stof. 1 van de kledingstukken was te groot, die was heel simpel terug te sturen.

Geweldig voldoet geheel aan de verwachting!

Precies de geweldige vrolijke jurk in prachtig kleuren die ik voor ogen had. Voldoet qua stof, model en kleuren geheel aan de verwachting. Maat advies klopte ook goed.

Verzorgt en snel

Heel erg tevreden Alles word snel en goed af gehandeld Het zit keurig verpakt zelf mooi. Ook financieel klopt het Ik heb een tijd geleden de winkel bezocht in Kerkrade, zag er mooi en verzorgt uit

Altijd top in deze winkel. Heel fijn dat er een maatomschrijving bij staat

Verassing

Met de post kwam een cadeautje aan. Geen kartonnen doos, maar een pakje met een strik. Dat alleen al doet je glimlachen en geeft je een goed gevoel. En, wanneer je het opdoet zie je een mooie jurk van goede kwaliteit. Echt een ' jij verdient het beste' moment. Een klein gelukske.

Goede aankoop

Leuk t-shirt gekocht. Goede kwaliteit.

Too service, snelle levering!

Mijn bestelling was snel geleverd en mooie kwaliteit. Prachtig jurkje voor de bruiloft, heel blij mee!

Alles prima in orde

Heel snel geleverd En zoals altijd alles in orde

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade