moderne nostalgie in je kast!

Zowel de uitstraling, stof en het comfortabele draagcomfort, geven de nodige complimenten. Het is eens iets totaal anders dan de gangbare confectie die in mijn kast hangt!

Fijne website met leuke kleding

Recent voor het eerst besteld bij TopVintage. Ik mag binnenkort een bruiloft bijwonen en wilde een chique jurk. Ik houd van "fit and flare"-jurken (of swingjurken), maar die zijn bij de standaard winkels moeilijker te vinden, zeker als je niet zo lang bent en geen jurk kunt dragen die bij een model van 1.80m op de enkels valt. Jammer, want dit type jurk is juist zo flatteus voor vele lichaamstypes. Mijn moeder tipte me deze site. Hier vond ik een mooie jurk die er kwalitatief goed uit zag en niet te lang was. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Enige minpunt vind ik dat de meeste jurken voor mijn budget wat aan de prijzige kant zijn (€70 of meer; ik ben een koopjesjager), maar ik snap dat een jurk van twee of drie tientjes vaak kwalitatief ook minder zal zijn. Jammer genoeg woon ik niet bepaald in de buurt van Kerkrade, anders zou ik graag de fysieke winkel eens bezoeken! Ik heb 1 jurk uit mijn bestelling geretourneerd en heb goede hoop dat het terugstorten van mijn geld goed zal verlopen, op basis van mijn verdere positieve ervaring met dit bedrijf.

super leuke kleding

altijd een feestje als het pakketje is bezorgd. snelle levering

Geweldig!

Ik had de hoop opgegeven om een jurk te vinden voor de bruiloft van mijn nichtje. (Heb maat 46 en kon niks leuks vinden). Tot ik bij Top Vintage terecht kwam. Ben zo blij met mij jurk en ook nog eens super snel geleverd! Echt top en heb jullie al bij mijn familie en vriendinnen aangeraden!

Goed bedrijf

Alles keurig bezorgt en goed ingepakt. Super netjes.

Communicatie duidelijk en snelle levering

Zoals in de omschrijving. Na bestelling snel bevestiging. Verzending ook lekker vlot. Het terugsturen van een artikel (helaas nodig geweest voor 1 kledingstuk) ook zeer makkelijk en duidelijk.

Blij mee!

Wat zijn er veel mooie en leuke jurken te koop bij TopVintage en gelukkig nog in mijn maat. Blij dat ik jullie gevonden heb. De website is duidelijk en bestellen en verzenden ging vlot. Blij met mijn fleurige jurk van LaLamour!

TopVintage is een aanwinst en geeft kleur aan je dag!

Mijn ervaring met met de kleding van TopVintage is erg goed! Ik vind de kleding op de website SUPER leuk, fleurig en vrolijk en de klantenservice is ook erg vriendelijk. TopVintage is echt een aanwinst voor de wereld en geeft kleur aan je dag. Vriendelijke groetjes van Nathalie

Snelle levering en mooie materialen

Ik ben zeer tevreden, het kleedje is zelfs nog mooier dan op de website!

In 1 woord geweldig!

Nooit kleding online gekocht. Nu een poging gedaan en zeer zeker niet teleurgesteld. Dat wat ik verwachtte kreeg ik en ook nog eens snel geleverd. Blij met Top Vintage

Fantastisch jurkje!

Snel geleverd en een fantastisch leuk jurkje; blij mee!

De kwaliteit van vroeger gevat in tijdloze mode

Vroeger deed ik nog weleens een miskoop, met Topvintage eigenlijk nooit. De kleding is van goede kwaliteit en de klassieke look verveelt nooit! Ik doe altijd lang met de kleding van Topvintage, in die zin is het ook een duurzame keuze. En wat leuk is dat ik me altijd benaderd voel als een lady! Dan open ik een pakketje en staat er 'Hey gorgeous'! Gecombineerd met de kleding, voel ik me dan gevoed in het vertrouwen dat ik er mag zijn.

Mijn eerste aankoop bij TopVintage is TOP! Snelle levering en een prachtige jurk precies zoals ik in gedachten had. De maatvoering is ook prima.

Ik ben tevreden met Top Vintage.

Ik koop altijd de kleding via deze website want er zijn mooie en unieke kleding en een top service.

Vintalicious!

Ik bestelde twee geweldige jumpsuit die nu al tot mijn favoriete kledingstukken behoren. En tas to die for en een riem die ervoor zorgt dat die jurk die ik nooit meer droeg nu toch op mijn favorieten lijstje is beland. De items zijn van goede kwaliteit en.kwamen lekker snel binnen. TOP DUS!

Super!!!

Goed advies, snelle verzending, mooie kwaliteit, happy!!

Super mooie kleding, goede en snelle service.

Mooie strakke jurk als verrassing voor mijn vrouw bestelt. Na ontvangst bleek de jurk een maat te klein. Goede uitleg gehad via de telefoon hoe om te gaan met retourneren. Nieuwe bestelt, volgende dag in huis en zit als gegoten.

Top schoenen

Ik heb een paar super leuke schoenen besteld vintage maar toch nieuw . Ze waren wel wat duur maar iedere euro waard ….. zo blij mee mooie kwaliteit en top Service en levering

prachtige jurk

ik zat erg te twijfelen i.v.m. de maat en de kleur. maar als het niet goed was mocht ik het terug sturen. maar was helemaal niet nodig, jurk zit perfect en de kleur is prachtig. mooie bijpassende petticoat erbij.

Blij mee!

Hele leuke jurk, goede kwaliteit en past mooi. Snel verzonden. Kortom, heel tevreden.

Mooie kleren, snelle levering

Originele en vrouwelijke kleding en de bezorging loopt goed!

In een woord TOP

Ik had een leuke jurk besteld, helaas te groot. Snel een kleine maat besteld en die is reeds binnen, perfecte maat Wacht nog even op het bedrag dat retour moet komen maar weet uit ervaring dat dat wel snor zit. Super blij met mijn nieuwe jurk

De riem die ik had besteld kwam twee dagen na bestelling en was helemaal zoals op de website getoond. 10/10

Keurige verzorgd en twee elegante jurken rijker

Zoals altijd was mijn bestelling weer keurig verzorgd door Topvintage en de twee bestelde jurken zijn prachtig qua pasvorm en heel elegant! Helaas zijn de bestelde schoentjes niet voor mij geschikt, maar dat kan gebeuren.

Prachtige aanwinst!

Mooie jurk, valt soepel, een mooie aanwinst!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade