Fijne website met leuke kleding
Recent voor het eerst besteld bij TopVintage. Ik mag binnenkort een bruiloft bijwonen en wilde een chique jurk. Ik houd van "fit and flare"-jurken (of swingjurken), maar die zijn bij de standaard winkels moeilijker te vinden, zeker als je niet zo lang bent en geen jurk kunt dragen die bij een model van 1.80m op de enkels valt. Jammer, want dit type jurk is juist zo flatteus voor vele lichaamstypes. Mijn moeder tipte me deze site. Hier vond ik een mooie jurk die er kwalitatief goed uit zag en niet te lang was. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd.
Enige minpunt vind ik dat de meeste jurken voor mijn budget wat aan de prijzige kant zijn (€70 of meer; ik ben een koopjesjager), maar ik snap dat een jurk van twee of drie tientjes vaak kwalitatief ook minder zal zijn. Jammer genoeg woon ik niet bepaald in de buurt van Kerkrade, anders zou ik graag de fysieke winkel eens bezoeken!
Ik heb 1 jurk uit mijn bestelling geretourneerd en heb goede hoop dat het terugstorten van mijn geld goed zal verlopen, op basis van mijn verdere positieve ervaring met dit bedrijf.