Alles verliep vlot

Overzichtelijk en vlotte verzending

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Prachtige kleding en fijne service

Enkele jurkjes besteld om iets te kiezen voor een bruiloft. Een geweldige jurk gevonden en daarnaast nog een andere besteld omdat ik die niet kon weerstaan. De rest kon ik heel gemakkelijk terugsturen. Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij TopVintage, maar zeker niet de laatste keer. Alle kleding zag er keurig uit.

Favoriete winkel

Super service, vriendelijk, mooie kleding

Goeie webshop

Prachtig zacht vestje, zoals omschreven, voor een mooi prijsje en de volgende dag al geleverd! Top webshop

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Duidelijke en kloppende omschrijving van het product en de maatvoering. En een snelle levering!

Snelle bezorging, goede maatgeving

Zocht een jurkje voor een bruiloft. Altijd een gok natuurlijk qua maat, maar de maatvoering via de site was heel duidelijk en ook accuraat. Pakketje is snel geleverd en gelukkig paste het dus!

Formidabel

Ik ben groot fan van de stijl. Duidelijke website. Mooie kwaliteit. Snelle levering. Tips qua combineren. Wanneer retour, altijd weer snel geregeld.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Mooie kleding, goede leverancier. Ik kom hier terug.

Bij topvintage vind ik kleding in stijlen en kleuren die me wél staan. Duidelijke maattabellen en materiaalbeschrijving, overzichtelijke bestelpagina en snel geleverd. Na wekenlang rondzoeken heb ik hier binnen 20 minuten iets geweldigs gevonden om aan te trekken voor een bruiloftsfeest. Hoera! Pakket kwam de volgende dag al binnen, samen met duidelijke instructies voor als ik het toch niet goed vond zitten. Dat gaat niet hoeven, ik ben heel tevreden en klim zodirect in de website voor nog eens dezelfde jurk in een andere kleur, voor gewoon overdag.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Anders

fantastisch

dat is al jaren zo en daarom blijft TopVintage mijn favoriete wegshop!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Producten zijn van goede kwaliteit. Met de maattabel weet je vrij zeker dat je de juiste maat besteld.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Elegant stijlvol en sexy

Wat een heerlijk jurkje! Zit als gegoten in maat 12. Ik draag meestal 34/36. Lengte net over de knie bij 1.66 m. Kan zowel overdag als naar een feestje. Topvintage creëert een nieuwe look voor mij; hier was ik nl. naar op zoek. Ik ben fan van deze tijdloze beauties.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Mooie jurk met goede pasvorm

Kleur van jurk komt overeen met plaatje. De pasvorm is perfect en kleed goed af

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Goede service en snelle levering.

Voor de eerste keer een jurk besteld van TopVintag. Leuke kleuren en een heerlijk vallende stof. De pasvorm is geweldig.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Top, dus.

Heel blij met mijn bestelde vestje. Model, pasvorm, kleur, zelfs de knoopjes, het klopt gewoon. En de prijs was ook nog leuk.

Goede kwaliteit

De jurk is erg mooi, goede kwaliteit stof met een mooie binnenvoering. Zit wel iets strakker dan het maattabel aangeeft. Mijn advies is om een maatje kleiner te bestellen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Mooie swing jurken en zoals altijd optijd geleverd 1 min puntje de bevestiging van de bestelling en de betaling komt laatste tijd erg laat

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik, Anders

Gewoon heel goed.

Ik voel me altijd gewaardeerd als klant. Altijd netjes verzorgd en afgehandeld. Zowel bij een aankoop en bij een eventuele retourzending.

OK jurk

Ik vind topvintage echt een superleuke winkel met veel leuke items ook voor de grotere maten. Dit keer had ik een jurk besteld, op de video/foto kon je niet zien dat hij erg doorschijnend was maar in persoon bleek hij wel heel transparant, je moet er echt een onderjurk onder aan doen anders kan je hem niet aan. Ik heb de jurk in de sale gekocht dus voor die prijs vind ik het akkoord, maar als hij voor de volledige prijs was geweest was hij retour gegaan. Verder is hij snel geleverd en het bestelproces was verder prima. Ik ken topvintage ook voor de goede en leuke kleding dus hopelijk was dit een uitzondering, maar in de toekomst zou dit wel iets duidelijker vermeld/getoond mogen worden.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Altijd een feestje en altijd te veel favoriete

Shoppen bij Top Vintage is altijd een feestje. Prachtige kleding waar ik altijd vrolijk van wordt .Kwaliteit is ook hoog en blijft goed ook na dagelijks dragen en wassen. Mij hart gaat altijd harder kloppen als er kortingen en Sales voorbij komen en kan ik het niet laten om iets te bestellen . Kort om mijn favoriete winkel om te shoppen .

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik, Anders

Fijn geholpen via app

Een fijne en snelle app contact heeft een retourzending bespaard. Zo heb ik hulp gekregen bij het kiezen van de juiste maat. Zeer tevreden.

Prachtige kleding

Groot assortiment kleding, in diverse stijlen. Overzichtelijke website met veel foto's en goede beschrijvingen. Bestelprocedure eenvoudig en vlotte afhandeling. Graag weer!

Superblij!

Mooie kwaliteit kleding! Met mijn 1.90m ben ik blij verrast door de goede pasvorm!!

Top website

Kwaliteit kleding,makkelijk om te bestellen,alleen nog steeds moeite dat er voor een retour pakket( was iets te groot,gelijk een kleinere maat besteld) weer kosten in rekening wordt gebracht.

Top is Vintage

3 items besteld, oorbellen, jurk en rok. Het is helaas inog niet de juiste temperatuur voor de kleding items dus nog geen foto’s. Maar deze volgen nog. Bij het passen paste het perfect en het materiaal is mooi. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Fijn

Heel mooi maar de rok is jammer genoeg te klein dus hij komt terug

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Wiebachstraat 9