Place to be for vintage lovers

Super leuke en uitgebreide vintage collectie. Ben fan van Hearts and Roses. Dankzij top vintage hangen er ondertussen al een aantal van deze kleedjes in mijn kast. Maat aanduiding op hun website is correct; duidelijke omschrijving van het materiaal. Ben dankzij een bezoek aan hun winkel ook fan van banned retro en hun eigen kleding lijn. Voor wie van vintage houdt is dit de "top vintage place to be''

prachtige website met voor elk wat wils. Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle levering. Prachtige kleding. Echt top !!!

Snel, netjes en goede maat

Vlot geleverd, netjes verpakt en dankzij de handige maat tabel op de site van alles de goede maat bestelt zonder meerdere maten te hoeven bestellen die dan weer retour moeten. Bewust gekozen voor kleding van katoen en welkt een mooie kwaliteit!

Tot n u toe goed en goede service. Erg leuke kleding. Maten kloppen alleen niet altijd.

Ik hoop alleen dat ik spoedig mijn geld terug krijg van de foute bestelling van de verkeerde maten.

Super leuke en fijne kleding

Wat blijft dit een leuke winkel om te shoppen. De jurken zijn super leuk en zitten heerlijk als de maat goed is.

Al jaren zeer tevreden met alle jurkjes en service!

Mooi kwaliteit en unieke jurken. Leveren wat ze beloven. Aanrader!

Toppie

Ik heb laatst kleding besteld, een denim rok met bretels, een badpak en een jurk. Helaas was de pasvorm en snit van de jurk niet wat ik ervan verwacht had maar de rok en badpak zijn toppie . Ik heb al een nieuwe jurk op het oog dus zodra mijn retour goed afgehandeld is ga die bestellen. Hele toffe kleding!!

Prachtige jurken

Heel erg blij met de bestelling van TopVintage! Had met een groep vriendinnen meerdere jurken besteld waarvan de meeste erg goed staan, en de paar die helaas niet goed vallen kon ik makkelijk retourneren. Contact met de klantenservice was erg snel en heel vriendelijk.

Prachtige rok!

Na een tijdje twijfelen toch de prachtige groene rok besteld en ik ben er vreselijk blij mee. Pasvorm is precies zoals in de maattabel was omschreven en de kleur nog mooier dan op de foto's. De rok valt heel mooi en heeft me al meerdere complimentjes opgeleverd!

Mooie tops, zoals altijd weer perfect afgeleverd.

Twee mooie tops van king louie, zoals altijd prima levering, netjes ingepakt, vlot bezorgd.

Zo mooi en snel geleverd!

Wat een ontzettend mooie jurk, precies zoals de omschrijving beloofde. Zelfs de verpakking was mooi.

Paar weken geleden voor het eerst bij de winkel geweest. Super leuke winkel met heel veel mooie kleding en lief personeel. Niet te beroerd om even een keer extra naar het magazijn te lopen als er iets niet in de winkel hangt! Paar mooie items kunnen scoren en daarna kwam de rode jurk voorbij of Facebook, die moest ik natuurlijk bestellen.

altijd aangenaam shoppen en altijd zoveel mooie kleding

Ik shop al jaren bij Topvintage en ben van de meeste kleding heel content. Prijzen vallen mee en altijd staan er wel nieuwe pareltjes op de website.

Fantastische winkel

Fantastische winkel met mooie kleding! Het maatadvies is erg duidelijk. Mijn mooie jurk is snel verzonden en past perfect en is van goede kwaliteit!

Zonnig!!

Snel, makkelijk en zo byzonder mooi

Meet the expectations

Clear instructions, good quality, happy experience

Prachtige kleding en snelle service!

Een mooie aanwinst, prachtige kleding en goede kwaliteit!

Prachtige items, geweldige service

Alle items worden goed omschreven, duidelijke foto's en maatadvies. Snel bezorgd en netjes ingepakt.

Mooie,zeer prijsgunstige vintage mode van bekende merkenen,goede kwaliteit. Ben heel blij met mijn King Louie vestje en oorbellen. Snelle levering.

Altijd vlot, maattabel en maattips zijn super

Bij topvintage is de maattabel voor mij heel doorslaggevend. Deze is zo goed als altijd juist, er staan ook tips bij indien je tussen twee maten valt. En als er dan eens een probleempje is, is de service na verkoop top.

Wauw

Wat een uitgebreid assortiment! En daarnaast ook geweldige service. De dames toveren jurken uit de winkel, magazijn of outlet tevoorschijn! En ze zijn eerlijk, wat jou wel of niet flatteert.

Het model en de stof was niet flatterend.

Het rondeel van het kleedje zat niet mooi verdeeld. Te veel voor en te weinig rug. Hierdoor leek ik nog zwaarder. Het model was dus voor mij zeker niet geschikt. Ik had al eerdere andere kleedjes die beter waren.

Kwaliteitsvol en helemaal mijn stijl.

Mooie kledij, past als gegoten en de kwaliteit is best wel oké.

Fantastisch uitgepakt!

In een superaantrekkelijke verpakking kreeg ik mijn bestelling van zes items … drie jurken en drie truitjes. De inhoud was absoluut boven verwachting ! Alles paste perfect en was zoals ik het me had voorgesteld. Ik ben heel blij dat ik deze redelijk grote bestelling heb geplaatst al was ik sceptisch omdat ik bij andere webshops dezelfde verwachtingen had maar dan viel de kwaliteit of de pasvorm tegen. Soms vraag je je af waarom kledingshops een supergoed gelijnde jurk uitvoeren in een slechte kwaliteit stof… dan denk je geef iets meer uit aan de stof dan hoef ik hem niet terug te sturen! Bij TopVintage is dat dik in orde. Supertevreden!

Super mooi

Voor het eerst besteld. Het truitje was net zo mooi als op de foto. Helaas te groot. De hippe paraplu met gouden nopjes kon niet mis. Het is niet echt in de buurt, maar ik heb al een datum gepland om de winkel te gaan bezoeken. Lijkt me geweldig, en dan kan ik ook gelijk passen zodat het meteen goed is.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade