Prachtige jurken

Alleen de bezorging duurt te lang. Heb vandaag via de chat een en ander geschreven. Alleen nog automatische reactie gehad... Mijn advies is om geen bezorgdatum na bestelling te geven. Het is al de derde keer na een bestelling, dat het pakket 3 dagen later kwam. Jammer. Hopelijk wordt t beter De website is prima, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Een plezier om te zoeken naar de items. En prachtige collectie!

Een goede service en mooie kledij zorgen voor tevreden klanten!

Snelle levering en suppperrrr mooie pumps die een vrouw nog meer laten stralen!

Top Vintage top!

Weer een leuke jurk, short en tops erbij. Mooie kleuren goede pasvorm, zin in de zomer!

Nog mooier dan op de foto

Een mooie jurk en een paar hakken gekocht. Snelle levering en het openmaken van het pakket was als een kadootje. De maat voering klopte en ik vond de jurk en hakken mooier dan op de foto!

Al 16 jaar staat Topvintage met stip op nr.1 voor mij!

Wat is het toch een fantastisch fijne winkel, zowel online maar ook zeker de stenen winkel. Ik hoop nog vele jaren mijn garderobe bij jullie te mogen bestellen / kopen. Top is van Topvintage!

Zeer tevreden !

Levering was zeer snel! Mooi verpakt! Een top-kleedje ! Hier bestel ik zeker nog

Zeer vriendelijk geholpen

Het personeel was zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Vrolijk rokje, mooie kwaliteit!

Ik heb een vrolijk roze rokje van Blutsgeschwister besteld. Het rokje zit fantastisch en de bestelling liep als een zonnetje! Goede en vlotte service!

Very good swimsuit

The swimsuit is beautiful, the size corresponds to that indicated on the website.

perfect

Makkelijk te bestellen.Snelle levering. Alles heel duidelijk. En nu duimen om te winnen

Super ervaring

Super mooie website met erg mooie kleding. Ik werk zelf in een kledingwinkel en weet hoe belangrijk het is om kleding live te kunnen zien en voelen. Maar soms ben je gewoon niet in de gelegenheid om naar een fysieke winkel te gaan en dan is online shoppen natuurlijk de uitkomst! Maar dat kan voor sommigen juist een drempel zijn, want hoe weet je nou of de maat goed is? Daar hebben ze bij TopVintage goed over nagedacht. Bij elk kledingstuk staat een maatadvies, zodat je precies weet welke maat geschikt is voor jou. Ik ben erg blij met mijn rood/roze hartjesjurk. Hij zit echt perfect! Die gaat zeker mee in de koffer van de zomer! En…ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering!

De webshop is perfect, de keuze is waanzinnig en de levering was heel snel. Bedankt!

Goede service en snelle levering

Afgelopen weekend een tas besteld van Vendula London, snelle goede levering en service. Ik ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Alles past perfect en is van goede kwaliteit .

Blij met mijn aankoop , kleedje past perfect.

vintage verouderd nooit..

Vintage kleding blijft altijd "in" en keert ook telkens weer terug met designs die mensen gewoon zijn vergeten.. maar het verouderd niet!

TopVintage is êcht top!

Mooie verpakking en snelle verzending. Fijn bestelproces met achteraf betaling mogelijk. Leuke collectie en veel keuze. Al jaren klant en ben zeer tevreden.

Mooie jurk besteld bij TopVintage. De maat klopt met het maten schema. Zit erg lekker, fijne stof. Verzenden ging ook vlot. Zelfs met het paasweekend ertussen. Ik zal zeker vaker bij TopVintage gaan bestellen.

Heel uitgebreide collectie, online bestellen gaat gemakkelijk en vlot, handig maatadvies en ook nog een vriendelijke klantenservice….wat wil je nog meer!

De meest prachtige jurken!

Prachtige kobaltblauwe jurk zit perfect, je wordt er vrolijk van. Ook de groene is Top, maar helaas zat er een haal in de jurk, precies op de boezem, dus te veel in zicht om even zelf terug te steken. Deze gaat retour, maar ik bestel zeker een nieuwe, dit keer graag zonder haal ;-) Zonder haal zeker vijf sterren. Trouwens de afgelopen jaren regelmatig besteld en altijd tevreden. Dit is de eerste keer dat er aan een jurk iets mankeert. Kan gebeuren maar wordt vast goed opgelost door Top Vintage.

De jurk lag keurig klaar in de winkel

Besteld en omdat ik in de buurt was, zelf opgehaald. Met leuke feestkorting. Perfecte pasvorm.

Hele mooie kleding, snelle bezorging

Maten duidelijk omschreven, veel foto's van elk artikel, mooie items, snelle levering

Heel tevreden

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding. Ik ben erg tevreden met mijn bestelling!

Helemaal geweldig

Het is altijd een feestje om bij jullie te shoppen. Zo veel keuze dat mijn favoriete lijst altijd erg vol is. Elke keer weer kiezen welke ik ga nemen . Ik moet echt een keer naar Kerkrade komen om in de winkel te shoppen ..

Zeer tevreden!

Toevallig kwam ik op de site terecht. En ik heb een leuk zomerjurkjes besteld. Zwart met witte bloemetjes, tot op de knie. Leuke snit in de bovenkant, en het zit als gegoten. Erg blij mee, nu wachten op mooi weer.

Vlotte levering

Mooie kwaliteit , vlotte levering , heb maatje kleiner besteld , dus de maten kom overeen met eigen maat .

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade