De jurk valt heel mooi. Sluit netjes aan van boven en los vanaf de taille.

Gevaarlijke site

Gevaarlijk omdat als je kijkt er altijd wel een heeel mooi jurkje is die je MOET hebben. Dus voor je eigen veiligheid niet te vaak kijken. Heel veel keus en ik vind ze bijna allemaal mooi!

Mooie jurk

Een mooie jurk. Snelle levering en goede kwaliteit. De stof valt erg mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kwaliteit, echt de moeite .en eyecathers

de bestelde panty heeft een prachtig design, maar..... een lelijke pasvorm. daardoor te wijd rond de enkels. andere items zullen, hopelijk, alleen maar goed zijn.

Altijd goede service

Bestelling, verzending zijn altijd probleemloos. Ook bij vragen komt er snel en vriendelijk een antwoord. Dit keer komt het kleur van mijn jurk wel niet helemaal overeen met de kleur op de foto, vandaar een half sterretje minder.

Top service!

De producten zijn van goede kwaliteit, verzegeld en mooi verpakt, en zijn heel snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle verzending, prachtige kleding

Heel blij met mijn bestelling! Ik kijk regelmatig naar de kleren van Topvintage en nu overstag gegaan voor een prachtige jumpsuit. Hij staat ook echt fantastisch! Dus ik bestel zeker nog eens.

Boven verwachting

Jumpsuit en jurk besteld, zondag besteld en dinsdag was het al bezorgd. Eerste keer dat ik bij Topvintage besteld heb. De naam doet meteen zijn eer aan. Wat een TOP kwaliteit en pasvorm. Ik ben helemaal bruiloft proof nu en kan vol zelfvertrouwen gaan feesten in deze prachtige items. Dankjewel Topvintage

Wat ik ook koop, zit altijd perfect. Kwaliteit ook altijd top. Ik koop nooit meer ergens anders, tru

In 1 woord, alles fantastisch!! Modellen, kwaliteiten, kleuren. Ik wil niets anders meer, al enkele jaren, ergens anders iets kopen. Alleen via mijn Top Vintage!!! Helaas! Werkt erg verslavend bij mij

Prachtige schoenen in feestelijke verpakking

Alleen de doos is al een kadootje: 'Packed with love'. Na bestelling snel geleverd. Productinformatie klopt als een bus. Schoenen van Miz Mooz zijn lang niet overal verkrijgbaar; bij Topvintage dus wel. Heel blij met deze prachtige schoenen die mijn feestoutfit 'af' maken.

Geweldige Jas van Miss Candyfloss!

Ik was al even opzoek naar een mooie Lente jas, en toen was het liefde op het eerste gezicht! De “ Lorily Minty Floral reversible waterafstotende jas in mint “ en ze is ook nog waterafstotende dus de ideale tropische jas voor de zonnige en minder zonnige Lente dagen! ;)

Razend snelle levering

Eind middag besteld, volgende dag binnen, superfijn! Het bestelde vestje was precies de goede kleur, goede maat en mooi materiaal. Ben er erg blij mee!

uitdagend

De jurk is prachtig, ik vond hem geweldig, hij zat heel mooi op mijn lichaam. Maar de panty's zijn vreselijk, ik ging naar het centrum en daar moest ik naar een andere winkel en een paar andere kopen omdat ze van mijn benen glijden en eindigen op mijn knieën was het een ramp, op straat gewoon omhoog klimmen tot je bij een winkel komt en ze uiteindelijk omruilt

Prima en snelle service

Super leuke webshop. Hou je van aparte kousen dan moet je hier wezen.

Voor een vleugje jeu winkel ik bij Top Vintage

Ik word echt vrolijk van deze vrouwelijke, soms wat flamboyante en soms meer feminiene stijl.

Geweldig aanbod!

Wat een leuke site met een geweldig ruim aanbod. Het is moeilijk om niet naar de site te surfen. Zoveel mooie kledingstukken, toffe schoenen en accessoires. Shopplezier gegarandeerd en bovendien maken ze het waar om de dag nadien te leveren! Top!!

Leuke spullen, snel verzonden

Ik heb een ontzettend leuke plantenspuit gekocht in de vorm van een paddenstoel. Misschien niet het meeste praktische exemplaar, maar wel de allerleukste! Het bestellen ging snel en ik had het product ook snel binnen. Goed verpakt, niets op aan te merken.

Prachtige jurk!

Ik bestelde 3 stuks: -Een paraplu in bolvorm met polkadots -Hartjesoorbellen -En een aanpassende rozeglitter jurk De jurk:WAUW!!!Wat een prachtige jurk!Ik ga deze dragen als kersverse metie op mijn metekindjes doop De oorbellen zijn ook supermooi. Met de paraplu en verpakking waren enkele probleempjes,maar dit heeft Nicole super opgelost waarvoor nogmaals mijn oprechte DANK!

Jumpsuit van Banned. De maat klopt met welke ik normaal draag, heel fijn!

Maat klopt met de maat de ik normaal draag.

Ik word hier vrolijk van echt mooie kleding al die kleuren en goede kwaliteit toppie

Topwinkel met prachtige kleedjes die je doen stralen.

Bij elk kledingstuk staat een duidelijke omschrijving waardoor je heel goed kan inschatten of het zal passen. Ikzelf ben vrij groot en wist zo dat de jurk die ik kocht lang genoeg ging zijn. Ik koop niet vaak kledij online, maar bij Topvintage wel. Er is een ruim aanbod met veel variatie. En de levering gebeurt heel vlot. Prachtige winkel zowel online als in Kerkrade.

Altijd juweeltjes snel geleverd

Prachtige kleding en goede site. Kleding wordt altijd keurig en snel geleverd. Retouren worden snel en zonder problemen afgehandeld .

Topservice!

Alles gemakkelijk snel en vlot afgehandeld! En zeer snel geleverd.

Maattabel klopt niet

Helaas is de rok veel te groot en had ik blijkbaar een maatje kleiner moeten hebben, terwijl de maattabel toch echt deze maat aanbeveelde en ik altijd deze maat ook heb. Jammer want dat gaat me weer €19,70,- kosten (€3,95 verzendkosten+ €6,75 retourkosten+€9 verhoging van de prijs omdat ik de rok in de aanbieding had besteld). Eigenlijk voelt het wel een beetje als een afstraffing voor het retour sturen. Jammer. Ik beveel Topvintage wel aan maar zorg dat je niets retour moet sturen. Het gaat op deze manier wel een duur geintje worden om wat op de gok te bestellen (want het maattabel is dus géén garantie!).

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade